Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
barabe na delu
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
cubalibre
Eh, pa se mislil, da moja Mazdica (mx-5) ni zanima za lopove.
...očitno sem se motil (glej slike).
Skor bi me kap confused0059.gifmad.gif sad.gif , ko sem zagledal kakšno svinjarijo so naredili na vratih.

Sicer so mi ukradli lesen volan z airbagom in sovoznikov airbag.

Glede na to, da v Sloveniji ne obstaja veliko takšnih Mazd, to za kriminaliste najbrž ne bi smela biti prehuda naloga? Včeraj sem avto dal rihtat na Gama center v BTC in menda se je pri njih ravno tisti dan nekdo zanimal za ceno airbagov za mx-5...

LabiGT
pa to ni res no...
isto se zgodilo mojemu prijatelju eno leto nazaj (v LJ, toyota yaris)
res si upajo
David
OO fuck.. grdo.-... kot da bi en s topom stisnu noter... prste treba sekat komu,....

Boglej zdej malo po malih oglasih kdo prodaja te kose.. mogoče kaj najdeš..

Upam da si imel kasko priti kraji.... dry.gif

LP daVid

Edit....

Kaj nebi blo lažje prerezat platneno streho kot da razturat pleh??? ohmy.gif
madmax
Ufffffff, srce boli ko to gledam sad.gif

Sorry man!

Upam da dobiš vse nazaj, oz. da se mazdica čimprej vrne v prvotno stanje.

KAALman
sožalje..

take bi jaz dal z žiletko narezat, pa nasolit !
Marko_mx-3
Barabe mad.gif mad.gif

Pa tole je bil en neizkušen na delu ker se da veliko lažje ulomit kot pa da greš štemat ključavnico ven.

Meni so eni pred faxom potegnil čez cela vrata štraho z ključem. če bi videl ker mulo je bil se mu nebi dobro pisalo pa njegovemu fotru tud ne ko bi moral plačevati!!!

Sej a nimajo v Gammi videonadzor in naj si kriminalisti ogledajo videoposnetke in se ga poskuša najt, če je pa po tel. klical pa še lažje. Pa lepo obisk na domu in se ga vpraša kje je dobil airbage.

Še lažje pa da se v policijske zapisnike pregleda če je v kratkem imel kdo kakšno nesrečo z MX-5 in so se mu sprožili airbagi in se ga gre tudi malo povprašat!
poky
confused0059.gif sad.gif Jao,kr srce me boli ko gledam..... Da bi takega zraven dobo,bi pojedo airbag pa vse kaj je spizdo! tongue.gif biggrin.gif
Boss
grdo - samo tole se da raziskat, če bo interes pri police.gif

kaj pa pravte na tole - parkirišče v BTC-ju za Simobilom med 9 in 12 uro dopaldan ob delavniku

YavarYe X6V6
(Boss @ 21 Sep 2006, 17:43) *

grdo - samo tole se da raziskat, če bo interes pri police.gif
kaj pa pravte na tole - parkirišče v BTC-ju za Simobilom med 9 in 12 uro dopaldan ob delavniku

Profiji ni kej. sad.gif
Symon
whatever.gif Nina Osenar ga je zbila nazadnje! blink.gif

Sranje tole... Samo tole se bi moralo kar hitro uštimati razen, če to rabi kdo v tujini.
ReDevil
Tole pa je zeeelo žalostno za videt! sad.gif

Očitno je škodoželjnih lopovov vsak dan več, lanski let sem v Kosezah pr Tržnci videl kako je neko žensko zutri skor kap, ker je bil njen plav tvingič brez obeh vrat, pa gotov je še kej notr tut mankal! dry.gif
suicidal
kok so me pa te slike, ma ja, šokirale. ful mi žal zate in za tvojo mazdico. upam, da boš hitro porihtal tole. confused0059.gif
Rocky
fak confused0059.gif

men so pred parimi dnevi tud vlomil, sam delc od tega...
wildcat
GROZA blink.gif ohmy.gif
Moje sožalje! Upam da bo kmalu poštimana kot je treba!

