Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
alarm tuli
Mazda forum Slovenija > Mazda > Tehnične težave, vzdrževanje in stroški
psyho
Danes se mi je že 2x prižgal alarm pred hišo. Kar sam od sebe.

Ima kdo kakšno idejo, kaj bi bilo lahko narobe? Je možno da se prižge, zaradi slabega akumolatorja?
323F Mate
Hmm, jaz sem imel precej slab akumulator, pa mi je začel alarm nekaj srat, nisem pa prepričan če je tulil,
ker nisem bil ravno cel dan v bližini avta. Sledi kronološki potek dogodkov... party0012.gif

Ko sem prišel iz službe in ga odklenil, je pričel oddajat signal, kot da so mi v avto vdrli.
(ni variante, je bil zaklenjen in nič ni manjkalo, pa nobenih poškodb nikjer - lahko pa da mi je kdo ruknil
v avto...)

Se usedem noter in je bil malo problem ga vžgat, ko mi je uspelo, pa je alarm spet oddajal podoben signal - kar naj ne bi, če je avto vžgan in alarm seveda deaktiviran. Alarm sem fizično izklopil in se odpeljal naprej.

Drugi dan sem šel peš po novo baterijo in zamudil 3 ure v službo... dry.gif

nisde
Mogoče maš občutljivost alarma mal preveč našponano! En vrteč knof morš met in kao je najbolš da je na sredini! Če maš občutljivost do konca naštelano prdneš zravn avta pa se alarm sprož! happy0195.gif Poglej mogoče je to! (če maš knof seveda, ne vem a ma to usak alarm al ne)
psyho
Ne vem, kaj bi lahko bilo. Avto sam stoji zunaj, nobenega ni okoli in kar začne tulit sad.gif
mazdohist
sm mev jz iste tezave ko sm vozilo zaklenu je blo cca 5min vse kul pol se je pa alarmu kr utgal je nonstop tulu neglede na to a je biv avto odklenen, zaklenen!!! sm mogu alarm fizično odklopt pa od takrat zj čist normalno dela čeprav je v avtu še vedno tisti akumukator kot takrat!!! z0tdntknw.gif
Marko_mx-3
Možno da je kak senzor v kakšnem stiku in ko se alarm aktivira (nekateri po parih sekundah začnejo preverjati senzorje) zazna da so recimo vrata odprta, lahko pa je tudi slab aku in ima alarm vgrajen merilnik napetosti in napetost zaniha in to razume kot da je nekaj narobe in se aktivira.
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.