Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
z 350
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
1, 2, 3, 4
DANDO1
brainly vzemi zopet prosim nazaj, kolk košta rx8 ne vem avto me ja pršu blizu 2 krat 4.
poky
No,da ti pomagam,cene RX 8 si lahko pogledaš TUKAJ,kot vidiš pa se gibljejo od 7 pa vse do 9.5 MIO SIT! dry.gif
DANDO1
v nemčiji dobiš rx 8 že za 3.5 mio plus dajatve.
Marko_mx-3
poky je mislil nove, drugače pa je tudi pri nas že bila kakšna z cceno pod 4M
poky
(Marko_mx-3 @ 6 Oct 2006, 19:48) *

poky je mislil nove, drugače pa je tudi pri nas že bila kakšna z cceno pod 4M

Tak poceni jih sicer še nisn vido,so pa že dokaj ugodne ja! biggrin.gif Zgornje cene so pa za nove RX8ke ja! dry.gif
BrainY
Nissan 350Z cenik

Mobile.de cenik rabljenih Z-jev

Cenik Utoscout24.de

Strošek uvoza z homologacijo je cca 100k (+ stroški potovanja - bencin).

osebno bi raje (če bi imel sredstva tongue.gif ) kupil RX8, mogoče tud zaradi nepoznavanja Z-ja oz še nisem imel pravega stika z njim, predvsem pa zaradi oblike kjer 100% prevladuje mazda.

Mi je pa zlo všeč tudi novi Audi TT, če že nebi bla mazda bi ta prišel pred Z-ja.
DANDO1
stroške si usekal mimo stroški potovanja, bencin,cestnine, predori,hrana, če je potrebno nočitev, dmv pod 4000 mio 7%, pod 5 mio 9%, to je 7% od 4 mio je cca 280 tisoč, kje tebi sto tisoč, mogoče bosna črna gora kaj jeaz vem kak majo tam, homol,ogacija 24.000, eko taksa 14 sit na kg vteže vozila, registracija, tablice po naročilu itd.zdaj si pa mal zračunaj.in če sem pošten 25.000 eur pa še nekaj zraven je bla bruto cena, tist kar pa ti vidiš na mobile pod 22000 eur, si preberi netto ceno plus dajatve, največkrat gre to za vozila iz amerike.fantje prej se je treba pozanimat pol pa afne guncat s tisoč tolarji v žepu.

pa ker ne uvažam vsak dan avtomobila, ti par sto eur vzame še kolega-pač nekdo, ki ti bo celo zadevo spravil varno pod streho.računaj!
vuk
Dando,čestitke za avto,le barve je napačne wink.gif Če bi se odločal med 350Z in RX-8 bi se definitivno odločil za Nissana,RX-8 mi ni bla nikoli všeč. Ampak klinc gleda športne avte, na srečo je na trgu dosti alternativ tongue.gif
lp vuk
DANDO1
izbiral sem oranžnega z oranžnim ledrom oz pogojno če tega ne potem črnega z oranžnim ledrom.črn mi deluje bolj posloven oz, mafijski take so bile izjave kolegov, oranžen pa je original,živahen, razpoznaven na daleč.pač vsak ima svoj okus.najtežje je dobit oranžnega z oranžnim ledrom.meni je to uspelo in presrečen sem da ga mam.to ni avto za bahanje, ko si enkrat v njem veš da je to avto za dušo.nissan 350z je avto , ki je osvojil moje srce in ni ,ni,ni mi žal denarja, čeprav sem se tega bal.je vreden samega sebe.saj je nissan 350z!
vuk
(DANDO1 @ 7 Oct 2006, 22:32) *

izbiral sem oranžnega z oranžnim ledrom oz pogojno če tega ne potem črnega z oranžnim ledrom.črn mi deluje bolj posloven oz, mafijski take so bile izjave kolegov, oranžen pa je original,živahen, razpoznaven na daleč.pač vsak ima svoj okus.najtežje je dobit oranžnega z oranžnim ledrom.meni je to uspelo in presrečen sem da ga mam.to ni avto za bahanje, ko si enkrat v njem veš da je to avto za dušo.nissan 350z je avto , ki je osvojil moje srce in ni ,ni,ni mi žal denarja, čeprav sem se tega bal.je vreden samega sebe.saj je nissan 350z!

Črn,zatemnjene šipe z črno folijo & črne feltne bi pa bil po mojem okusu...
DANDO1

črn avto je ful lep, samo res je da črnega z-ja ali pa srebrnega, če nisi dovolj blizu, ne vidiš in opaziš tako, kot se na deleč opazi oranžen.
Marko_mx-3
Ali pa rumeno RX-8 biggrin.gif
poky
(vuk @ 7 Oct 2006, 18:30) *

RX-8 mi ni bla nikoli všeč.

Izdajalec!! tongue.gif biggrin.gif
He he,se vsak ma res svoj okus,tak da hvalabogu,da smo različni! happy0158.gif

(DANDO1 @ 8 Oct 2006, 06:23) *

črn avto je ful lep, samo res je da črnega z-ja ali pa srebrnega, če nisi dovolj blizu, ne vidiš in opaziš tako, kot se na deleč opazi oranžen.

