Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
z 350
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
1, 2, 3, 4
DANDO1
počasi grem z mazde na nissana z350, sem dve f-ke že prodal, eno bom imel pa za delat, ker ima glih klimo.druga polovica pa sploh ne gre z mazde, tako da sta dve f-ke doma.
že en mesec ga iščem po nemčiji-internet, pa ga težko najdem oranžnega.prej bo sneg pa ga bom lahko samo gledal v garaži, dokler ne pride pomlad.
to bo moj avto,edini, ki mi je v življenju všeč za vsako ceno.
SAMO ENKRAT SE ŽIVI.
poky
He he,prav maš! happy0158.gif To sn tudi jaz reko,zato pa pride RX8 k bajti! biggrin.gif 350Z meni ne pride v poštev,ker je dvosed,žal.... sad.gif pa tudi sicer mi je Mazda lepša po obliki! love0030.gif
KAALman
smile.gif we shall envy you soon wink.gif

a takega ?

IPB Image
DANDO1
brez zamere,ni primerjave, res, pa še enkrat, brez zamere.kit pride 4ooo usd, 500 konjev.avion...

QUOTE(KAALman @ 9 Aug 2006, 21:46) *

smile.gif we shall envy you soon wink.gif

a takega ?

IPB Image

zunaj barva ok, notri ni prava barva!
poky
Se stroj mi je totaln,samo kot sn že reko,mi takoj odpade ravno zaradi tega,ker je pač 2sed! whatever.gif
DANDO1
QUOTE(poky @ 9 Aug 2006, 21:45) *

He he,prav maš! happy0158.gif To sn tudi jaz reko,zato pa pride RX8 k bajti! biggrin.gif 350Z meni ne pride v poštev,ker je dvosed,žal.... sad.gif pa tudi sicer mi je Mazda lepša po obliki! love0030.gif

oblika kaj pa vem, pa prelahek je rx8, dvosed, hvalabogu, se bom vsaj sam vozu, famili pa doma.
poky
QUOTE(DANDO1 @ 9 Aug 2006, 21:51) *

dvosed, hvalabogu, se bom vsaj sam vozu, famili pa doma.

He he,blagor tebi! happy0158.gif
DANDO1
[quote name='poky' date='9 Aug 2006, 21:52' post='40505']
He he,blagor tebi! :b
vprašanje, če se ne bomo pol pa kregal pri bajti.
poky
No vidiš,jaz pa rajši nisn tega tvegal,pa vzel 2+2 avtek! happy0158.gif
KAALman
jaz ne morem čez to, kaki sound ma tale 350Z smile.gif
moj avto ma hudega, samo tale je pa unterhund smile.gif
Symon
@Poky in DANDO: love0030.gif obema! Tudi jaz vedno bolj sanjam o tem, da si enostavno kupim kaj hudega dokler je bencin še "poceni". Ko bo koštal jurja na liter se bomo lahko samo tepli po glavi zakaj nismo uživali, ko bi lahko....

DANDO ne morem iz svoje kože: A ga boš potem še kaj predeloval? happy0158.gif
DANDO1
QUOTE(KAALman @ 9 Aug 2006, 22:05) *

jaz ne morem čez to, kaki sound ma tale 350Z smile.gif
moj avto ma hudega, samo tale je pa unterhund smile.gif

me porš me sploh ne gane, mb e klasa, so mi veliki avti že presegli, ko sem pa vozil z-ja, pa še sem pa tja kak vikend, ker je dober prijatelj,ki mi ga posodi,sem vedel, naj košta kolikor hoče, imel ga bom.pol pa tuhtaš avto pa denar, pa avto pa denar, pa si priznaš, da ne bo miru, dokler ga ne kupiš.pa saj denar tudi ni vse, samo enkrat se živi, pa samo enkrat so naredili z 350.tako je to.
Marko_mx-3
Hm a nisi ti Dando že enkrat kupova 350Zja ali pa en drug ki je tudi rekel da bo iz tujine pripelja. Samo ne vem kako se je potem to končalo?
DANDO1
QUOTE(Marko_mx-3 @ 9 Aug 2006, 22:17) *

Hm a nisi ti Dando že enkrat kupova 350Zja ali pa en drug ki je tudi rekel da bo iz tujine pripelja. Samo ne vem kako se je potem to končalo?

ja ja jaz sem, pa mi ga je kolega posojal, pa še denar je bil doma, zdaj pa ne gre več, ne da si ga ne morem sposodit. ni moj!zadaj bo moj!pa še doma sem prepričal drugo pšolovico, ker prej jue skoz vpila.zdaj ga dobim ta mesec, ga iščefrend v nemčiji.
Marko_mx-3
No me veseli da se ti bo končno želja uresničila, boljšo polovico pa ne takoj peljati ker ti ga bo hotela vzeti da bo njen biggrin.gif
DANDO1
QUOTE(Symon @ 9 Aug 2006, 22:10) *

@Poky in DANDO: love0030.gif obema! Tudi jaz vedno bolj sanjam o tem, da si enostavno kupim kaj hudega dokler je bencin še "poceni". Ko bo koštal jurja na liter se bomo lahko samo tepli po glavi zakaj nismo uživali, ko bi lahko....

