Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
TUNING scena vabi k sodelovanju
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
1, 2
TUNING scena
Pozdravljeni vsi, ki vam avto ne pomeni le prevoznega sredstva!

Smo nova revija v Sloveniji, ki na svojih straneh predstavlja predelave avtomobilov slovenskih lastnikov, pokriva vse avtomobilistične dogodke in vas seznanja z novostmi na področju tuning-a, styling-a ter avtoakustike, zato bi vas radi povabili k sodelovanju.

V vsaki številki revije TUNING scena bomo predstavili vsaj en slovenski klub ali društvo. Objava predstavitve je brezplačna.

Prosimo Vas za posredovanje gradiva (cca. 2000 znakov ter cca. 5 fotografij), iz katerega bomo pripravili predstavitev.
info@tuningscena.si

Prosimo vas tudi za točne podatke, kot so naslov kluba, telefonska številka, kontaktna oseba, število članov ter aktivnosti, saj poleg vseh drugih zanimivosti pripravljamo tudi koledar dogodkov za sezono 2007.

Veselimo se sodelovanja z Vami in Vas lepo pozdravljamo!

TUNING SCENA
www.tuningscena.
David
Mazda žal nima kluba ali društva.... zaenkrat smo tukaj aktivni samo kot člani Mazda Foruma... žal.

LP daVid
poky
Mi smo samo ena velika,srečna Mazda družina! tongue.gif biggrin.gif
wiperboy
ALO Boby ,Poky..... in vam podobni kaj pa vam je mad.gif nekaj slikic in nekaj komentarja sestavit pa res ni problem imamo zelo lepe avteke mad nami ne vidim problema zakaj ne bi jim dali nekaj slikic nekaj napisali o nasih druzenjih pa se dobra reklama za nase mazdice in nas forum happy0005.gif
Marko_mx-3
Slikovnega materiala je dovolj, samo nekdo mora tudi nekaj napisati. Jaz nisem dober pisec tako da če ima kdo voljo kar veselo na delo biggrin.gif

Bomo pa prvo neuradno društvo ki se neuradno druži in neuradno zabava biggrin.gif
suicidal
v bistvu ne-društvo, he he. sam bi bilo fajn ta lepše, ta boljše primerke iz foruma na en foto sešn peljat, pa eno lepo, romantično zgodbo napisat.
wildcat
(Marko_mx-3 @ 2 Oct 2006, 19:01) *

Bomo pa prvo neuradno društvo ki se neuradno druži in neuradno neizmerno in nenormalno zabava biggrin.gif

morala sem to dodati biggrin.gif
poky
Glede na zadnji vikend,maš kar prav! happy0158.gif
Nuša
(poky @ 2 Oct 2006, 19:55) *

Glede na zadnji vikend,maš kar prav! happy0158.gif

Drži kot pribito!!! party0024.gif
zemir
Zgleda da smo si naredili kar dobro reklamo na jap meet-u in nalepkami happy0158.gif .In mislim da bi bil članek v reviji še večja
Marko_mx-3
dejmo nekdo naj napiše članek!!!
YavarYe X6V6
Če mi kdo napiše kakšen naj bi bil članek bom že nakaj skupaj sklamfal.Ne vem točno v kakem stilu naj se piše.
BOBI
happy0158.gif keri znate pisite,ostali pa bomo ze avteke dali za slikanje,nebi blo slabo ce bi bili predstavljeni v reviji
makaveli
yavar, napiši da avto povezuje ljudi,kak je nastal naš forum, da tud mi delamo neuradne testne vožnje,piknike,sodelujemo na dragih(ala reddevil)...bla bla bla....sej znaš.
ajde...!!!
YavarYe X6V6
(makaveli @ 2 Oct 2006, 22:38) *

yavar, napiši da avto povezuje ljudi,kak je nastal naš forum, da tud mi delamo neuradne testne vožnje,piknike,sodelujemo na dragih(ala reddevil)...bla bla bla....sej znaš.
ajde...!!!

