počasi grem z mazde na nissana z350, sem dve f-ke že prodal, eno bom imel pa za delat, ker ima glih klimo.druga polovica pa sploh ne gre z mazde, tako da sta dve f-ke doma.
že en mesec ga iščem po nemčiji-internet, pa ga težko najdem oranžnega.prej bo sneg pa ga bom lahko samo gledal v garaži, dokler ne pride pomlad.
to bo moj avto,edini, ki mi je v življenju všeč za vsako ceno.
SAMO ENKRAT SE ŽIVI.
He he,prav maš!

To sn tudi jaz reko,zato pa pride RX8 k bajti!

350Z meni ne pride v poštev,ker je dvosed,žal....

pa tudi sicer mi je Mazda lepša po obliki!
KAALman
9 Aug 2006, 20:46

we shall envy you soon

a takega ?
brez zamere,ni primerjave, res, pa še enkrat, brez zamere.kit pride 4ooo usd, 500 konjev.avion...
QUOTE(KAALman @ 9 Aug 2006, 21:46)

we shall envy you soon

a takega ?

zunaj barva ok, notri ni prava barva!
Se stroj mi je totaln,samo kot sn že reko,mi takoj odpade ravno zaradi tega,ker je pač 2sed!
QUOTE(poky @ 9 Aug 2006, 21:45)

He he,prav maš!

To sn tudi jaz reko,zato pa pride RX8 k bajti!

350Z meni ne pride v poštev,ker je dvosed,žal....

pa tudi sicer mi je Mazda lepša po obliki!

oblika kaj pa vem, pa prelahek je rx8, dvosed, hvalabogu, se bom vsaj sam vozu, famili pa doma.
QUOTE(DANDO1 @ 9 Aug 2006, 21:51)

dvosed, hvalabogu, se bom vsaj sam vozu, famili pa doma.
He he,blagor tebi!
[quote name='poky' date='9 Aug 2006, 21:52' post='40505']
He he,blagor tebi! :b
vprašanje, če se ne bomo pol pa kregal pri bajti.
No vidiš,jaz pa rajši nisn tega tvegal,pa vzel 2+2 avtek!
KAALman
9 Aug 2006, 21:05
jaz ne morem čez to, kaki sound ma tale 350Z
moj avto ma hudega, samo tale je pa unterhund
@Poky in DANDO:

obema! Tudi jaz vedno bolj sanjam o tem, da si enostavno kupim kaj hudega dokler je bencin še "poceni". Ko bo koštal jurja na liter se bomo lahko samo tepli po glavi zakaj nismo uživali, ko bi lahko....
DANDO ne morem iz svoje kože: A ga boš potem še kaj predeloval?
QUOTE(KAALman @ 9 Aug 2006, 22:05)

jaz ne morem čez to, kaki sound ma tale 350Z
moj avto ma hudega, samo tale je pa unterhund

me porš me sploh ne gane, mb e klasa, so mi veliki avti že presegli, ko sem pa vozil z-ja, pa še sem pa tja kak vikend, ker je dober prijatelj,ki mi ga posodi,sem vedel, naj košta kolikor hoče, imel ga bom.pol pa tuhtaš avto pa denar, pa avto pa denar, pa si priznaš, da ne bo miru, dokler ga ne kupiš.pa saj denar tudi ni vse, samo enkrat se živi, pa samo enkrat so naredili z 350.tako je to.
Marko_mx-3
9 Aug 2006, 21:17
Hm a nisi ti Dando že enkrat kupova 350Zja ali pa en drug ki je tudi rekel da bo iz tujine pripelja. Samo ne vem kako se je potem to končalo?
QUOTE(Marko_mx-3 @ 9 Aug 2006, 22:17)

Hm a nisi ti Dando že enkrat kupova 350Zja ali pa en drug ki je tudi rekel da bo iz tujine pripelja. Samo ne vem kako se je potem to končalo?
ja ja jaz sem, pa mi ga je kolega posojal, pa še denar je bil doma, zdaj pa ne gre več, ne da si ga ne morem sposodit. ni moj!zadaj bo moj!pa še doma sem prepričal drugo pšolovico, ker prej jue skoz vpila.zdaj ga dobim ta mesec, ga iščefrend v nemčiji.
Marko_mx-3
9 Aug 2006, 21:29
No me veseli da se ti bo končno želja uresničila, boljšo polovico pa ne takoj peljati ker ti ga bo hotela vzeti da bo njen
QUOTE(Symon @ 9 Aug 2006, 22:10)

@Poky in DANDO:

obema! Tudi jaz vedno bolj sanjam o tem, da si enostavno kupim kaj hudega dokler je bencin še "poceni". Ko bo koštal jurja na liter se bomo lahko samo tepli po glavi zakaj nismo uživali, ko bi lahko....
DANDO ne morem iz svoje kože: A ga boš potem še kaj predeloval?

