Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
mazda mx-3
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
Sorti
Sem novi član Mazda foruma, rad bi si nabavu mazdo mx-3 in sicer 66kw mi je že od nekdaj všeč, zanimajo me slabosti te mazde, problem pa je ker jo v SLO ni za dobit, če pa je, je pa zjahana...Ali se mi jo splača iz nemčije al pa avstrije uvažat??

Zanima me tudi če pozna kdo še kako avstrijsko internetno stran z avti??(razen www.autoscout.at)

party0024.gif
Sorti
Zdej sem našel eno mazdo mx-3, črno iz polzele 93 letnik. pozna kdo?stane pa 750.000 , zdi se mi velik za ta letnik, sam ma pa realnih 91.000 km in skos je garažirana, brez rje.

KAJ PA VI MENITE??

whatever.gif

BI jo vzeli al je predraga? unsure.gif
Marko_mx-3
Cena se mi zdi res pretirana, pa še če ni delal velikega servisa ga boš moral ti delati in mu z tem lahko zbijaš ceno. Zdej če je res ful ohranjena, samo malo težko verjamem ker ne vem če je v slo kakšna ki ni bila zaletena, vsaj kakor sem jaz gledal vse te Mazde.

Če se pa odločiš za uvoz bi bilo pa dobro da greš do kakšnega ki se ukvarja z uvozom avtomobilov in ti lahko še kakšno cenejšo MX-3 pripelje in ponavadi imajo tako da če nisi zadovoljen ti jo ni potrebno vzet.

Bi ti pa priporočal facelift MX-3 ko ima že druga armaturo in ene imajo tudi DOHC motor in malo več kW, so pa to od '94 letnika dalje.
Sorti
(Marko_mx-3 @ 3 Oct 2006, 12:47) *

Cena se mi zdi res pretirana, pa še če ni delal velikega servisa ga boš moral ti delati in mu z tem lahko zbijaš ceno. Zdej če je res ful ohranjena, samo malo težko verjamem ker ne vem če je v slo kakšna ki ni bila zaletena, vsaj kakor sem jaz gledal vse te Mazde.

Če se pa odločiš za uvoz bi bilo pa dobro da greš do kakšnega ki se ukvarja z uvozom avtomobilov in ti lahko še kakšno cenejšo MX-3 pripelje in ponavadi imajo tako da če nisi zadovoljen ti jo ni potrebno vzet.

Bi ti pa priporočal facelift MX-3 ko ima že druga armaturo in ene imajo tudi DOHC motor in malo več kW, so pa to od '94 letnika dalje.

AHA HVALA LEPA ZA NASVET!!
Sam teli ko ti uvažajo iz namčije... ti ponavad zram zračunajo še 250k tak da je kr težk dobit kaj cenej??
Mogoče poznaš kakšnega, ki pocen uvaža avte iz nemčije, in da ti da garancijo potem na njega??

In drugač si zadovljen z svojo mx-3??
kulk maš pa ti letnik?
nisde
(Sorti @ 3 Oct 2006, 13:18) *

AHA HVALA LEPA ZA NASVET!!
Sam teli ko ti uvažajo iz namčije... ti ponavad zram zračunajo še 250k tak da je kr težk dobit kaj cenej??
Mogoče poznaš kakšnega, ki pocen uvaža avte iz nemčije, in da ti da garancijo potem na njega??

V salomonovem oglasniku mas posrednike za uvoz vozil, pa mal po googlu pobrski zih se bo kj najdl! Drgač je pa to fuuuul preveč za mx-3 usaj za moje pojme! Poklič ga pa upraš zakaj taka cena! Drgač pa velik sreče pr nakupu!
Sorti
HVALA!
jap sej sm ga klicu, cena je zato taka je reku, ker ni bila nikol karambolirana, skoz garažirana, pozimi skorajda ni vožena in da ima realne km...

Sem pa tole na avto.netu najdu dost pocen sam je pa 93 letnik http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1067039#

JO pozna kdo kaj menite???
Iz LJ je.
unsure.gif
nisde
(Sorti @ 3 Oct 2006, 13:31) *

JO pozna kdo kaj menite???