Pol naredim kao neko predstavitev foruma in članov, vizijo-namen foruma ?
madmax

Ej, sam kakšna je to revija, če moraš članek za v njo napisat sam unsure.gif whatever.gif ?!

Grega_
(madmax @ 3 Oct 2006, 10:02) *

Ej, sam kakšna je to revija, če moraš članek za v njo napisat sam unsure.gif whatever.gif ?!

..a ni bolj da članek napiše vsak klub/društvo/forum zase kot pa da ga napiše nekdo ki ne pozna situacije??
poky
Se pa je napisal v prvem postu,da gre za predstavitev klubov,društev in torej tudi forumov! dry.gif In gdo se najboljše predstavi,če ne sam! tongue.gif happy0158.gif
Marko_mx-3
(YavarYe X6V6 @ 3 Oct 2006, 07:26) *

Pol naredim kao neko predstavitev foruma in članov, vizijo-namen foruma ?

Tako nekako biggrin.gif
YavarYe X6V6
(Marko_mx-3 @ 3 Oct 2006, 12:37) *

Tako nekako biggrin.gif

Ok do konc tedna bom nekaj probal skupaj spravit, pol pa naprej.
wiperboy
In vendar se vrti.... tongue.gif
samo pogumno naprej happy0064.gif
LiPi
Bi se lahko zmenli tudi za kak photosession.... da bodo vse slike z istega kraja oz iste tematike...kaksna garazna hisa,parkirisce....

LP, Andrej

Symon
Eh saj slike lahko damo iz srečanj. Recimo iz Rakitne nalepimo slike avtov. Iz Trojan slike ljudi (oziroma tam ko nas je več na sliki). Pa dodamo še kakšno zanimivo sliko z ljudmi na katerih se vidijo majice. naprimer una slika zmagovalne ekipe na Japfestu, kjer izgledajo res simpatični. biggrin.gif
Evo sicer je tole le moj priblisk kako naj bi zadeva izgledala ampak pomoje bi bilo kaj takšnega super reklama, ki bi poudarjala, da smo Mazdaši zelo družabna bitja. happy0158.gif
Mi pa za spremembo nismo klub. Smo pa zato ena velika srečna Mazda družina.
Pa začnimo na začetku. Mazda forum je bil ustvarjen xxx... Namen foruma so naslednje tri točke:
////Če se ne motim si naštel nekaj takega na 1. JapTeam sestanku////
1. Medsebojni nasveti in pomoč v zvezi z našimi avtomobili in tudi na splošno
2. Spoznavanje Mazd in novice v zvezi z to izredno kvalitetno znamko.
3. Druženje in zabava.

Iz skromnih začetkov se nas je nabralo na trenutno xxx uporabnikov. Vsak dan nas je na forumu vsaj xxx in tedensko preko xxx. Da pa ne ostane vse le pri internetu se vsak mesec dobivamo v LJ. Poleg tega vsaj enkrat letno nekdo od forumašev organizira piknik. Letos smo imeli naprimer dva; Mazda Painball Piknik in Piknik Na Rakitni. Nekateri naši forumaši nas zastopajo tudi na raznoraznih tekmovanjih s svojimi Mazdami od drag dirk, preko avtoslaloma, do stylinga. Udeležili smo se tudi 1. srečanja japonskih vozil, kjer smo Mazdaši pobrali kar 3 od 4 nagrad na družabnih igrah in dokazali, da smo ena najbolj družabnih in homogenih ekip kljub temu, da nismo uradni klub.
Naše Mazde nas res združujejo v eno veliko srečno družino kjer si torej pomagamo na vseh področjih, se družimo in zabavamo tudi izven foruma. Če ste tudi Vi navdušen lastnik Mazde se nam pridružite na www.mazda-si.net, izgubiti nimate kaj, pridobite pa lahko ogromno.