ko bo bencin po jurja ga bomo samo še krali, pa se bomo glih tako vozili.
tuning itak, frend ima samo feltne pa gume za 1 mio sit na njem.
tuning je najceneje iz amerike, gor so deli novi več kot pol ceneje.pa še garažo moram pripravit za zimo, ker bo do pomladi počival.pozimi pesek, pa sol, pa tudi ni letni čas za s tem avtom se vozit.kaj ti nuca kasko, ko pa ne bi bil nikoli več cel.imam avte, ki jih ni škoda, pa mi ni problem klepat pa ličat, teli imajo pa 3 lete stari od 10000-30000 km.novo.
QUOTE(Marko_mx-3 @ 9 Aug 2006, 22:29)

No me veseli da se ti bo končno želja uresničila, boljšo polovico pa ne takoj peljati ker ti ga bo hotela vzeti da bo njen

ne ne se ga boji peljat, ko bo pa tuning pa sploh, njej sem itak kupu f.ko 96 letnik, kot nova 35.000km, vsa oprema in je presrečna.pravi da se pelje kot z novim.pa smo vsi srečni.
Mazdilack
9 Aug 2006, 21:42
Dando upam, da boš tudi ti tako prijazen kot je ta tvoj prijatelj, ki ti je posodil avto za čez vikend.
Kar se pa vožnje tiče pa se lahko pohvalim z lastno izkušnjo (made by Dando).

Trga, vam povem. TRRRRRGGAAAAA!!!
QUOTE(Mazdilack @ 9 Aug 2006, 22:42)

Dando upam, da boš tudi ti tako prijazen kot je ta tvoj prijatelj, ki ti je posodil avto za čez vikend.
Kar se pa vožnje tiče pa se lahko pohvalim z lastno izkušnjo (made by Dando).

Trga, vam povem. TRRRRRGGAAAAA!!!
ga pa ne bom posodu, najbrž bi se požrl že po 5 minutah.
Mazdilack
9 Aug 2006, 21:53
Sej ni problema. Ti bom jaz ta čas dal mojo Mazdo, da se boš lahko za mano vozil in videl, da je vse ok.
YavarYe X6V6
9 Aug 2006, 21:55
QUOTE(DANDO1 @ 9 Aug 2006, 22:47)

ga pa ne bom posodu, najbrž bi se požrl že po 5 minutah.
Kaj pa obljuba meni še drži ????
takih mazd imam doma . kot otrok avtkov v škatli.
QUOTE(YavarYe X6V6 @ 9 Aug 2006, 22:55)

Kaj pa obljuba meni še drži ????

yavar, moje obljube držijo.
YavarYe X6V6
9 Aug 2006, 22:03
QUOTE(DANDO1 @ 9 Aug 2006, 23:01)

yavar, moje obljube držijo.
Oky zdej grem v miru spat.
ReDevil
11 Aug 2006, 19:57
Dando, tale tvoj nakup je verjetno v tebi noter nekakšna bitka čustev in razuma oz. srca in glava, ampak na koncu itak zmeri zmaga srce!
Ker če človek racionalno razmišla je verjetn pleh ena najslabših možnih investicij, ampak res - le 1 X se živi!
DANDO1
11 Aug 2006, 20:50
pleh je pleh , ko gre v življenju za pomembnejše zadeve, kot je človek, družina, zdravje.ampak suženj denarja na kup dajat pa spet ne moreš bit.včasih so tastari kupovali zemljo-njive, travnike.cel življenje, da je lahko pred smrtjo rekel kaj?da ima posesti, premoženje.jebeš to, pa še komaj čakajo, da pogineš, da se polastijo premoženja, ki ga itak zapravjo, največkrat se to zgodi.delaš, služiš denar in če lahko, če imaš več, si v prvi vrsti privošči sam sebi.to je tvoje.tud če bi imel 10 krat več denarja, si nhe bi kupu porša al pa ferarija.ta avto si pa želim.res bom moral spucat skoraj ves keš, ampak nekaj si moram pa tud privoščit.tako je to.samo enkrat se živi in samo enkrat si toliko mlad, kot si danes.
pa še to, prej sem delal pa na kup dajal, pa sem pa tja kupu kake stvari, ki jihn sploh nisem rabu,zdaj pa točno vem, za kaj delam
He he,bravo Dando!
ReDevil
11 Aug 2006, 21:28
No sej se strinjam - treba tut kdaj uživat, ne pa kot kakšni penzioneri - cev živlene škrtarjo, zato ker misljo da bodo kej s sabo nesl, al pa še bolš, da si bodo olajšali pot na oni svet!
DANDO1
11 Aug 2006, 21:30
na konc gremo vsi z enako karto na isti nač na isto mesto.u pm, tam ni nobenih razlik.
Violet
11 Aug 2006, 21:51
QUOTE(DANDO1 @ 11 Aug 2006, 22:30)

na konc gremo vsi z enako karto na isti nač na isto mesto.u pm, tam ni nobenih razlik.
kaj si včeraj gledal "ALO ALO s tisto trugo", al kaj, ves čas sem se
DANDO1
11 Aug 2006, 21:53
ne ne lahko pa midva alo alo, na zs?ne?kakor hočeš...
QUOTE(DANDO1 @ 11 Aug 2006, 22:53)

