Eh saj slike lahko damo iz srečanj. Recimo iz Rakitne nalepimo slike avtov. Iz Trojan slike ljudi (oziroma tam ko nas je več na sliki). Pa dodamo še kakšno zanimivo sliko z ljudmi na katerih se vidijo majice. naprimer una slika zmagovalne ekipe na Japfestu, kjer izgledajo res simpatični.

Evo sicer je tole le moj priblisk kako naj bi zadeva izgledala ampak pomoje bi bilo kaj takšnega super reklama, ki bi poudarjala, da smo Mazdaši zelo družabna bitja.
Mi pa za spremembo nismo klub. Smo pa zato ena velika srečna Mazda družina.
Pa začnimo na začetku. Mazda forum je bil ustvarjen xxx... Namen foruma so naslednje tri točke:
////Če se ne motim si naštel nekaj takega na 1. JapTeam sestanku////
1. Medsebojni nasveti in pomoč v zvezi z našimi avtomobili in tudi na splošno
2. Spoznavanje Mazd in novice v zvezi z to izredno kvalitetno znamko.
3. Druženje in zabava.
Iz skromnih začetkov se nas je nabralo na trenutno xxx uporabnikov. Vsak dan nas je na forumu vsaj xxx in tedensko preko xxx. Da pa ne ostane vse le pri internetu se vsak mesec dobivamo v LJ. Poleg tega vsaj enkrat letno nekdo od forumašev organizira piknik. Letos smo imeli naprimer dva; Mazda Painball Piknik in Piknik Na Rakitni. Nekateri naši forumaši nas zastopajo tudi na raznoraznih tekmovanjih s svojimi Mazdami od drag dirk, preko avtoslaloma, do stylinga. Udeležili smo se tudi 1. srečanja japonskih vozil, kjer smo Mazdaši pobrali kar 3 od 4 nagrad na družabnih igrah in dokazali, da smo ena najbolj družabnih in homogenih ekip kljub temu, da nismo uradni klub.
Naše Mazde nas res združujejo v eno veliko srečno družino kjer si torej pomagamo na vseh področjih, se družimo in zabavamo tudi izven foruma. Če ste tudi Vi navdušen lastnik Mazde se nam pridružite na www.mazda-si.net, izgubiti nimate kaj, pridobite pa lahko ogromno.
Recimo nekaj takega.

Ampak to je le moje skromno mnenje, spisano pod vplivom nedavnega pisanja predvolilnih obljub.