Men se zdi mal sumljiva. Spredi ma LJ tablco zadi pa MB preizkušnjo! Pa oglas je ZANIČ izpoljnjen ampak ga useen poklič sam jst mam bl slab občutek za ta avto!
Sorti
Sm ga klicu pa je reku da uspredi ni biu butjen, uzadi je bil neki kr je špricjen pa da ma prefuranih 160 pa da nima servisne knjege...
???

kaka se vam pa tale zdi??

http://www.mobile.de/SIDzUWDqq1LYAvTyfXDqP...1192536419&

MINTAVTO mi jo lahko uvozi

MNENJE??

Zanimajo me predlogi glede tele mazde
http://www.mobile.de/SIDzUWDqq1LYAvTyfXDqP...1192536419&

Zanima me kulk majo porabe motorji 79 kw ???
In kako so vzdržljivi??
Ker 66 kw takšno kot sm si jst zamislu je skoraj nemogoče dobit sad.gif
Ima prevoženih 196.000 km KAJ MENITE JE TO PREWEČ???
Marko_mx-3
Še nekaj sem se spomnil, da boš težko uvozil MX-3 zaradi zakonov ki veljajo pri nas, EURO 2 in podobni, tako da bi koraj moral gledati novejše od 96 letnika

Moja je 92 letnik in je bila že kar lepo razbita.

Tista ko pravi da ni bila nikol karambolirana bi jo pa tudi jaz rad videl da se prepričam če je res biggrin.gif
Sorti
(Marko_mx-3 @ 3 Oct 2006, 15:21) *

Še nekaj sem se spomnil, da boš težko uvozil MX-3 zaradi zakonov ki veljajo pri nas, EURO 2 in podobni, tako da bi koraj moral gledati novejše od 96 letnika

Moja je 92 letnik in je bila že kar lepo razbita.

Tista ko pravi da ni bila nikol karambolirana bi jo pa tudi jaz rad videl da se prepričam če je res biggrin.gif

Oprosti če te to sprašujem, sam zanima me kulk jo pa ti ocenjuješ svojo??

Lepa je tvoja mazdica!

Drugač sem jo pa jst vidu, res je lepa pa ni videt da bi bla kdaj butjena...

Iz kot pa si? sej jo lahk grem askup pogledat, če si za??
Marko_mx-3
Jaz sem iz Domžalskega konca in moja ni naprodaj je preveč vloženega not biggrin.gif

Sorti
(Marko_mx-3 @ 4 Oct 2006, 18:24) *

Jaz sem iz Domžalskega konca in moja ni naprodaj je preveč vloženega not biggrin.gif

ok! happy0158.gif
mazda-mx3
ojla smile.gif
teh mazdic res ni dosti...
poraba je od 5.6 litra gor, tolko je vsaj meni uspelo s prepolnim avtom naredit, tko da vem da se da smile.gif
tako lahko nardis z ene 34l goriva od 640km pa do 370km pri preganjanju in fuč sondi lambda.
nobena od teh mazd verjetno nima manj kot 180k km...ce je, je res izjema ali pa ima stevec zavrten...
pa tudi ta kilometraza za te avte ni nic posebnega, edino kar je (klasika) se zacne slisat hidravliko ventilov...
blindek
jaz bi vzel na tvojem mestu raje 94.l gor, saj imajo večina DOHC motorje, ki imajo 79kW, kar je še vedno isti razred zavarovanja.Notranjost imajo tudi lepšo(saj meni).

Nasploh avto laufa super, saj sem ga imel sam(1.6,DOHC, 94l)

poraba pa je tak, če se rad hitro voziš kot jaz jo spraviš tudi lahko na 10l tongue.gif (ne me spraševat kako ker sma nevem z0tdntknw.gif )

enkrat mi je uspelo spravit na 7.l relacija happy0064.gif

za uvoz nevem če se ravno splača, tudi tisto bi se moral pozanimat kako jez EURO2 normo kot je že Marko_mx-3 napisal
Sorti
HVALA VSEM ZA PREDLOGE!!

Sem se odločil, ju3 grem v Nemčijo in sicer po mazdo MX-3, 79kw, 98 l, 135.000 km, ABS, 2 air baga, klima, el. šibedah, centralno zaklepanje.(bomo vidl kaka bo?)

blindek
airbagi,centralno itd. je pri mazdi že standard oprema doolgo doolgo smile.gif
kolko je pa cena če ni skrivnost?
Sorti
EWO ME, sedaj imam MAZDO MX-3 98l, 79kw, DOCH motor, res z full opreme(sem prav prijetno presenečen), z avtom sem izredno zadovljen!!!kot še nikoli do sedaj!!
Marko_mx-3
Me veseli da si zadovoljen happy0158.gif Zdej pa kakšna Predstavitec v podforumu ali pa kakšne slikce
Sorti
[quote name='blindek' date='5 Oct 2006, 22:43' post='45579']
airbagi,centralno itd. je pri mazdi že standard oprema doolgo doolgo smile.gif
kolko je pa cena če ni skrivnost?
[/quote

Ni skrivnost, mene je prišla miljon z zavarovanjem vred wink.gif, sam tako mazdo je težk dobit ohranjeno oz. nerazbito pa z takimi km. kot sm jo jst dobu za ta denar. Jst sm jo prpelo iz nemčije prek vez.

