Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Prijetno presenečenje
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
Mazdilack
Danes se je pred Dipo-tom na Rudniku v Lj. do mene pripeljala zelena 323f-ka, voznik pa mi je ponudil letak Mazda foruma in me povabil naj se pridružim vsem zagretim Mazdašem na njihovem forumu.
Vabilo me je res prijetno presenetilo in ves navdušen sem se takoj pohvalil, da sem že član in povedal svoj nick, ki pa mojemu sogovorniku ni zvenel znano. Takoj mi je bilo jasno zakaj, saj se nisem aktivno udeleževal debat že ZELOO dolgo. Malce nerodna situacija, sploh če pomislim da mojo 323f-ko dobesedno obožujem.
Kakorkoli že zdi se mi lepa gesta in pozdrav Uklopcic-u (če sem se zmotil me prosim popravi).
poky
Bo treba malo bolj pogosto na forum zahajat! tongue.gif happy0158.gif
Symon
QUOTE(Mazdilack @ 22 May 2006, 22:53) *

Takoj mi je bilo jasno zakaj, saj se nisem aktivno udeleževal debat že ZELOO dolgo. Malce nerodna situacija, sploh če pomislim da mojo 323f-ko dobesedno obožujem.

happy0158.gif Celo dlje si na forumu kot Uroš. tongue.gif Drugače pa, tako se promoviramo. tongue.gif
UKlopčič priden si. happy0158.gif
uklopko
hvala hvala.........to bo 2600SIT happy0195.gif

res je,šou sm iz big banga in čakam na križišču da zavijem levo proti obvoznici pa počikiram desno in vidm mazdo..............................sledi smernik za desno in GASS!!!

res pa me je tud presenetl z izjavo da je že učlanjen ZATO MAZDILACK k boš tole prebral mi vrni letak če si že član laugh.gif laugh.gif laugh.gif

no lepo te je blo spoznat pa upam da kdaj na srečanje uletiš!!!

lp
David
Lepooooo.... welcome back... happy0158.gif
madmax
Welcome mazda lover!
blindek
če maš kje letak na pcju mi naj nekdo pošlje, da sprintam in tam malo mazdašom tukaj naokrog smile.gif
ker jih je vedno več tukaj smile.gif
Grega_
...pozdravljen na forumu, pa se vidmo na kakšnem srečanju happy0158.gif
mazda-mx3
Mazdilack....03.06. prirejamo mazdin piknik, je tudi debata na forumu pod srečanja! wink.gif

LP
Lenuh007
QUOTE(mazda-mx3 @ 23 May 2006, 16:36) *

Mazdilack....03.06. prirejamo mazdin piknik, je tudi debata na forumu pod srečanja! wink.gif

LP

Piknik yahoo.gif ?
Kje? Kdaj ze vem!
Marko_mx-3
A je še kdo doživel kako tako presenečenje ko je dobil letak ali pa če ste samo našli letak zataknjen za brisalec?
DANDO1
zadnjič sem dobil nalepke za mazdin forum, mi jih je dal kdo?MATER NE SPOMNIM SE PO NADIMKU, sem nalimal na zadnjo hauba na modro srebrno nalepko, na drugo modro rdečo nalepko, zeleno tamala ne pusti nalepk limat, rdeča gre na štrihanje.trako da ne bo kdo rekel, da ne delam nobene reklame.na taplavi je dolgo ne boš bral, ker boš ostal zadaj, mazdilack pravi da je od zadaj kot formula.tudi gonim jo kot formulo, pač kar d a iz sebe, zdaj ko sem motor zamenjal gre kot snet kladu.

za 1.5 motor da ne bo pomote, tako da se ne bo kdo v lj za glavo držal, če bo videl kako spuščeno f-ko modre barve.to sem jaz, poln radar p'rekrškov.
ReDevil
To mi je všeč da tut Uklopčič pridno deli letake po mestu! happy0158.gif

Mazdilacku pa lep večerni pozdrav! tongue.gif
YavarYe X6V6
QUOTE(DANDO1 @ 23 May 2006, 22:00) *

zadnjič sem dobil nalepke za mazdin forum, mi jih je dal kdo?MATER NE SPOMNIM SE PO NADIMKU, sem nalimal na zadnjo hauba na modro srebrno nalepko, na drugo modro rdečo nalepko, zeleno tamala ne pusti nalepk limat, rdeča gre na štrihanje.trako da ne bo kdo rekel, da ne delam nobene reklame.na taplavi je dolgo ne boš bral, ker boš ostal zadaj, mazdilack pravi da je od zadaj kot formula.tudi gonim jo kot formulo, pač kar d a iz sebe, zdaj ko sem motor zamenjal gre kot snet kladu.

za 1.5 motor da ne bo pomote, tako da se ne bo kdo v lj za glavo držal, če bo videl kako spuščeno f-ko modre barve.to sem jaz, poln radar p'rekrškov.

