Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Končne hitrosti vaših mazdic?
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
poky
Lepa Cruiser,260.... happy0158.gif Morem še sam 1x probat,da vidim kolko bo moja raketa potegnila! biggrin.gif
David
Pokson.... yavarye jo je stestiral in je reku da več kot 249km/h je ne spraviš..... happy0195.gif
poky
Aja? dry.gif In kero je stestiral,mojo? biggrin.gif Sn ziher da bo šla vsaj 1km/h več! tongue.gif
zemir
(poky @ 11 Nov 2006, 15:56) *

Aja? dry.gif In kero je stestiral,mojo? biggrin.gif Sn ziher da bo šla vsaj 1km/h več! tongue.gif

Kaj pa če bo šla manj tongue.gif
poky
(zemir @ 11 Nov 2006, 17:45) *

Kaj pa če bo šla manj tongue.gif

No way,man! biggrin.gif
YavarYe X6V6
(David @ 11 Nov 2006, 15:53) *

Pokson.... yavarye jo je stestiral in je reku da več kot 249km/h je ne spraviš..... happy0195.gif

239, če smo natančni s tem da smo bili 4je noter, pa ogromna kolesa ki jih ima skorenškova.
DRugače pa je moja najvišja hitrost po cesti precej višja, samo zajema samo 2 kolesi. party0024.gif
Drugače pa je skrajno neumno da se v ta topic piše, ker ga lahko vsi berejo, boljše bi bilo temo prestavit v klubski kotiček.
cruiser
Sej ni kaj ce vsi berejo. Jaz sem to testiral na nemski avtocesti tongue.gif
suicidal
(Mazda323 @ 10 Nov 2006, 18:42) *

Jaz sem pa mislil da ti voziš po predpisih, vsaj tako trdiš vedno tukaj

kot je že Labi rekel, sem vozil po predpisih, saj tam kjer sem vozil 190, ni bilo omejitve. drugače pa grem vedno po omejitvah, to si si pa lepo zapomnil happy0158.gif .
ReDevil
(Segi @ 10 Nov 2006, 19:31) *

da še jaz dodam svoj lonček smile.gif
Lih dans sem ga mal prtisnu ko sem sel v lj po AC, in je števc pokazu 190km/h (s tem da sem bil pošteno usran, zimske gume, ožje pa še počutiš ko da bi se z čolnom vozu), kolk pa števec laže pa pojma nimam z0tdntknw.gif

Drugač pa ko smo šli proti morju (4komadi v avtu) ko je tisti klanec navzdol (pojma nimam kak se reče tam [prespal vso geografijo biggrin.gif ]) z letnimi gumami (gt3 175/70/13), je pa števc pokazu celo 225km/h pa še bi se dal če nam nebi avtodom ven zapelu. mad.gif Takrat sem pa že vidu kako si kuham kavo v avtodomu confused0059.gif ampak je na srečo ratal zbremzat smile.gif

A si sigurn da je blo na števcu 225??? Nemogoče, razen če je števc za kakih 20 preskoču, al pa so ti čez noč kako turbinco tkt ugradili! whatever.gif happy0064.gif
ReDevil
U soboto sm cestnega miksrja orng stisnu, pa zgleda sm biv kr pridn, ker mazdohistu ni znesl čez 190, men je šov 210 po ravnem! party0024.gif

Sm pa opazu da z odprto streho je pa očitno tolk upora, da je bla končna tm nekje dobrih 190, pa nč več, no sicer pa posledice tega čutm dans, k me gru boli k u risanki, ampak zdej vsaj vem kok gre! dry.gif happy0158.gif happy0195.gif
Ciko boy
pa naj še kdo reče da mazde ne letijo happy0158.gif

ReDevil
Čiko kok pa zdej kej 2.5 V6 piči? biggrin.gif
Mitja MX6&T
Jaz sem se s svojo xedosko peljal cca 240km/h, samo sem mel punco zraven, pa je že bil joj. bom pa jo testiral samo za to temo, ko se nasljednjič peljem po AC. aja kolk pa števec laže pa ne vem. sem pa se peljal še več ko sem še imel opel calibro turbo z EDS-sovim turbo kitom za 330km. ko je v 6 prestavi udarla blokada je števec stal na 280 km/h. kol je realnih ne vem, vem pa to da je bil užitek taki da bi ga z veseljem ponovil.
ReDevil
Mitja, kalibra zakon! party0024.gif

Enkat pa res probi kok ti stisne tale makina, ampak po možnosti ponoč k bo čist prazna AC! happy0064.gif yahoo.gif
YavarYe X6V6
Ej majstri ni naslov Končne hitrosti vaših mazd ? blink.gif
poky
Pa se opelkalibra,mazdakabura........kalibra,kabura........skoraj isto...... tongue.gif
YavarYe X6V6
(poky @ 23 Mar 2007, 09:07) *

