Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Reklamni material Mazda
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
wildcat
V prilogi sem vam scanirala prvi prospekt reklamnih artiklov Mazda.

Med nartikli najdete vse od pisal, obeskov za ključe, potovalne opreme do oblačil.
Artikle dobite pri vsakem pooblaščenem prodajalcu MAZDA

Lep pozdrav vsem! smile.gif
zemir
Nekaj stvari je kar ušečnih sam pomojem so cene juhuhu visoke
YavarYe X6V6
(zemir @ 27 Oct 2006, 15:55) *

Nekaj stvari je kar ušečnih sam pomojem so cene juhuhu visoke

Če so reklamni so potem itaq đabe. happy0158.gif
poky
Daj Wildcat povej,kak je kaj s temi stvarmi,ker me ene stvari precej mikajo! happy0158.gif Kje pa kak,pa za kolko jih je možno dobit? dry.gif
wildcat
(YavarYe X6V6 @ 27 Oct 2006, 20:38) *

Če so reklamni so potem itaq đabe. happy0158.gif

Not funny rolleyes.gif Ko da so takšni artikli pri drugih znamkah zastonj ali poceni whatever.gif

(poky @ 27 Oct 2006, 21:12) *

Kje pa kak,pa za kolko jih je možno dobit? dry.gif

Pri Mazdinih trgovcih, nekaj je na zalogi, drugače se naroči po izbiri, cene po ceniku katerega je izdala Mazda smile.gif
Če koga kaj zanima, me lahko kontaktira, najbolje kar z šifro artikla.
Za oblačila lahko povem, da je kvaliteta odlična, majice so zelo lepe, tista jakna RX-8 je res confused0059.gif love0072.gif
vuk
Plačati in reklamirati neko blagovno znamko in to še Mazdo laugh.gif wallbash.gif Če že hočejo reklamo naj vsaj dajo kaj zastonj. biggrin.gif
lp vuk
wildcat
No ja, potemtakem bi to lahko za vse znamke veljalo!? Tudi Nike - Adidas - Levi's - D&G - Armani - itn cote in obutve ne bi prodajali pač pa šenkali. tongue.gif
KAALman
meni se zdi, da ma tale tema v bistvu napačen naslov... namreč, reklamni material je ponavadi za reklamirat, kar "v grobem" pomeni, da je đabe smile.gif

tole tu, so pa "accessoirs", se pravi lajfstsajl oblačila in dodatki z MAZDA logotipi smile.gif to se pa plača wink.gif ravno tak kot ostale znamke...

kapitalizem rulz smile.gif
wildcat
sej men je to popolnoma jasno, sam ne morem pomagat če tisti taglavni tega ne pomislijo z0tdntknw.gif
na prospektu pač tak piše rolleyes.gif
aleksander
Mazda ma že itak take cene, da bi moral neki tega materiala že ob nakupu avta kar v havbo zmetat biggrin.gif
vuk
(wildcat @ 28 Oct 2006, 12:04) *

No ja, potemtakem bi to lahko za vse znamke veljalo!? Tudi Nike - Adidas - Levi's - D&G - Armani - itn cote in obutve ne bi prodajali pač pa šenkali. tongue.gif

Ne za vse znamke...saj tudi sam reklamiram Mazda napis na svojem avtu,ker je pač to proizvajalec ali pa recimo Akrapovič na izpuhu mojega motorja;da bi si pa recimo šel kupit majco Akrapovič itd pa se mi zdi rahlo brezveze,če jo dobim zastonj jo nosim. Dobil sem recimo zastonj Mazda kapo pa jo recimo tudi občasno nosim.
GOT THE HINT??
lp vuk
YavarYe X6V6
(aleksander @ 28 Oct 2006, 14:22) *

Mazda ma že itak take cene, da bi moral neki tega materiala že ob nakupu avta kar v havbo zmetat biggrin.gif

Ostala EU jajca pa so pocen-zanesljiva, pa reklamni materijal ti kar v haubo naložijo da komaj domov pelješ ?? blink.gif ?
Boss
(YavarYe X6V6 @ 28 Oct 2006, 18:14) *

Ostala EU jajca pa so pocen-zanesljiva, pa reklamni materijal ti kar v haubo naložijo da komaj domov pelješ ?? blink.gif ?

