Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Katero Mazdo kupiti?
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
blindek
Ker take teme nisem našel, bom odprl novo smile.gif
Ker kot eni že veste sem še vedno po srcu mazdaš, razmišljam o prodaji hyunda-ja, ki mi sicer služi kot 1A.

Zaj pa mi malo predlagajte katero mazda bi bila primerna zame.

da vam še povem kriterij smile.gif

- nesme met več kot 100kW, ker moja finančna sredstva več ne dopuščajo
- klima,servo, ipd. obvezno
- lahko tudi diezel
- dam pa največ 1mil, mogoče kaj več

seveda velja tudi da naj nebi imela preveč prevoženih, lepo ohranjena, ne karambolirana, itd.

vnaprej se vam zahvaljujem za odgovore
poky
Mislim,da boš tvoje zahteve in ceno težko spravo skupaj v eno celoto.... tongue.gif biggrin.gif
M-Fan
...Verjemi da se bolje pelješ kot v Hyundai-u.

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1048920#
blindek
vem kak se pelješ v mazdi wink.gif pa verjami da se v hyundai-ju ne pelješ slabo...marsikdo to znamko podcenuje.

ker pa kupujem drug avto sem tudi premislil da bi mogoče kupil mazdo

tako da prosim mi povejte kaj priporočate smile.gif
1.5ccm in 65kW mi je malce prešvoh smile.gif
Grega_
Če ti je 1.5 prešvoh, najdi kakšno 1.8 samo z malo kilometri jo boš težko našel, oz. kakšno 626 katero boš z malo kilometri tudi težko našel, pa za ta denar bi dobil tam 1994-1995 letnik če ti ni prestara.
Mazda323
(blindek @ 1 Oct 2006, 20:19) *

vem kak se pelješ v mazdi wink.gif pa verjami da se v hyundai-ju ne pelješ slabo...marsikdo to znamko podcenuje.

ker pa kupujem drug avto sem tudi premislil da bi mogoče kupil mazdo

tako da prosim mi povejte kaj priporočate smile.gif
1.5ccm in 65kW mi je malce prešvoh smile.gif

Te pa če ti je vse prešvoh ostani na Tiburonu, nevem kaj mu fali, meni je ta oblika najlepša od vseh kaj so jih do sedaj naredili. Pa koliko imaš 1,6l?
blindek
1,6l ja...mislil sem menjat mašino vendar nikjer nemorem dobit 2.0 dry.gif

bom še videl če dobim kako lepo ohranjeno mazdo za primeren denar
BrainY
zakaj bi menjal avto..

samo zarad prešvoh mašine?

ja od mazde za ta denar dobiš:

mx3, mx6, xedos6, 323 C/S/F

blindek
torej zaj pa gre zares, tako da prosim pišite samo če imate kako koristno informacijo

iščem avtomobil do 1mil SIT, klima obvezna,kot tudi servo,abs,aribagi in take malenkosti

mora bit tudi taki da lahko odzadaj sedita 2 normalna človeka, torej ne kot v mx3 in mojem coupeju smile.gif

gledal sem xedosa6 in 323F, tako da mi povejte malo dobre lastnosti, kot tudi slabe, ker vem da ni noben avto brez napake smile.gif
KAALman
če maš omejen budget, potem xedosa ne kupuj... 1.6 mašina je za 4 ljudi prešvoh, ker ma avto 1200kg, deli so dragi, ker je to kao "higher class" Mazda, V6 lepo ohranjenega boš ZELO težko našel, pa še čez 100kW ima

sam v tem primeru predlagam 626 1.8
ali pa tole:

323F 1.8

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1117073
BrainY
jap ta srebrna lepo zgleda.. pomoje kr vredu rešitev..

v f-ki 4 super sedijo (zadnji zici so bolj v coupe izvedbi) ampak tud 5 se verjetno nebi preveč pritoževal..