DANDO ne morem iz svoje kože: A ga boš potem še kaj predeloval? happy0158.gif

ko bo bencin po jurja ga bomo samo še krali, pa se bomo glih tako vozili.
tuning itak, frend ima samo feltne pa gume za 1 mio sit na njem.
tuning je najceneje iz amerike, gor so deli novi več kot pol ceneje.pa še garažo moram pripravit za zimo, ker bo do pomladi počival.pozimi pesek, pa sol, pa tudi ni letni čas za s tem avtom se vozit.kaj ti nuca kasko, ko pa ne bi bil nikoli več cel.imam avte, ki jih ni škoda, pa mi ni problem klepat pa ličat, teli imajo pa 3 lete stari od 10000-30000 km.novo.

QUOTE(Marko_mx-3 @ 9 Aug 2006, 22:29) *

No me veseli da se ti bo končno želja uresničila, boljšo polovico pa ne takoj peljati ker ti ga bo hotela vzeti da bo njen biggrin.gif

ne ne se ga boji peljat, ko bo pa tuning pa sploh, njej sem itak kupu f.ko 96 letnik, kot nova 35.000km, vsa oprema in je presrečna.pravi da se pelje kot z novim.pa smo vsi srečni.
Mazdilack
Dando upam, da boš tudi ti tako prijazen kot je ta tvoj prijatelj, ki ti je posodil avto za čez vikend. biggrin.gif

Kar se pa vožnje tiče pa se lahko pohvalim z lastno izkušnjo (made by Dando). happy0158.gif Trga, vam povem. TRRRRRGGAAAAA!!!
DANDO1
QUOTE(Mazdilack @ 9 Aug 2006, 22:42) *

Dando upam, da boš tudi ti tako prijazen kot je ta tvoj prijatelj, ki ti je posodil avto za čez vikend. biggrin.gif

Kar se pa vožnje tiče pa se lahko pohvalim z lastno izkušnjo (made by Dando). happy0158.gif Trga, vam povem. TRRRRRGGAAAAA!!!

ga pa ne bom posodu, najbrž bi se požrl že po 5 minutah.
Mazdilack
Sej ni problema. Ti bom jaz ta čas dal mojo Mazdo, da se boš lahko za mano vozil in videl, da je vse ok.
YavarYe X6V6
QUOTE(DANDO1 @ 9 Aug 2006, 22:47) *

ga pa ne bom posodu, najbrž bi se požrl že po 5 minutah.

Kaj pa obljuba meni še drži ???? sad.gif
DANDO1
takih mazd imam doma . kot otrok avtkov v škatli.

QUOTE(YavarYe X6V6 @ 9 Aug 2006, 22:55) *

Kaj pa obljuba meni še drži ???? sad.gif

yavar, moje obljube držijo.
YavarYe X6V6
QUOTE(DANDO1 @ 9 Aug 2006, 23:01) *

yavar, moje obljube držijo.

Oky zdej grem v miru spat. happy0158.gif
DANDO1
no pa pejt...
ReDevil
Dando, tale tvoj nakup je verjetno v tebi noter nekakšna bitka čustev in razuma oz. srca in glava, ampak na koncu itak zmeri zmaga srce! party0024.gif

Ker če človek racionalno razmišla je verjetn pleh ena najslabših možnih investicij, ampak res - le 1 X se živi! happy0158.gif
DANDO1
pleh je pleh , ko gre v življenju za pomembnejše zadeve, kot je človek, družina, zdravje.ampak suženj denarja na kup dajat pa spet ne moreš bit.včasih so tastari kupovali zemljo-njive, travnike.cel življenje, da je lahko pred smrtjo rekel kaj?da ima posesti, premoženje.jebeš to, pa še komaj čakajo, da pogineš, da se polastijo premoženja, ki ga itak zapravjo, največkrat se to zgodi.delaš, služiš denar in če lahko, če imaš več, si v prvi vrsti privošči sam sebi.to je tvoje.tud če bi imel 10 krat več denarja, si nhe bi kupu porša al pa ferarija.ta avto si pa želim.res bom moral spucat skoraj ves keš, ampak nekaj si moram pa tud privoščit.tako je to.samo enkrat se živi in samo enkrat si toliko mlad, kot si danes.

pa še to, prej sem delal pa na kup dajal, pa sem pa tja kupu kake stvari, ki jihn sploh nisem rabu,zdaj pa točno vem, za kaj delam
poky
He he,bravo Dando! happy0158.gif
ReDevil
No sej se strinjam - treba tut kdaj uživat, ne pa kot kakšni penzioneri - cev živlene škrtarjo, zato ker misljo da bodo kej s sabo nesl, al pa še bolš, da si bodo olajšali pot na oni svet! happy0195.gif
DANDO1
na konc gremo vsi z enako karto na isti nač na isto mesto.u pm, tam ni nobenih razlik.
Violet
QUOTE(DANDO1 @ 11 Aug 2006, 22:30) *

na konc gremo vsi z enako karto na isti nač na isto mesto.u pm, tam ni nobenih razlik.

