Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Kaj se najbolj splača?
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
M-Fan
Zdravo!

Rad bi vas prosu za vaše mnenje s katerim bi se lažje odloču kater avto nej kupim. In sicer, Rabim avto ki ne bo imel več kot 1.5 ccm, 100 KM, 120.000 prevoženih Km, da ne bo karamboliran, da ne bo 4X4, da ne bo kabriolet.....

Uglavnem nucam čist preprost avtek.... (Clio, Colt...)

Uglavnem nekaj šparovnega, pa vsaj kokr tok varnega (ne recimo Maruttia) po možnosti naj ma pa še klimo.

Naj ne bo dražji od 600.000 SIT.

Gledam Cliota pa Megana, Colta, Renault 19, Peugeot 306.......

Uglavnem če se vam slučajno ljubi mi napište kaj bi recimo vi nabavli za ta dnar.

Hvala! wink.gif
poky
A Mazde pa nisi gledal kake za ta dnar?? tongue.gif biggrin.gif
Mazda323
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=941167

Pač kilometri niso takšni kot bi ti želel!
madmax
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=540187

Ali pa z klimo
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=941509

Aja, pa da neboš mislu da se 1.4 TS neda pelat pod 7l.

mam že rajš to kot pa une francoze dry.gif
Boss
QUOTE(M-Fan @ 23 Jul 2006, 21:48) *

Zdravo!

Rad bi vas prosu za vaše mnenje s katerim bi se lažje odloču kater avto nej kupim. In sicer, Rabim avto ki ne bo imel več kot 1.5 ccm, 100 KM, 120.000 prevoženih Km, da ne bo karamboliran, da ne bo 4X4, da ne bo kabriolet.....

Uglavnem nekaj šparovnega, pa vsaj kokr tok varnega (ne recimo Maruttia) po možnosti naj ma pa še klimo.

Uglavnem če se vam slučajno ljubi mi napište kaj bi recimo vi nabavli za ta dnar.

Hvala! wink.gif

Nočem nekaj pametovat samo si izbral čudne omejitve glede na to, da je cestnina enaka za kubaturo od 1350-1800 ccm in da je je zavarovanje enako za moči od 81-108KM.
YavarYe X6V6
QUOTE(M-Fan @ 23 Jul 2006, 21:48) *

Zdravo!

Hvala! wink.gif

Karkol sam francoza NE !!!!!!!!!!!! happy0195.gif happy0195.gif
Symon
Če že cilja na Evropejce naj izbere Nemca, da bo VSAJ PRIBLIŽNO tako kvaliteten kot Japonc. tongue.gif Peugeota prodaja oblika, ne kvaliteta. Renault prodaja varnost. Italijani ponujajo videz, dosti opreme za svoj denar ampak pod šminko je pa "baje" loterija. Nemci so pa dovolj pedantni, ampak je temu primerna cena.
Zdaj pa izberi. happy0195.gif
Kaj bi jaz nabavljal v tem rangu, ki si ga napisal: Mazda 323 F BA 1.5 (oziroma, ker ima premalo konjev bi moral najti redkost: 1.8!!), Suzuki Baleno (si pomislil nanj: 1.6 100 konjev), Almera 1.6 (prejšnja generacija, ne ta, ki so 1.5 in 1.8), Nissan Primera (celo cene so primerne ampak imam občutek, da iščeš manjši avto), Honda Kivik ( biggrin.gif 1.5 VTEC z 115 km, ampak je tudi kar redka zadeva pa v bistvu so predrage), Corrolo (eh spet jih je malo... sad.gif ), Subaru Impreza (pedigre!!)
Sicer imaš pa kar (pre) stroge kriterije. Ali ne boš dobil dovolj močnega (Japonca), bo zbit, če bo imel pa že kilometrino primerno ti pa to ne bo pomagalo, ker/če bo prevrtena če bo pa avto izpolnjeval vse te zahteve bo pa skoraj gotovo predrag. Tako, da takšne želje imamo vsi ampak težko jih je uresničiti. tongue.gif
Nekaj primerkov, ki približno ustrezajo kriterijem:
Impreza 1.6 90 konjev, nima 4WD
Baleno! Celo tvojim strogim kriterijem naj bi ustrezal!
Ja nič, kar na avto.net pa iskati. tongue.gif
mlubej
QUOTE(madmax @ 24 Jul 2006, 11:07) *

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=540187

Ali pa z klimo
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=941509

Aja, pa da neboš mislu da se 1.4 TS neda pelat pod 7l.

mam že rajš to kot pa une francoze dry.gif

hja, tale 146 se meni še vedno zelo dopade... imel jo je en kolega in je bil z njo zelo zadovoljen...

Lp
M-Fan
ja.....

Najprej hvala za vse poste! biggrin.gif

hm... pri teli alfi jst nism čist ziher, sicer se mi zelo dopade sam kokr vem baje zelo hacajo, pa slišu sm d s precej kvarjo.... impreza je skor mal prevelika pa isti problem kot pri alfi da bo preveč pila....

Neki se mi zdi pa čudn. Renaulte so do zdej še vsi hvalili, sploh Cliote in R19..... Baje so zelo šparovni pa pocen za porihtat če bi kej crknlo. (mislm da impreza pa alfa nista... sad.gif )

baleno.... a mislte da se ne bi bolš u Clioti pelu?

Aja kaj je tolk narobe z Renaultom?
Brat je meu Cliota 96' Pa ga je meu skor pet let pa edino kar mu je crknlo je biu en logar.

Bil je pa 1.4 75KM RT.

Zdej pa še majn vem kot prej..... blink.gif happy0158.gif
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.