Jebenti js sem ti prinesu nalepke !!!

Sem pa Boštjan nick pa je YavarYe X6V6

Dela še kdo drug nalepke ????
DANDO1
ej boštjan sorry, ta tvoj yavarevarevaya sploh ne vem kaj pomeni, lahko bi bil zingu zangu, bi si vsaj zapomnnil, čeprav tudi to ne vem kaj naj bi pomenilo...
YavarYe X6V6
QUOTE(DANDO1 @ 24 May 2006, 11:47) *

ej boštjan sorry, ta tvoj yavarevarevaya sploh ne vem kaj pomeni, lahko bi bil zingu zangu, bi si vsaj zapomnnil, čeprav tudi to ne vem kaj naj bi pomenilo...

Original-------------Prevod

YavarYe------------Javarje (tako se po "naše"reče vasi nad mano.Vas pa je Javorje)
X6V6---------------Xedos 6 2.0V6

Bo zdej razumljivo ???? sign0066.gif
LabiGT
se dobr da mi ni vsec ajvar ker pol vsakic ko bi videl tvoj nick bi bil lacen...smile.gif

ah, kaj serem...sej sem skoz lacen tko al tko biggrin.gif
Mazdilack
QUOTE(YavarYe X6V6 @ 24 May 2006, 07:48) *

Jebenti js sem ti prinesu nalepke !!!

Sem pa Boštjan nick pa je YavarYe X6V6

Dela še kdo drug nalepke ????

Take napke kot si jih Dandotu dal se jaz tudi nebi branil. A bi lahko mal razložil kako in kaj.

Uklopčič, kar se pa tiče letaka, je šel že naprej. Imamo na parkirišču kar nekaj Mazd in moram priznat, da bi rabil še nekaj letakov.

Dando upam, da mi še šparaš tiste fedre, ker bo treba mojo puščico stabilizirat. Najprej jo bom seveda z novimi stabilizatorji.

LP!
Marko_mx-3
Najboljš da prideš eno prvo nedeljo v mesecu na parking za Gammo v BTC-ju pa jih boš dobu tolk da jih boš komi nesel biggrin.gif
YavarYe X6V6
QUOTE(Marko_mx-3 @ 24 May 2006, 22:38) *

Najboljš da prideš eno prvo nedeljo v mesecu na parking za Gammo v BTC-ju pa jih boš dobu tolk da jih boš komi nesel biggrin.gif

Jah ne vem dry.gif .

sign0066.gif sign0066.gif

Za kak party0027.gif se bova zmenla pa bo.
blindek
naj nekdo tale letal skenira in prilima na forum da si še jaz naredim letake...ker je nekaj mazd tu smile.gif
Marko_mx-3
IPB Image

Evo letak, pa poskusi kontaktirati Wildcat če jih ima še kaj.
zemir
QUOTE(Marko_mx-3 @ 25 May 2006, 12:49) *

IPB Image

Evo letak, pa poskusi kontaktirati Wildcat če jih ima še kaj.

Ta letak pa vidim prvič?Jaz bi tudi kkšnga za naprej dat.
ReDevil
Če pa se bo še kdaj zgodilo da kakšen forumovc dobi letak zatakjen za brisalec, naj ga mirne duše zatakne za kakšno nasledno mimoidočo mazdo, pa se bo s tem začarani krog zadovoljnih mazdašev nadaljeval! cool.gif
zemir
QUOTE(ReDevil @ 26 May 2006, 01:18) *

Če pa se bo še kdaj zgodilo da kakšen forumovc dobi letak zatakjen za brisalec, naj ga mirne duše zatakne za kakšno nasledno mimoidočo mazdo, pa se bo s tem začarani krog zadovoljnih mazdašev nadaljeval! cool.gif

Redevil sem slišu da si dal eni beli mazdi z črnimi črtami letak nekje v Trzinu?No tista Mazda je bila prej moja.Ta človek je bil ful proti mazdam ker je kao vzdrževanje drago pa ful porab.... No ko sem jaz to Mazdo prodajal se je on zaletel z svojim golfom in je kupil Mazdo za kratek čas.zdaj jo ima že pol leta in je rekel da jo nebo nikoli zamenjal.Po parih mesecih mi je rekel da je nekaj narobe da kar vse laufa in sem mu rekel da to ni golf ki ga je imel servis več kokr on.Rekel je tudi da mu je ful všeč tvoj avto rekel je da lepše mazde še ni videl.
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.