Kar se tiče napak.. vizualna so pač (pre)veliki koloteki.. drugače z 1.8 mašino se še nisem vozil ampak je pomoje kr fajn razmerje glede na to da je 1.5 mašina podhranjena (i want moreee)

nekaj čričkov me moti zadnje čase (ko se vozim po naših odličnih cestah) sploh pa je efekt zaradi tršega podvozja malo večji ... preženem to z muziko tak da ne slišim okolice .. če mi bo kdo kdaj trobil bo verjetno trobil zaman tongue.gif
ReDevil
Mene od vseh mazd (v mejah financ) najbolj mika X6, da bi bil ene 98 letnik, za male pare, pa vzel bi jasno V6, v tvojem primeru pa niti tašvohna mašinca baje da ni tok švoh! biggrin.gif
madmax
(KAALman @ 18 Nov 2006, 21:39) *

Tale F-ka se je če se ne motim pred časom že prodajala na avtonetu in sicer prodajal jo je možakar iz dolenjske in to za še manjše dnarje je pa takrat imela nekje okrog 170-180k prevoženih km....tako da z0tdntknw.gif

Symon
1.8 so pri nas zelo redke. Vsekakor sodeč po tvojih kriterijih bi jaz izbral 323F 1.8 samo bi pa pogledal kar v tujino. wink.gif
blindek
iz tujine uvažal nebom, ker se mi zdi nesmiselno za taki denar kot jaz kupujem se z tem ubadati...
blindek
mi lahko kdo napiše kolko stanejo servisi za mazdo 323f? smile.gif
če ima kdo kaj več tehničnih podatkov mi naj prosim pošlje ali pa kar tukaj objavi
M-Fan
evo, če nism prepozen

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1200148
nisde
(M-Fan @ 27 Dec 2006, 22:21) *

Ta mislim da je una razsuta k se je v LJ prodajala. Skor 100% sm da je to una k je bla 3x razsuta.
zemir
(nisde @ 27 Dec 2006, 22:33) *

Ta mislim da je una razsuta k se je v LJ prodajala. Skor 100% sm da je to una k je bla 3x razsuta.

Ja mislim da je anteno ma isto vesolsko happy0195.gif
nisde
(zemir @ 27 Dec 2006, 22:48) *

Ja mislim da je anteno ma isto vesolsko happy0195.gif

Sj lih po anteni sm sklepu k una iz LJ vem da je mela originalno na desni strani odtrgano oz. jo ni mela. Ta ga je sam vrjetno do konca lepo spoliral, oprau in je že nekaramboliran! happy0195.gif Sam še prvi lastnik manka happy0195.gif
zemir
(nisde @ 28 Dec 2006, 00:46) *

Sj lih po anteni sm sklepu k una iz LJ vem da je mela originalno na desni strani odtrgano oz. jo ni mela. Ta ga je sam vrjetno do konca lepo spoliral, oprau in je že nekaramboliran! happy0195.gif Sam še prvi lastnik manka happy0195.gif

Ja pizda svet se pa skor bl kod moja happy0195.gif happy0195.gif happy0195.gif
Marko_mx-3
(zemir @ 28 Dec 2006, 02:45) *

Ja p**** svet se pa skor bl kod moja happy0195.gif happy0195.gif happy0195.gif

Malo samokontrole no biggrin.gif
KAALman
tale je bla omenjena tudi v naših oglasih (vsaj zdi se mi) in se je prodala pred kakim mescem dni...

bogsigavedi, kaj je narobe, da jo takoj naprej prodaja... ?

je pa škoda za tak avtek... saj je ena zadnjih po letniku...
ReDevil
Ampak še vedno pa ima nad 100 KW, kar blindku ne bo kulj! z0tdntknw.gif
blindek
točno tako...not ql dry.gif

gre se mi zaradi zavarovanja, ker ne mislim plačevat nevem kako veliko...
zemir
(blindek @ 28 Dec 2006, 16:21) *

točno tako...not ql dry.gif

gre se mi zaradi zavarovanja, ker ne mislim plačevat nevem kako veliko...

Sej ne pride tok mal čeuz 200k tongue.gif biggrin.gif
blindek
zemir zame 240k osnovno, kje pa so še dodatki...ko se rešim dodatka za mladega voznika bom razmišljal o 200hp in več. Zaenkrat si še pa tega privoščit nemorem smile.gif
zemir
(blindek @ 28 Dec 2006, 17:59) *

zemir zame 240k osnovno, kje pa so še dodatki...ko se rešim dodatka za mladega voznika bom razmišljal o 200hp in več. Zaenkrat si še pa tega privoščit nemorem smile.gif