Zato pa sn jaz vzel rdečo RX8 in ne črne,ker mi ni prišla oblika do izraza. biggrin.gif
cruiser
(vuk @ 7 Oct 2006, 23:19) *

Črn,zatemnjene šipe z črno folijo & črne feltne bi pa bil po mojem okusu...

To, plus ena bad ass turbina za cca. 500 uporabnih konjev in bi bil se po mojem okusu.... happy0195.gif
Grega_
Zdej vem zakaj si ga kupu happy0158.gif
vuk
(cruiser @ 10 Oct 2006, 12:17) *

To, plus ena bad ass turbina za cca. 500 uporabnih konjev in bi bil se po mojem okusu.... happy0195.gif

No tega se tudi jaz ne bi branil;ampak zaenkrat mam drugo 'ljubezen' wink.gif
DANDO1
danes sem popeljal dva malo naokrog,navdušenje ne višku, sicer bosta pa sama povedala , kako je bilo, občutki...oh, ja...včasih se mi kar srce trga, ko jim pokažem njegove zmogljive male čare.o moj nisi, ka ne bi bil tolko privlačen...
poky
He he Dando,ti si pa res čisto zatrapan v tvoj avtek!! biggrin.gif
mazda2
(DANDO1 @ 15 Oct 2006, 17:49) *

...včasih se mi kar srce trga, ko jim pokažem njegove zmogljive male čare.o moj nisi, ka ne bi bil tolko privlačen...

ok dando zai pa že mal pretiravaš unsure.gif
cleopatra
iz prve roke vam lahko povem,da mu je ta avto kot otrok.Sama morem pazit,ko izstopam iz nissana, da ja ne bom kam darila z vrati.joj, kako je dando občutljiv,kogre za njegovega z-ja. raj vidim da me pelje v mazdi,pol mi ga ni treba poslušat kako komplicira glede nissana. happy0195.gif Sem pa nova na vašem forumu, to je moja prva objava in hkrati pozdravljam celo vašo mazdino družino tu gor. nekaj vas poznam osebno, ostali pa se bomo spoznali ob priliki.
poky
Aha,že vem kam spadaš!! tongue.gif biggrin.gif No lepo,da si se tudi ti pridružila naši družini! happy0158.gif Zaj bo mogo pa Dando pazit,kaj govori oz.tipka! happy0195.gif
cleopatra
Ka si mislo s tem da veš kam spadam? A? Dando si grize nohte.. happy0158.gif
poky
No ja,ni ravno dosti takih Nissanov na forumu in ja,naj si kr nohte grize!! happy0195.gif
cleopatra
Haha zdaj je pa kar nekam spizdil! tongue.gif AAAHHHHH,ti pa imas rx-8 ! Vroce... tega si pa jaz zelim, dokler mi dando nissana ne odstopi. hecam dando!!
poky
(cleopatra @ 16 Oct 2006, 21:05) *

tongue.gif AAAHHHHH,ti pa imas rx-8 ! Vroce... tega si pa jaz zelim, dokler mi dando nissana ne odstopi.

He he,se te peljem gdaj če hočeš!! tongue.gif happy0195.gif happy0195.gif

Sorry Dando,mogo sn! biggrin.gif
cleopatra
poky, dandotu se neke crtice na celu zarisujejo pa ustnice so nekam cudno stisnjene.. a se teb ka sanja kaj ti znaki pomenjo?
cleopatra
joj,jaz sem tuki slučajnona čaju, že čist mrzu je pa ura tud ni več normalna...dando
poky
A te Dando nič ne greje?? tongue.gif biggrin.gif
cleopatra
Jaz se učim, on pa spi kot top. Cudn da ni dal se nissana spat k seb v pojstlo.. biggrin.gif
poky
(cleopatra @ 16 Oct 2006, 21:57) *

Jaz se učim, on pa spi kot top. Cudn da ni dal se nissana spat k seb v pojstlo.. biggrin.gif

Take ko on tu piše,se jaz tudi čudim ja! tongue.gif happy0195.gif
cleopatra
uhhh smči kot medved.. verjetno o nissanu sanja haha.. joj,jutri me bo za ušesa.

hej a ne obstaja tud neka tema ponočnjaki? bi mogla tja presedlat pa ga mal nadoeščat ko je tko len postal.
Boss
Cleopatra lepo pozdravljena med nami...

Daj zaupaj nam eno skrivnost - a si kaj ljubosumna na Nissana - čist eno mičkeno pa si, a ne? biggrin.gif
cleopatra
sem se zbudu,nisi spi pa mazdica zraven...cleopatra,tebe bom pa za ušesa,ka mi delaš,se mi kolca...spi kot top,lahko noč.dando
David
Hm... zmešnjava.press..... happy0195.gif
madmax
Tole me še najbolj spominja na dr Jekyl and mr. Hyde...........dando a nam maš kej za povedat happy0195.gif

tongue.gif
Boss
QUOTE(madmax @ 17 Oct 2006, 09:32) *

Tole me še najbolj spominja na dr Jekyl and mr. Hyde...........dando a nam maš kej za povedat happy0195.gif

tongue.gif

lol... temu se reče kraja identitete happy0195.gif
YavarYe X6V6
Tole je zdej kr neki, zato ...
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.