Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Anti-insekt
Mazda forum Slovenija > Mazda > Tehnične težave, vzdrževanje in stroški
LabiGT
A kdo ve kaksen dober sprej ali karkoli za odstranjevanje (a sem prav napisal?) insektov na avtu? Sem probal s Sonax-om ampak je cist beden.
Ce ma kdo kaksen predlog ali pa posebno metodo- povejte.

lp
Mazda323
Jaz vedno čistim insekte s pločevine, z čistilcom za steklo (od interspara) in kar dobro gre dol! smile.gif

Drugače pa krpa voda pa začneš dol strgat unsure.gif

Drugače pa je dobro insekte sproti odstranjevat, drugače se preveč zasušijo ˝zažrejo˝ na lak in potem lahko samo mad.gif ko se zabavaš z odstranjevanjem sad.gif
Bosti
Jaz uporabljam Sonax, mi je ok, edino tako močan je, da mi je grb zbledel. tongue.gif
KAALman
vodo pa moker cajtengpapir... (delo, slovenske novice,... NE REVIJ !) tongue.gif
meni deluje zadovoljivo, je pa res da ne rabiš tak drgnit da bi vse poškrampal, ampak z občutkom, sproti pa večkrat !
LabiGT
Ocitno bo treba "rucni rad"

Sem upal da mi boste rekli da obstaja sprej "XY" katerega samo dvakrat spricnes in grejo insekti dol takoj, pa stane 100 SIT. biggrin.gif

Mazda323
Je pa še ena zadeva ki se imenuje Elate ki je namenjena čiščenju avtomobilov razmaščevanju.......S tem pa res dobiš vse dol (insekte tudi ter pikice ki se naberejo na laku od asvalta..) preverjeno (vsakič čistim s tem avto)! smile.gif

Samo se ga ne dobi v trgovini sad.gif
mazda-mx3
QUOTE (Mazda323 @ Aug 23 2004, 11:59 AM)
Je pa še ena zadeva ki se imenuje Elate ki je namenjena čiščenju avtomobilov razmaščevanju.......S tem pa res dobiš vse dol (insekte tudi ter pikice ki se naberejo na laku od asvalta..) preverjeno (vsakič čistim s tem avto)! smile.gif

Samo se ga ne dobi v trgovini sad.gif

Da ne bos ti na vasi mazdici barvo dol spravu....hehehe

Kje se ga pa dobi???? cistilo namrec..

meni je ful cudno, ki sploh nimam tezav z musicami in ostalimi tujki po avtu...0 jasno
YavarYe X6V6
Mazdek ti se samo enkrat od 7-8h zvečer pelji po naši prelepi dolino, pa bomo vidl koliko insekotv se ti bo prilreplo na avto.
Veš ne živimo vsi na obali.
LabiGT
sem pa iskal tole prazgodovinsko temo....
a ma kdo kako idejo kako jih odstrant prasce?
ker jim ze tok, da se mi zdi, da so mi zacel unicit aerodinamiko (komi 210 gre)
Allyssa
(LabiGT @ 14 Jun 2007, 12:47) *

sem pa iskal tole prazgodovinsko temo....
a ma kdo kako idejo kako jih odstrant prasce?
ker jim ze tok, da se mi zdi, da so mi zacel unicit aerodinamiko (komi 210 gre)

looooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool
theBill
wap, pa 150 barov, pa gasa....

sam če boš luknjo v pleh naredu, ne pol mene jagat... tongue.gif
KAALman
Labi... avto v senco, ohladiti avto in sebe smile.gif , pošpricati z steleksom havbo do mokrega, vzeti navadn cajtengpapir, pošpricati cajteng papir, potem pa 30miinut zmernega drgnjenja s cajtengpapirjem...

ponavljati do želenega rezultata wink.gif

ali pa fleks pa lamelno brusilko biggrin.gif
Boss
krpica iz mikrovlaken je dobra rešitev wink.gif
suicidal
KAALman: a ni tako, da steleks ni najboljši za avtolak? tako sem slišal. z0tdntknw.gif
theBill
(suicidal @ 14 Jun 2007, 14:22) *

KAALman: a ni tako, da steleks ni najboljši za avtolak? tako sem slišal. z0tdntknw.gif

Sprobi, pa boš vedel zagotovo... devil.gif
suicidal
pripelješ avto? ohmy.gif
Alex
Jest sem pa mojega fajn spoliral,pa čez dvakrat nanesel liquid-glass in sedaj,ko imam
gor insekte gredo dol samo z vodo. wink.gif happy0158.gif
Strom
Malo limoninega soka v vodo pa gasa....
wiperboy
fleksa party pa bo šeska iz črne barve se čudežno spremenila v srebrno strelo ki bo šla 160 km/h tongue.gif party0024.gif
Sishi
Jaz sem kupu v leclercu šprico odstranjevalec insektov, mrčesa in drevesnega soka (zdaj v akciji 3,9 EUR), pa sem vso smolo odstranu party0024.gif
Pa zdej gre ful hitrej - aerodinamika pa to tongue.gif
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.