kaj si včeraj gledal "ALO ALO s tisto trugo", al kaj, ves čas sem se happy0195.gif
DANDO1
ne ne lahko pa midva alo alo, na zs?ne?kakor hočeš...
poky
QUOTE(DANDO1 @ 11 Aug 2006, 22:53) *

confused0059.gif Opa,vidi ti njega..... happy0195.gif
DANDO1
kaj vidi, z violet se še povohala nisva?!do zdaj ne, pa kakor kaže na zs še nekaj časa ne.
poky
QUOTE(DANDO1 @ 11 Aug 2006, 22:58) *

kaj vidi, z violet se še povohala nisva?!do zdaj ne, pa kakor kaže na zs še nekaj časa ne.

happy0195.gif happy0195.gif
Violet
QUOTE(DANDO1 @ 11 Aug 2006, 22:53) *

oooo si pa kot drugi Reneé, njemu ni dovolj samo ena natakarica happy0195.gif
Nuša
QUOTE(Violet @ 11 Aug 2006, 23:18) *

O super, Violet, jaz navijam za tebe. Daj ga!!!
happy0064.gif happy0158.gif
DANDO1
[quote name='Violet' date='11 Aug 2006, 23:18' post='40872']
[/q
o jaz pa ne, na zs še vedno nič...
Violet
breskvica, ni problema

dando, kaj je zs? ashamed0001.gif tongue.gif

David
QUOTE(Violet @ 11 Aug 2006, 23:32) *

breskvica, ni problema

zs- zasebno sporočilo aka. personal message.... tongue.gif w00t.gif

LP david
DANDO1
QUOTE(Violet @ 11 Aug 2006, 23:32) *

breskvica, ni problema

violet, ne me zafrkavat
Violet
kakšna je razlika med zasebno sporočilo in zasebno?

kakšen pa je 350Z - športni, je ta, ki ga je kaalman prilepil;

Kaalman, če primerjam sliko, ki si jo prilepil s sliko tvojega avtomobila, sta skoraj identična le z nekaj izboljšave, bolj ga nisi zadel ali pa (je mogoče to tvoj naslednji avto?)
KAALman
@Violet: I'm having really hard time reading you...

ampak.. ni 350Z moj naslednji avto, kar sicer ne pomeni da ga nebi mel.. ampak ni to to smile.gif
Mazdilack
Te naše mazdašice. whatever.gif

Na splošno jih nikjer ni, kakor hitro sta pa vsaj dve na kupu pa že zganjajo teror. biggrin.gif
poky
He he,Mazdilack,da ne boš ti pol na kake zagovore hodo v Velenje zaradi tvojih besed... tongue.gif happy0195.gif
DANDO1
kaalman kaj boš nabavu?
KAALman
(DANDO1 @ 12 Aug 2006, 19:55) *

kaalman kaj boš nabavu?

odkrito povedano še ne vem... razmišljam v smeri dizla smile.gif

DANDO1
diesel, joj tud slišat nočem , pa če bi bil zastonj.
poky
(KAALman @ 13 Aug 2006, 19:26) *

odkrito povedano še ne vem... razmišljam v smeri dizla smile.gif

confused0059.gif Et tu,KAALman?? tongue.gif biggrin.gif

A ti to resno,ker mi ne deluješ kao neki low fuel usage freak!! happy0195.gif
ReDevil
Dando, kaj če bi stroja enkat prpelju pokazat na naše srečanje, ko bo zadeva pr hiši - seveda! happy0158.gif
DANDO1
(ReDevil @ 14 Aug 2006, 21:49) *

Dando, kaj če bi stroja enkat prpelju pokazat na naše srečanje, ko bo zadeva pr hiši - seveda! happy0158.gif

vsak dan sem na netu, pa še naročen je, glede na barvo jaz upam da do konc meseca bo, sem živčen, doma ji že nekaj ni prav, samo zdaj me pa res ne zanimajo mnenja drugih.ODLOČU SEM SE.To je najbolj važn.dobesedno zaljubljen sem v ta avto.če po pravic povem, se včasih kar mal zjokam, ker še nimam ključa.
Symon
(DANDO1 @ 14 Aug 2006, 22:07) *

samo zdaj me pa res ne zanimajo mnenja drugih.ODLOČU SEM SE.To je najbolj važn.dobesedno zaljubljen sem v ta avto.če po pravic povem, se včasih kar mal zjokam, ker še nimam ključa.

Jokica. biggrin.gif Ne, saj te razumem.
Doma naj si pač mislijo ta svoje, cel svet naj govori, da je gred ampak jaz pravim kupil si ga zase in boli te pajo patak kaj drugi govorijo! Ko boš v avtu, ko se boš vozil naokoli boš pa v resnici užival le ti. wink.gif Kje si ga naročil?

@Violet: I'm having really hard time reading you...

Sem mislil, da sem edini. ashamed0001.gif
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.