[quote name='Marko_mx-3' post='45724' date='7 Oct 2006, 18:44']
Me veseli da si zadovoljen happy0158.gif Zdej pa kakšna Predstavitec v podforumu ali pa kakšne slikce
[/quote]

Ja ja pride predstavitev, sam zdele še nimam dobene slikce kaj na nov, ko jih bom pa naredu jih bom pa dau gor! biggrin.gif

EDINO TELE MAM

poky
Lepo zgleda avtek,samo trikrake felne..... dry.gif sad.gif
Symon
Zdaj pa prvo zamenjaj litke. happy0195.gif
Lepa je, dosti opreme ima. Zdaj jo pa le čuvaj tako kot se zagre. wink.gif
Sorti
Men se pa zdi da na ta avto te felge še kr pašejo( orginalne so!),ker ima 4 diske in se diski in čeljusti fajn vidjo, čeljusti bom pofarbu. no res pa je da bi kere druge lahko še bol pasale.
Vsak ima svoj okus!

Odločil sem se da bom spomladi pofarbal čeljusti, imam 4 diske, Zanima me vaše mnenje. Kakšne barve pi pasale? na mojo rdečo mazdo?
Marko_mx-3
Tele litke tud pod razno niso original na avtu, razen če si mislil da izgleda originalno (lepo pašejo)
BrainY
(Symon @ 8 Oct 2006, 12:10) *

Zdaj pa prvo zamenjaj litke. happy0195.gif

boljše 3-krake litke kot pa radkape!
Marko_mx-3
(BrainY @ 10 Oct 2006, 18:14) *

boljše 3-krake litke kot pa radkape!

To je pa res biggrin.gif

Važno je kako izgleda avto ko se premika ne ko stoji biggrin.gif
poky
(Marko_mx-3 @ 10 Oct 2006, 19:05) *

Važno je kako izgleda avto ko se premika ne ko stoji biggrin.gif

Že že,samo gledaš pa ga vedno ko stoji,ko se voziš z njm bolj težko gledaš felne.... tongue.gif happy0195.gif
Boss
ne ne, štos je v tem, da te drugi gledajo in rečejo kake cool litke happy0195.gif happy0195.gif
blindek
izpuuuuhhhhh...kupi neki nastavek ali pa kar celega menjaj smile.gif
Sorti
(blindek @ 11 Oct 2006, 11:30) *

izpuuuuhhhhh...kupi neki nastavek ali pa kar celega menjaj smile.gif

JA mam tut namen dat neki na izpuh, sam to pride vse drugo leto na vrsto, zdej sm čist suh!! vse zapravu ;(.

SEJ BO! počas biggrin.gif

(Marko_mx-3 @ 10 Oct 2006, 13:24) *

Tele litke tud pod razno niso original na avtu, razen če si mislil da izgleda originalno (lepo pašejo)

Mislu sem povedat da so orginalne od mazde!!

MAZDA PIŠE NA NJIH wink.gif
nisde
To so samo pokrovčki. Niso orginal feltne. Te na sliki bi pa skor že mogle bit.

http://www.slikomat.com/slika/447620.htm]
http://www4.slikomat.com/06/1013/211000bnzw.jpg
Sorti
(nisde @ 12 Oct 2006, 23:56) *

To so samo pokrovčki. Niso orginal feltne. Te na sliki bi pa skor že mogle bit.
http://www.slikomat.com/slika/447620.htm]
http://www4.slikomat.com/06/1013/211000bnzw.jpg

aha wink.gif
Marko_mx-3
Jap tele so original litke na MX-3 pa ponavadi so na V6
Sorti
(Marko_mx-3 @ 13 Oct 2006, 14:08) *

Jap tele so original litke na MX-3 pa ponavadi so na V6

So mi pa moje bolj ušeč ko pa tele orginalne! biggrin.gif
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.