Svoje mačke ne bom več puščala same sad.gif

P.S. zakaj nimamo nobenega smajli s solzicami!!! mad.gif
Grega_
ufff grozn, hitr oglasnik v roke, lahko tud kakšen mesec stare, pa na avto.net mal počekerat, tehle mazdic ni glih kej preveč in je mal več šans da se ga dobi kretena. Lahko pa da je razbito že uvozil sem....no upam da bodo kriminalisti (če so kej sposobni) tega hitr dobil.
BOJČ
Saj sploh ne vem kaj naj rečem... GROZA!!! Pa občutek, da ti je nekdo šaril in razbijal po avtu...
police.gif police.gif police.gif na delo!
apcih
fu** of s takimi madona kaj so nekateri kulturni. šarjo po tujih avtih ne da bi prej kej vprašal?
Nuša
O, moj bog. sad.gif Kaj dela folk, a se jim je utrgalo. dry.gif
RoKo
Joj sranje, saj ne moreš verjet confused0059.gif

Men se kolca po časih, ko si lahko pustu odklenjen avto...
Ja , mislim da prehitevamo vse EU razvite kapitalistične države - po svinariji seveda!

Ne se zanašat da bojo police.gif police.gif police.gif kaj odkril... ma dejmo no

This is not amerika (David Bowie) biggrin.gif
eye
confused0059.gif za popiiii.. :S to je pa žalost grrrr ?
Štraus
Ja to je pa res žalostno kaj se dogaja sem imel iste probleme so mi tudi naredili za 380 tisoč škode na prejšni Mazdi sem tudi imel radijo ki ga pri nas še ni bilo a od policije ni nič samo ti rečejo če kaj najdemo vam javimo ( lari fari )sploh ne iščejo.Ja pa še nekaj kar je ukradenega v MB se prodaja v LJ in obratno upam da boš imel več sreče kot sem imel jaz če bi jih dobil bi jim prst po prst lamal mad.gif
zemir
To so samo ebi kr****i.Nimajo kj bolška za počet pa drugim škodo delajo
Grega_
Ma roke bi mogl začet sekat, v enmu tednu bi blo konc kraj. Bi še te kreteni začel razmišlat airbag al roka.
BOBI
sad.gif to pa ni lepo,bog ne daj da bi kateriga kdaj poleg avta dobo,se bi slabo koncalo,samo takih skoraj nikoli ne dobijo.
YavarYe X6V6
(BOBI @ 23 Sep 2006, 20:57) *

sad.gif to pa ni lepo,bog ne daj da bi kateriga kdaj poleg avta dobo,se bi slabo koncalo,samo takih skoraj nikoli ne dobijo.

Glede na to kake mamo zakone v naši "čudovito urejeni" državi bi na konci naje*** ti in ne tisti ki bi ti delal škodo na avtu.
BOBI
biggrin.gif mas prav ja,bi mu slucajno kaj naredo whatever.gif pol pa bi me tozo pa sem v k....
cruiser
U jebentis confused0059.gif

cubalibre
(David @ 21 Sep 2006, 15:52) *

OO fuck.. grdo.-... kot da bi en s topom stisnu noter... prste treba sekat komu,....

Boglej zdej malo po malih oglasih kdo prodaja te kose.. mogoče kaj najdeš..
Upam da si imel kasko priti kraji.... dry.gif
LP daVid
Edit....

Kaj nebi blo lažje prerezat platneno streho kot da razturat pleh??? ohmy.gif

Na streho sem tudi jaz pomislil... Je pa res, da ima Mazdica ful mehek pleh, kar se vidi že potem, da vsak, ki ima 5 minut časa pusti udrtino na mojih vratih. Itak je pa folk brezobziren.
Jaz osebno ne bi imel srca, da bi v tak lep avto kot je MX-5 tako luknjo naredil.

Sicer so mi pa na Gami rekli, da je bil na delu profi. Namreč vse je bilo odmontirano zelo strokovno.
Hvalabogu imam kasko. Menda bo vse skup koštal okrog miljona.

Marko_mx-3
Pa kako profi če je naredil tako luknjo biggrin.gif
ReDevil
(Marko_mx-3 @ 26 Sep 2006, 16:55) *

Pa kako profi če je naredil tako luknjo biggrin.gif

Mogoče ni imel očal s sabo, pa je rajš naredu velko lukno! dry.gif

Upam, da se bo zadeva uredila, oz. da najdejo storilca, čeprav je najbrž šla zadeva po naročilu, po možnosti prek naših meja! sad.gif
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.