Pa se opelkalibra,mazdakabura........kalibra,kabura........skoraj isto...... tongue.gif

Verjemi, je VELIIIIIKA razlika. biggrin.gif
poky
Ja valjda da je,samo ena je Mazda. biggrin.gif
Mitja MX6&T
No, no , no! Saj se ni treba samo kregat za vse besede oz stavke, če se pogovarjamo o hitrosti svojih avto sem pač samo napisal kolk sem ga jaz osebno gnal. To je isto kot je oni omenil da, se je z motorjem peljal veliko več. Pa predvidevam da ni bil mazda happy0195.gif
Marko_mx-3
(poky @ 23 Mar 2007, 09:07) *

ja ja, Kabura je RWD in športnik že po duši tongue.gif
Sishi
(cruiser @ 11 Nov 2006, 17:38) *

Sem ze sel 260kmh pa je avto se kr noro vlekel, ampak sem raje popustil.

Hm, moja še nima wankla, tko da 200 pa gre - po ravnem yahoo.gif
P.S. 8ventiler
Marko_mx-3
(323F @ 24 Mar 2007, 05:16) *

Hm, moja še nima wankla, tko da 200 pa gre - po ravnem yahoo.gif
P.S. 8ventiler

Dej prosim vzemi pokrov ventilov dol in preštej tvoje ventile!

Ker ne verjamem da jih imaš samo 8 biggrin.gif

Mitja MX6&T
Jaz pa bom šel dans testirat končno hitrost mojega X9 če bo vreme tolk kolk držalo. Relacija MB-Slov.Bistrica dokaj ravno. bom tut posnel, da nebo kdo rekel da ni res, ko bom končal pa upam da nebom končal na pogrebnem zavodu, nikoli ne veš. z0tdntknw.gif
YavarYe X6V6
(Mitja MX6&T @ 24 Mar 2007, 14:12) *

Jaz pa bom šel dans testirat končno hitrost mojega X9 če bo vreme tolk kolk držalo. Relacija MB-Slov.Bistrica dokaj ravno. bom tut posnel, da nebo kdo rekel da ni res, ko bom končal pa upam da nebom končal na pogrebnem zavodu, nikoli ne veš. z0tdntknw.gif

Pejd raje na dolenjsko NM proti krškem ali pa od krškega proti brežicam, tam se ga da nažgat, ker je res ravnina v pravem pomenu besede.
Mitja MX6&T
(YavarYe X6V6 @ 24 Mar 2007, 18:44) *

Pejd raje na dolenjsko NM proti krškem ali pa od krškega proti brežicam, tam se ga da nažgat, ker je res ravnina v pravem pomenu besede.

Pa ne ga lomit saj nisem tam doma. tu mam par minut do AC, sicer pa kolk bo šlo bo šlo, samo danes nič ne bo.
Sishi
(Marko_mx-3 @ 24 Mar 2007, 07:51) *

Dej prosim vzemi pokrov ventilov dol in preštej tvoje ventile!
Ker ne verjamem da jih imaš samo 8 biggrin.gif

Ja 8ventiler je! A vidiš, da na pokrovu na prilepljeni sliki piše 16 valve. Na mojemu pa nič!

P.S:A se ne moreš sprijaznit, da je tvoja tud 8V dry.gif
Pr meni se to zdej spreminja na 1.. z0tdntknw.gif
Symon
(323F @ 25 Mar 2007, 12:14) *

Ne boš verjel ampak Marko jo je že odprl. tongue.gif
Ciko boy
evo še jst sem jo testiru men se zdi prejšno soboto
na AC celje-šempeter tam nekje 245 km\h
pa 5 nas je bilo v avtu... al 4-je se ne vem
gume mam pa 195/65/R15
Marko_mx-3
(323F @ 25 Mar 2007, 12:14) *

Ja 8ventiler je! A vidiš, da na pokrovu na prilepljeni sliki piše 16 valve. Na mojemu pa nič!

kaj zdej si že odprl pokrov tongue.gif
ReDevil
No kolk ma zdej kdo česa, sicer pa če si jo 200 našponov, to ti še Sajmon neb biv konkurenčn! z0tdntknw.gif party0024.gif tongue.gif
DMC
Moj leti po AC 205km/h po števcu, dalje ga nisem mogel stiskat ker se že moral iti ven iz AC-kratka relacija MB-Sl. Bistrica. Za dizla kar lepo leti-ful fajn občutek. tongue.gif
Sishi
(ReDevil @ 26 Mar 2007, 08:26) *