Recimo nekaj takega. love0072.gif Ampak to je le moje skromno mnenje, spisano pod vplivom nedavnega pisanja predvolilnih obljub. happy0195.gif
wiperboy
Priden symon happy0158.gif
poky
Za začetek bo.... biggrin.gif
mazdohist
eko mene pa zanima ce se je zdaj v tej smeri ze kaj neredilo k me zlo zanima kaj ste skup spravli! z0tdntknw.gif

da vidm kaj bom lahk brav v reviji!!
ves ponosen keer sem se nanjo narocu! happy0158.gif
Marko_mx-3
jaz sem se tudi naročil, samo težko da bi ravno nas izbrali za predstavitev biggrin.gif mogoče pa bodo le biggrin.gif
mazdohist
(Marko_mx-3 @ 13 Dec 2006, 12:15) *

jaz sem se tudi naročil, samo težko da bi ravno nas izbrali za predstavitev biggrin.gif mogoče pa bodo le biggrin.gif

ja a se je kaj napisalo v tej smeri? z0tdntknw.gif
caki ni hudic da nebi v 6 stevilkah tudi nas predstavli!! cool.gif
Marko_mx-3
Sej je simon napisal okvirno kako bi izgledalo in če bo zanimanje iz njihove strani bojo dobil celotno verzijo
mazdohist
kaj a ni poterbe da bi se njim kaj poslalo?
ne verjamem ce bodo oni tle po forumu brskal! blink.gif
Symon
(Marko_mx-3 @ 13 Dec 2006, 14:09) *

Sej je simon napisal okvirno kako bi izgledalo in če bo zanimanje iz njihove strani bojo dobil celotno verzijo

A je bila napisana? blink.gif

(Project mx5 @ 13 Dec 2006, 14:13) *

kaj a ni poterbe da bi se njim kaj poslalo?
ne verjamem ce bodo oni tle po forumu brskal! blink.gif

Se strinjam. Po moje bi jim morali poslati email, če se že gremo eksibicioniste. happy0195.gif happy0158.gif
ReDevil
Symon, to bi blo najbrž res treba, sicer pa skupi smo mazdaši močni! love0076.gif happy0158.gif
Marko_mx-3
pol pa kdor obvlada piasnje spisov v akcijo (jaz sem dobival same 2ke za spise sad.gif )

Potem bomo pa že še uredil in dodali slike in se pošlje....
Symon
(ReDevil @ 13 Dec 2006, 15:08) *

Symon, to bi blo najbrž res treba, sicer pa skupi smo mazdaši močni! love0076.gif happy0158.gif

Jap, sem občutil na lastni koži! happy0158.gif Hmm mogoče bi lahko Tuning sceni dodali sliko iz vleke vrvi in napisali, da ste skupaj najmočnejši! love0030.gif
ReDevil
Ja tkt smo bli res kot homogena ekipa, prava MMM druščina! happy0064.gif
mazdohist
(Symon @ 13 Dec 2006, 14:56) *

Se strinjam. Po moje bi jim morali poslati email, če se že gremo eksibicioniste. happy0195.gif happy0158.gif

e tako mislim da ne bodo oni tisti ki nas bodo prosil da kaj objavijo ampak mi !! happy0195.gif
nekdo naj neki napise jz bi pa mam sam 3 leta male sole zaklucene pa ne znam lih spisov skup packat!!!

se mi zdi da so ble v tej stvari pripadnice neznejsega spola boljse!!! z0tdntknw.gif
tak da dekleta v akcijo!!!! happy0195.gif happy0195.gif
mazdohist
ekola dans slisim postarja letim dol in glej ga zlomka kaj me caka v kaselcu??
prva stevilka tuning scene!!!! happy0158.gif happy0158.gif happy0158.gif
bom zaj mal predelu kaj so ostali napisal pa loh na tej osnovi se mi kaj skupaj spravimo!!! blink.gif
Marko_mx-3
Grem še jaz pogledat če je kaj poštar pustu biggrin.gif
ReDevil
(Project mx5 @ 14 Dec 2006, 13:08) *

bom zaj mal predelu kaj so ostali napisal pa loh na tej osnovi se mi kaj skupaj spravimo!!! blink.gif

