Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Avtoklepar ali ličar
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
zemir
Ali gdo pozna dobrega ličarjav okolici Domžal.Rabil bi ga čim prej
Marko_mx-3
Na Rodico ne hodit k ličarju!!!

ReDevil mislim da ima enega dobrega biggrin.gif
zemir
(Marko_mx-3 @ 17 Nov 2006, 13:28) *

Na Rodico ne hodit k ličarju!!!

ReDevil mislim da ima enega dobrega biggrin.gif

Na Rodici itak nobenega nepoznam.
Redevil dj mi prosm cifro pošlji od tistega ličarja
ReDevil
Oba sta v okolici term Snovik oz. malenkost pred njimi in neki malga naprej od Kamnka prot celju smer!

Klepar - 041 875 481

Lichar - 031 777 514

Upam da boš kej uredil, ker drgač ima ponavad tale ličar zarad cenovne ugodnosti ful gužvo, no vseen poklič! happy0158.gif
madmax
(zemir @ 17 Nov 2006, 13:25) *

Ali gdo pozna dobrega ličarjav okolici Domžal.Rabil bi ga čim prej

Pa ne mi rečt da rabš zase?! sad.gif

A si spet mazdo kam naslonu dry.gif
ReDevil
Šit je pr teh ličarjih, da znajo ful hitr obljubit, pol pa se nikakor ne držijo rokov, tko da jz kadarkol imam z njimi posla, si dam živce v en predal, pa je bol zame boljš in za njih! z0tdntknw.gif
zemir
Redevil hvala za cifre se bom probu neki zment.Dobiš za pir.
Madmax-Jah kaj čmo ena baba me mal nabila z0tdntknw.gif
ReDevil
(zemir @ 17 Nov 2006, 14:47) *

Redevil hvala za cifre se bom probu neki zment.Dobiš za pir.
Madmax-Jah kaj čmo ena baba me mal nabila z0tdntknw.gif

Bom spil pir, če boš ti pol kazen plaču, če jo pokasiram! happy0195.gif

Sej bi se res loh enkat zmenil, al pa magari, da na srečanju poberem par telefonskih od nekaterih mazdašev, ki ste mi mal bolj simpatični, kot ostali! happy0158.gif
zemir
(ReDevil @ 17 Nov 2006, 15:03) *

Bom spil pir, če boš ti pol kazen plaču, če jo pokasiram! happy0195.gif

Sej bi se res loh enkat zmenil, al pa magari, da na srečanju poberem par telefonskih od nekaterih mazdašev, ki ste mi mal bolj simpatični, kot ostali! happy0158.gif

Mislim da če boš enga spiu nebo nič.Če pridš dons na dreg ga dobiš al pa na srečanje v Celje happy0158.gif happy0064.gif
ReDevil
Škoda da mi niste prej povedal za tale dreg, pa me tut zanima če se bo sploh kdaj kej dogajal? blink.gif

No pa enkat moram probat s kakšnim V6, ker nisem glih sigurn da bi zgubu, če pa zmagam pa tut ne bo prvič! happy0195.gif
Marko_mx-3
khm ne tuki prosim!!! happy0195.gif
zemir
(ReDevil @ 17 Nov 2006, 20:57) *

Škoda da mi niste prej povedal za tale dreg, pa me tut zanima če se bo sploh kdaj kej dogajal? blink.gif

No pa enkat moram probat s kakšnim V6, ker nisem glih sigurn da bi zgubu, če pa zmagam pa tut ne bo prvič! happy0195.gif

Ja mormo probat če ne ta let pa nasledn ko bom imel vse lepo zrihtano happy0158.gif
Pa da vidmo kateri si zasluži kratico GT happy0195.gif whatever.gif party0012.gif
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.