No kolk ma zdej kdo česa, sicer pa če si jo 200 našponov, to ti še Sajmon neb biv konkurenčn! z0tdntknw.gif party0024.gif tongue.gif

Itak da ni love0030.gif

(Marko_mx-3 @ 25 Mar 2007, 19:21) *

kaj zdej si že odprl pokrov tongue.gif

Nimam orodja. Sem pa ziher za 8V. A si ti tvojo odpru z0tdntknw.gif Če je tvoja je tud moja whatever.gif
Marko_mx-3
(323F @ 26 Mar 2007, 09:29) *

Itak da ni love0030.gif
Nimam orodja. Sem pa ziher za 8V. A si ti tvojo odpru z0tdntknw.gif Če je tvoja je tud moja whatever.gif

ko boš enkrat prišel na srečanje ti jo bom odprl kot konzervo happy0195.gif in moja ima 16 prav tako tvoja biggrin.gif pomoje
ReDevil
Mah Mare, jz mislm da do tkt jih bo mela tut njegova, bo že nekak to prirediv, da se kao ni zmotu, on je kr lisjak! dry.gif happy0195.gif
Symon
(ReDevil @ 26 Mar 2007, 08:26) *

Te lahko nekaj vprašam? Kaj imam jaz tukaj veze z njegovo končno hitrostjo? blink.gif Al si se to kar tako spomnil name ker me imaš rad? (mimogrede, glej, da prineseš na naslednje srečanje Japanese perfomance biggrin.gif)
Da mu nisem konkurenčen ne jaz ne Marko smo pa mi že ugotovili, ko smo šli road trip v ZG tako, da res ne vem kaj se oglašaš, če nisi vedel, da smo to že probali in nisi šel z nami v ZG... whatever.gif dry.gif
ReDevil
Ou si se pa res razpištolu! biggrin.gif

To sm reku zato, ker pač maš dobre cajte npr. u pospeševanju in si med 1.5 motorju pravi fenomen, evo tako! party0024.gif tongue.gif
cruiser
Jaz sem spustil pri cca 260, ker nisem vec upal happy0195.gif
poky
(cruiser @ 26 Mar 2007, 15:49) *

Jaz sem spustil pri cca 260, ker nisem vec upal happy0195.gif

He he,ti je bla cesta že preozka?? tongue.gif happy0195.gif
ReDevil
Spet ni mazda, ampak 407 kmh, poglejte si tole Bugatijevsko sceno! confused0059.gif

http://www.rtvslo.si/zabava/modload.php?&a...&c_id=23587
poky
Mam to oddajo doma,ko so ga testirali! Nor avtek! happy0158.gif
madmax
Evo sm zadnič primero neki testiru in tuki so rezultati http://www.youtube.com/watch?v=2BHIv9yflYo tongue.gif

majkemi! happy0195.gif happy0195.gif happy0195.gif

poky
He he,mokre sanje ha?? tongue.gif Al si pa tudi ta avto testiral 1.aprila. happy0195.gif
madmax
(poky @ 4 Apr 2007, 19:23) *

He he,mokre sanje ha?? tongue.gif

ej, pomojem če bi se zraven pelu nebi ble sam sanje mokre whatever.gif biggrin.gif

ReDevil
20 sekund do 300 kmh, to bi pa tut jz mev, no sam pol neb več doug po forumu harov! biggrin.gif yahoo.gif
poky
Ej Borut,samo v zgornjem primeru je mišljeno horizontalno,ti pa bi to dosego vertikalno,to pa je razlika! happy0195.gif happy0195.gif
ReDevil
Bi blo fajn še tegale vidt kako sune! love0076.gif

http://www.rtvslo.si/zabava/modload.php?&a...&c_id=23991
poky
Ma ne dam 300k€ za tako gajbo od Merkla..... tongue.gif
komar
(poky @ 5 Apr 2007, 12:57) *

Ma ne dam 300k€ za tako gajbo od Merkla..... tongue.gif

Najprej jih moraš imet .... tongue.gif
Boss
QUOTE(komar @ 10 Apr 2007, 12:33) *

No in ko jih končno imaš pa lahko rečeš, ko jebe Merkla, ne dam 300k€ zanj in srečno živiš do konca svojih dni v lepi hišici z manjšim bazenčkom in lepim razgledom ter razmišljaš, kako fajn bi bilo da ima hišca 600 konjčkov pa potegne od 0-100 v manj kot štirih sekundah happy0195.gif
poky
(komar @ 10 Apr 2007, 14:33) *

Pa če jih bi mel še 3x tolko,ga ne bi kupo. tongue.gif
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.