Zdravo! Mene pa zanima kje se da dobit kkšn kos paperja za bočne žmigavce znamke TYC (18-8013) za mazdo 323F tip BA? Rabu bi za homologacijo pa na netu nikjer ne najdem kakšen papir za mazdo. Če kdo ve kj več o tem bi prosu za pomoč ker grem feltne homologerat pa bi rd še to zravn brcnu da mam pol mer! Hvala usem!
Lp
Grega_
12 Sep 2006, 17:54
jest mam papirje za TYC 18-5289 če ti kej pomaga, verjetno je takšna cifra ker mam črne

...a nisi nobenih papirjev dobil zravn?

za zmigavce ti ne bodo nic tezili te pa ce so crni al pa beli,ki pa si kupo da nimas papirjev
Zdravo! Gre se za mazdo od madmax-a, njemu je en zrihtu te žmigavce prek e-baya. (pomoje drugačna oznaka zato ker niso črni) Paperjev pa nisem nobenih dubu zravn pa tud na tyc strani sploh ni paperjev za mazdo. Edin če kdo ve kdo je madmax-u zrihtu te žmigavce. Aja, pa te žmigavci nimajo nobenga E 11 gor odtisnjenga tko da upam da to nau noben problem uredit. Gre se mi sam za to da če bom naletu na tečnga polcaja da se mi nau na žmigavce obesu ker se mi zdi nesmisel dat 100.000 kosov zarad žmigavcev. A mislte da je madmax dubu kkšne paperje zravn? Sicer pa najbol da njega uprašam. Če pa kdo ma slučajno paperje za ta tip žmigavca naj me prosim informera. Dobi za

Fajn bodte pa se slišmo!
Lp
Grega_
13 Sep 2006, 07:27
Čudno, moji majo in E-je gor oz. so takšni kot original samo da so črni. Pa tudi kupljeni preko ebaya, papirji so bili pa zraven.

ce so beli pa sploh ni panike,na crno so alergicni(sipe,zadnje luci)
Men se zdi da bo bl težko dobit paperje za te žmigavce ker mislm da so od forda.
Lp
Ja mislm da bo res nemogoče dobit paperje tko da bom sam feltne homologeru pa je. Hvala useen!
Lp
madmax
13 Sep 2006, 11:21
Oj, vse kar imam od teh žmigavcev je tole:
Grega_
13 Sep 2006, 11:52
To je samo račun in nč druzga
O tuvu ni ne duha ne sluha.
madmax
13 Sep 2006, 12:44
Sej glih to!
Prodam ugodno orginal žmigavce
(madmax @ 13 Sep 2006, 13:44)

Sej glih to!
Prodam ugodno orginal žmigavce

Ja kok pa hočeš za žmigavce? A niso bli vključeni v ceno?

Če je možno mi jih prosm pošl na moj naslov (na moje stroške) pa povej kok hočeš za njih! Vsaj tok da jih mam v skrajni sili če bo kj kkšn siku zarad žmigavcev!
Lp