mislim, da se je aleksander pošalil glede nalaganje stvari v prtljažnik in da ni bilo mišljeno resno... je pa res, da sem jaz z avtom dobil, majčko, kapco, odsevni telovnik pa še kakšno malenkost - majhen strošek za prodajalca, pa lepa poteza za kupca biggrin.gif
suicidal
v gama centru (btc) oziroma A-cosmosu, šmartinska, nimajo obeskov in trakov za ključe sad.gif . vprašal, ker bi imel.
wildcat
suicidal - kaj naj ti na to odgovorim z0tdntknw.gif
ponudba je, stvari se da naročit, če pa komu ni v interesu pa ne morem pomagati sad.gif

lahko samo spet ponudim tole :
LabiGT
ja mene zanima za rocko menjalnika, sifra: neki takega pise na rocki: 1 2 3 4 5 R biggrin.gif
wildcat
Ni v prospektu, torej ne dobiš tongue.gif
Boss
(LabiGT @ 9 Nov 2006, 10:11) *

ja mene zanima za rocko menjalnika, sifra: neki takega pise na rocki: 1 2 3 4 5 R biggrin.gif

A ne bi rajš tisto ročko s šifro 1 2 3 4 5 6 R - baje je šeststopenjski menjalnik boljši od petstopenjskega pa še porabo ti bo zmanjšal wink.gif
suicidal
(LabiGT @ 9 Nov 2006, 10:11) *

manjka ti nekaj: 6 biggrin.gif

@ wildcat: ja vem, ja. una ženska je rekla: ja, pa nimamo prav nič (trak za okoli vratu), pričakujem, da mi bo direktor zdaj enkrat prinesel. jah, kaj to meni pomaga. zgleda bo treba v velenje biggrin.gif happy0158.gif
LabiGT
ne ne hocem met rocko kot ma boss...se pravi crno leder z unim krom ringom dol...pa 12345R brez 6 smile.gif
BOJČ
(LabiGT @ 9 Nov 2006, 11:42) *

ne ne hocem met rocko kot ma boss...se pravi crno leder z unim krom ringom dol...pa 12345R brez 6 smile.gif

Labi to pa sploh ni problem. Sposodi si od Bossa avto, premontiraj ročke in čao. Garantiram, da boš imel potem točno tako ročko kot (jo je imel) on happy0195.gif .
YavarYe X6V6
(BOJČ @ 9 Nov 2006, 12:08) *

Labi to pa sploh ni problem. Sposodi si od Bossa avto, premontiraj ročke in čao. Garantiram, da boš imel potem točno tako ročko kot (jo je imel) on happy0195.gif .

To je pa že nagovarjanje na kaznivo dejanje. wacko.gif
BOJČ
(YavarYe X6V6 @ 9 Nov 2006, 12:10) *

To je pa že nagovarjanje na kaznivo dejanje. wacko.gif

Ma kje pa. To pa ne. Jaz pa že nisem tak. Le kako lahko pomisliš na kaj takega? Groza... blink.gif
Jimmy
2 wildcat:
Prosim preveri zasebna sporočila.

(wildcat @ 9 Nov 2006, 10:10) *

ponudba je, stvari se da naročit, če pa komu ni v interesu pa ne morem pomagati sad.gif

lahko samo spet ponudim tole :

mazdohist
(Jimmy @ 10 Nov 2006, 11:14) *

2 wildcat:
Prosim preveri zasebna sporočila.

se pridruzujem tud jz ne dobim nobenga odg!! sad.gif
wildcat
(Project mx5 @ 10 Nov 2006, 11:46) *

se pridruzujem tud jz ne dobim nobenga odg!! sad.gif

tvojega nisem dobila z0tdntknw.gif pošlji še enkrat!

@ admine: a bi mi lahko kdo povečal storage quota za pm? biggrin.gif Pliiiizzzz love0072.gif
Marko_mx-3
ja mal starejša sporočila zbriš ne pa jih šparat biggrin.gif
ReDevil
Kar se reklama (sicer za forum) tiče, sem glih pred pol urce MPSki6 zataknu letak, pa mal sm si jo še pred tem ogledu, dobra reč , ni kej! happy0158.gif
rado
Kaj jokate, naročte in boste dobil. Sem glihkar dvignu na pošti krasen obesek RX8, ki mi ga je poslala wildcat!

wildcat hvala
love0072.gif love0072.gif love0072.gif love0072.gif love0072.gif love0072.gif love0072.gif

YavarYe X6V6
(rado @ 16 Nov 2006, 19:02) *

Kaj jokate, naročte in boste dobil. Sem glihkar dvignu na pošti krasen obesek RX8, ki mi ga je poslala wildcat!

wildcat hvala
love0072.gif love0072.gif love0072.gif love0072.gif love0072.gif love0072.gif love0072.gif

Je še kaka cenejša varijanta za izpiranje očes ??
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.