Sej smo lahk bol izvirni, zakaj bi napake od drugih kopiral! tongue.gif
mazdohist
eko tkola je v tej cifri sta predstavljena gas tuning team in ford team slovenije!!!
obadva sta dobila na raspolago 1 stran v reviji na kateri je zlo zlo mal napisan sam tiste osnove zakaj se gre kaj pocneji itd.
pol je pa dodanih 5-6 slikc in to je to nc posenega in nc zakopliciranga !!!!!

tak da se vedno mislim da mamo kar solidne sanse da se pojavimo v reviji sam treba se bo mal zavzett za vse skupaj!!!!! biggrin.gif
blindek
tudi jaz sem se naročil na revijo in tudi danes dobil prvo številko smile.gif

zdi se mi kar lepo narejena in dober začetek za slovensko tuning revijo

za predstavitev mazda foruma pa naj nekdo, ki se aktivno ukvarja z forumom ustvari neko predstavitev
mazdohist
ja saj ocitno so danes zaceli rasposiljat prve izvode ker vecina ki jih poznam da so se narocl so jo dobil!!!

seveda pa obstajajo tudi izjeme ki zivijo v buko jeb...h!! happy0195.gif happy0195.gif
poky
Nisn se glih naročo na revijo,samo jo bom pa ziher kupo,da vidim njene začetke! happy0158.gif
mazdohist
(poky @ 14 Dec 2006, 14:46) *

Nisn se glih naročo na revijo,samo jo bom pa ziher kupo,da vidim njene začetke! happy0158.gif

hm pa ne vem ce bo to tako lahko ker kot sm sprasvav ke bo naprodaj mi niti oni niso znal povedat!!!
so mel preprost odg v nekaterih kioskih tak da ti priporocam da se narocis placas 1400sit za 6 cifer pa se ne mucis z iskanjem!! z0tdntknw.gif
poky
Ekola,sn se naročo preko njihove spletne strani! happy0158.gif Zaj pa čakam.....
Allyssa
(Project mx5 @ 13 Dec 2006, 22:52) *

e tako mislim da ne bodo oni tisti ki nas bodo prosil da kaj objavijo ampak mi !! happy0195.gif
nekdo naj neki napise jz bi pa mam sam 3 leta male sole zaklucene pa ne znam lih spisov skup packat!!!

se mi zdi da so ble v tej stvari pripadnice neznejsega spola boljse!!! z0tdntknw.gif
tak da dekleta v akcijo!!!! happy0195.gif happy0195.gif

erm,..ka pa če bi kej skupi spravl u soboto na fešti?
poky
(Allyssa @ 14 Dec 2006, 15:21) *

erm,..ka pa če bi kej skupi spravl u soboto na fešti?

Kdo bo te mel cajt za to?? tongue.gif happy0195.gif
mazdohist
(poky @ 14 Dec 2006, 15:05) *

Ekola,sn se naročo preko njihove spletne strani! happy0158.gif Zaj pa čakam.....

en dan max 2 pa bo poloznica pa revija pri tebi!!! happy0158.gif
ReDevil
Loh bi res - u soboto na žuru nardil kej v tej smeri!

Sej veste, vsi svetovni pisatelji in pesniki so bli pod vplivom kakih substanc, ker trezn človek ni preveč domiseln in produktivn! z0tdntknw.gif happy0195.gif
mazdohist
(ReDevil @ 15 Dec 2006, 09:00) *

Loh bi res - u soboto na žuru nardil kej v tej smeri!

Sej veste, vsi svetovni pisatelji in pesniki so bli pod vplivom kakih substanc, ker trezn človek ni preveč domiseln in produktivn! z0tdntknw.gif happy0195.gif

to mas prov!!!

vsak clovek je tu in tam prisiljen da se napije da lahko prezivi z norci!!!!!!!! happy0195.gif happy0195.gif
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.