Opa,vidi ti njega.....
DANDO1
11 Aug 2006, 21:58
kaj vidi, z violet se še povohala nisva?!do zdaj ne, pa kakor kaže na zs še nekaj časa ne.
QUOTE(DANDO1 @ 11 Aug 2006, 22:58)

kaj vidi, z violet se še povohala nisva?!do zdaj ne, pa kakor kaže na zs še nekaj časa ne.
Violet
11 Aug 2006, 22:18
QUOTE(DANDO1 @ 11 Aug 2006, 22:53)

oooo si pa kot drugi Reneé, njemu ni dovolj samo ena natakarica
QUOTE(Violet @ 11 Aug 2006, 23:18)

O super, Violet, jaz navijam za tebe. Daj ga!!!
DANDO1
11 Aug 2006, 22:24
[quote name='Violet' date='11 Aug 2006, 23:18' post='40872']

[/q
o jaz pa ne, na zs še vedno nič...
Violet
11 Aug 2006, 22:32
breskvica, ni problema
dando, kaj je zs?
QUOTE(Violet @ 11 Aug 2006, 23:32)

breskvica, ni problema
dando, kaj je zs?

zs- zasebno sporočilo aka. personal message....

LP david
DANDO1
11 Aug 2006, 22:37
QUOTE(Violet @ 11 Aug 2006, 23:32)

breskvica, ni problema
dando, kaj je zs?

violet, ne me zafrkavat
Violet
12 Aug 2006, 08:15
kakšna je razlika med zasebno sporočilo in zasebno?
kakšen pa je 350Z - športni, je ta, ki ga je kaalman prilepil;
Kaalman, če primerjam sliko, ki si jo prilepil s sliko tvojega avtomobila, sta skoraj identična le z nekaj izboljšave, bolj ga nisi zadel ali pa (je mogoče to tvoj naslednji avto?)
KAALman
12 Aug 2006, 08:47
@Violet: I'm having really hard time reading you...
ampak.. ni 350Z moj naslednji avto, kar sicer ne pomeni da ga nebi mel.. ampak ni to to
Mazdilack
12 Aug 2006, 08:55
Te naše mazdašice.
Na splošno jih nikjer ni, kakor hitro sta pa vsaj dve na kupu pa že zganjajo teror.
He he,Mazdilack,da ne boš ti pol na kake zagovore hodo v Velenje zaradi tvojih besed...
DANDO1
12 Aug 2006, 18:55
kaalman kaj boš nabavu?
KAALman
13 Aug 2006, 18:26
(DANDO1 @ 12 Aug 2006, 19:55)

kaalman kaj boš nabavu?
odkrito povedano še ne vem... razmišljam v smeri dizla
DANDO1
13 Aug 2006, 18:29
diesel, joj tud slišat nočem , pa če bi bil zastonj.
(KAALman @ 13 Aug 2006, 19:26)

odkrito povedano še ne vem... razmišljam v smeri dizla

Et tu,KAALman??
A ti to resno,ker mi ne deluješ kao neki low fuel usage freak!!
ReDevil
14 Aug 2006, 20:49
Dando, kaj če bi stroja enkat prpelju pokazat na naše srečanje, ko bo zadeva pr hiši - seveda!
DANDO1
14 Aug 2006, 21:07
(ReDevil @ 14 Aug 2006, 21:49)

Dando, kaj če bi stroja enkat prpelju pokazat na naše srečanje, ko bo zadeva pr hiši - seveda!

vsak dan sem na netu, pa še naročen je, glede na barvo jaz upam da do konc meseca bo, sem živčen, doma ji že nekaj ni prav, samo zdaj me pa res ne zanimajo mnenja drugih.ODLOČU SEM SE.To je najbolj važn.dobesedno zaljubljen sem v ta avto.če po pravic povem, se včasih kar mal zjokam, ker še nimam ključa.
(DANDO1 @ 14 Aug 2006, 22:07)

samo zdaj me pa res ne zanimajo mnenja drugih.ODLOČU SEM SE.To je najbolj važn.dobesedno zaljubljen sem v ta avto.če po pravic povem, se včasih kar mal zjokam, ker še nimam ključa.
Jokica.

Ne, saj te razumem.
Doma naj si pač mislijo ta svoje, cel svet naj govori, da je gred ampak jaz pravim kupil si ga zase in boli te pajo patak kaj drugi govorijo! Ko boš v avtu, ko se boš vozil naokoli boš pa v resnici užival le ti.

Kje si ga naročil?
@Violet: I'm having really hard time reading you...
Sem mislil, da sem edini.