Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Pozna kdo tole MX3?
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
STAJERC
Pozdravljeni

Prosil bi za čimveč informacjij o tejle mx-3

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1107425#

Glede na to, da pri nas ni ostalo veliko teh avtov, bi mogoče kdo lahko pozal lastnika.

Lp
Marko_mx-3
Enkrat je bil na našem srečanju v LJ, zdej če sem si prav zapomnil je bil z 323f speed z0tdntknw.gif
323f speed
Ja ja poznamo tipčka.Mašinca je u vredu pa pred kratkim je meu veliki servis kot piše tko da je res poštiman nima kej bit.Zunanjost je tud dobro ohranjena mogoče se kje najde mau rje sam nč kej da bi blo kriza.Se pa ga vsekakor splača pogledat lepo ohranjen pa barvo ma tud lušno na soncu se lepo preliva modra pa zelena vsaj men je res lep! biggrin.gif biggrin.gif
STAJERC
(323f speed @ 18 Nov 2006, 16:02) *

Ja ja poznamo tipčka.Mašinca je u vredu pa pred kratkim je meu veliki servis kot piše tko da je res poštiman nima kej bit.Zunanjost je tud dobro ohranjena mogoče se kje najde mau rje sam nč kej da bi blo kriza.Se pa ga vsekakor splača pogledat lepo ohranjen pa barvo ma tud lušno na soncu se lepo preliva modra pa zelena vsaj men je res lep! biggrin.gif biggrin.gif

Hvala.

Tole z rjo se mi pa zdi mal čudno. Brat je mel letnika 92 pa nobene sledi o rji. A mogoče veš je bla kaj poškodovana. Rad bi zvedel čim več informacij, da se ne pelam če pol slovenije, da vidi podrtijo.

Lp
BrainY
jao no.. če prodajaš avto pa je ja skoraj osnovni podatek da napišeš prevožene kilometre..

drugače pa lepa mašinca.. že od nekdaj me mika takšna v6 varianta whatever.gif
Marko_mx-3
Kje pa jo je rja napadla?
323f speed
Kokr jz vem avto ni bil udarjen rjo pa ma pr oknu k je železno ogrodje tak manjši krogec.
Kar se pa km tiče pa sploh nnism pogledu kok jih ma ga bom poklicu pa ti napišem ko zvem.
ReDevil
Par dni nazaj sem vidu tole mašinco!

Nasploh imam do črne barve love0030.gif , če ima pa mazdin znak, tolk bolš! love0076.gif
STAJERC
Da ne odpiram nove teme, vas bi kr tule vprašal, če kdo mogoče kaj ve o tejle mx3

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1182978#

Vsaka informacija dobrodošla

LP
KAALman
moja opomba bi bla, da ABS ni naveden... smile.gif

jaz takega avta brez ABSa ne kupim... aja, govorim iz izkušenj... avtoma zelo težak gobec smile.gif
YavarYe X6V6
(KAALman @ 19 Dec 2006, 19:10) *

moja opomba bi bla, da ABS ni naveden... smile.gif

jaz takega avta brez ABSa ne kupim... aja, govorim iz izkušenj... avtoma zelo težak gobec smile.gif

In lahko rit, kot kaka radodajka. happy0195.gif
STAJERC
Vozne lasnosti mx-3 poznam, ker jo je imel brat brez ABS-a več kot dve leti.

A niso imelele ABS vse mx-3 V6?

Mogoče samo prodajalec ne ve, da ga ima!

LP
Marko_mx-3
Samo eno vprašanje, kako to da boš kupil MX-3 (a ti je ostal še motor od bratove biggrin.gif )
STAJERC

Avto mi je zelo všeč, sam bi rad dobil tako z klimo, pa je skoraj nemogoče!
Marko_mx-3
A nimajo skor vse 1.8 klimo?
KAALman
(Marko_mx-3 @ 24 Dec 2006, 14:54) *

A nimajo skor vse 1.8 klimo?

skoraj nobena nima wink.gif

takrat je bla klima še dodatna oprema in kar draga... smile.gif Golf style sad.gif

Marko_mx-3
pol imam jaz srečo da jo imam, samo ni naštimana biggrin.gif
ReDevil
Mare, me zanima, če boš do naslednga poletja že zmontiru to tvojo "nevidno" klimo! dry.gif happy0195.gif
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.