Zakaj ne počakaš da se rešiš mladega voznika pa potem na neki ornk
blindek
ko se rešim mladega voznika bo neke ornk tongue.gif

vendar vse se z nekim malim začne...nočem iz nekih bogih 1.6 stopit takoj na nek 3.0 250hp+
niti nimam dovol vozniških izkušenj da bi lahko rekel da bi obvladal kako mrcino
zemir
(blindek @ 28 Dec 2006, 18:16) *

ko se rešim mladega voznika bo neke ornk tongue.gif

vendar vse se z nekim malim začne...nočem iz nekih bogih 1.6 stopit takoj na nek 3.0 250hp+
niti nimam dovol vozniških izkušenj da bi lahko rekel da bi obvladal kako mrcino

Dobr če to gledaš tko pol glej da si iz 0 stopil na 1.6 wink.gif .Samo pamet v glavo in noge pa je uredu happy0158.gif
Je razlike med tolkimi konji in se avto tudi drugače obnaša če daš recimo v nižjo, v ovinku ga pritisneš itd.
Ko se boš presedel iz 136 konjov na 200(z turbino) bo zgodba čisto drugačne pa še posebej,če ga boš stiskal
irumed
(nisde @ 28 Dec 2006, 00:46) *

Ta ga je sam vrjetno do konca lepo spoliral, oprau in je že nekaramboliran!

Če piše, da je avto nekaramboliran ali nepoškodovan še ne pomeni da nikoli ni bil karamboliran. To pomeni da pač avto v trenutnem stanju ni karamboliran. Če bi pa pisalo nikoli karamboliran bi pa lahko razmišljali v tej smeri kot ti misliš.
Fantje malo bolj pozorni morate biti med prebiranjem vrstic pa bo. wink.gif thumbsup.gif
nisde
(irumed @ 28 Dec 2006, 18:53) *

Če piše, da je avto nekaramboliran ali nepoškodovan še ne pomeni da nikoli ni bil karamboliran. To pomeni da pač avto v trenutnem stanju ni karamboliran. Če bi pa pisalo nikoli karamboliran bi pa lahko razmišljali v tej smeri kot ti misliš.
Fantje malo bolj pozorni morate biti med prebiranjem vrstic pa bo. wink.gif thumbsup.gif

Za karambolirana vozila posebi označiš da je vozilo karambolirano tko da v tem primeru (ko je napisano nekaramboliran) mislm da to pomeni da NIKOLI ni nil karamboliran, če pa avto ni tak k more bit pa pač ne obkljukaš nepoškodovan, če je pa vozilo v trenutnem stanju karambolirano je pa itak ikonca in prec veš da se zaleten prodaja. Moje mnenje.
blindek
zemir tudi to vem in zato nimam nikamor silo, ker zaradi tega se največkrat dogajajo kake nesreče, da dobi mladi voznik brez izkušenj od očeta kakega 200hp+ in se hoče pred kolegi malo pokazat...naslednji ovinek je pa že v drevi...

sedaj niti nimam sile z nakupom, saj raje trikrat pogledam kaj kupim kot pa kupim nekaj kar tako...

pa še komentar za nekarambolirane avte
vsak je verjetno že imel kdaj kako nesrečo, vendar če je bilo menjano z novim potem nevem zakaj se eni tako sekirajo če je le to bilo menjano? tudi meni se je na parkirišču en zaletel v predni odbijač in mi naredil nekaj škode, vendar se je vse kar hitro rešilo preko zavarovalnice in je sedaj vse novo smile.gif
zemir
(blindek @ 28 Dec 2006, 19:48) *

zemir tudi to vem in zato nimam nikamor silo, ker zaradi tega se največkrat dogajajo kake nesreče, da dobi mladi voznik brez izkušenj od očeta kakega 200hp+ in se hoče pred kolegi malo pokazat...naslednji ovinek je pa že v drevi...

sedaj niti nimam sile z nakupom, saj raje trikrat pogledam kaj kupim kot pa kupim nekaj kar tako...
pa še komentar za nekarambolirane avte
vsak je verjetno že imel kdaj kako nesrečo, vendar če je bilo menjano z novim potem nevem zakaj se eni tako sekirajo če je le to bilo menjano? tudi meni se je na parkirišču en zaletel v predni odbijač in mi naredil nekaj škode, vendar se je vse kar hitro rešilo preko zavarovalnice in je sedaj vse novo smile.gif

Po mojem je 0.5% avtov v sloveniji ki niso bili butnjeni,če ne druzga jih je negdo na parkirišču z vrati butnu dry.gif
KAALman
zahajate off topic ! smile.gif
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.