Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
RX8 vs MPS6
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
cresh
Hi

Zanima me vaše mnenje. Imamo možnost ugodno prodat rx8 in kupit MPS 6. Zanima me vaše mnenje. kaj bi vi rajši izbrali. Naj vztrajamo pr rx8 al kupmo MPS.

Sam se že skoraj bolj nagima k MPS, saj rx8 ne gre nikamor, in MPS ima dosti večji tuning potencial. Je pa res da na testih so jo opisal kot avto za moške v penziji biggrin.gif biggrin.gif.

Po obliki pa vsekakor rx8 prekaša MPS 6.
zemir
(cresh @ 20 Nov 2006, 18:10) *

Hi

Zanima me vaše mnenje. Imamo možnost ugodno prodat rx8 in kupit MPS 6. Zanima me vaše mnenje. kaj bi vi rajši izbrali. Naj vztrajamo pr rx8 al kupmo MPS.

Sam se že skoraj bolj nagima k MPS, saj rx8 ne gre nikamor, in MPS ima dosti večji tuning potencial. Je pa res da na testih so jo opisal kot avto za moške v penziji biggrin.gif biggrin.gif.

Po obliki pa vsekakor rx8 prekaša MPS 6.

Če bi jaz kupoval bi šel na MPS.
poky
No ja,glede prostornosti in prtljažnika je že MPS v prednosti,oblika je totalno na strani RX 8,večji tuning potencial pri MPS tudi res,že zaradi same prostornine, ma pa tudi že serijsko več KM,pač stvar okusa in pa potreb! whatever.gif Sicer sta pa obe Mazdi,to je glavno! happy0158.gif
zemir
Če pa gledamo na tunning potencial pa 6 ne vzemat ker je ful,ful pretežka rajši počakaj na Mazdo 3 MPS
YavarYe X6V6
6 MPS 100%
BrainY
saj si sam že odgovoril na svoje vprašanje..

Najraje bi mel od mps-ke mašino v rx8-ki happy0195.gif

cresh
(BrainY @ 20 Nov 2006, 23:17) *

saj si sam že odgovoril na svoje vprašanje..

Najraje bi mel od mps-ke mašino v rx8-ki happy0195.gif

hehe, točno to biggrin.gif happy0158.gif .

Kolk pa je 6.ka sploh težka?
ReDevil
Men je RX8 fenomen zarad oblike, medtem ko MPS6 je pa zihr dost bolj tunabilna zadeva, turbo pač dela svoje! z0tdntknw.gif

Temu bi jaz reku SLADKE SKRBI! party0024.gif
David
Pogledat moreš kake imaš prioritete glede avta.... sam show off al tudi uporabnost.... torej to je ena zadeva... finančno predvidevam da nimaš problema...

Je pa res da se da tudi RX8 tunat.... oziroma nasploh Wankel motorje.... kot dokaz.... Cruiser in @dodo@, ki je tudi uporabnik oziroma moderator hrvaškega foruma.... prvi z Mazdo RX7 drugi pa z RX8.... in oba imata relativno predelane mašine...

Evo preglej si oba....

Mazda RX7- Cruiser

Mazda RX8- @dodo@

Upam da si boš lahko malo pomagal s tem.... thumbsup.gif

LP dAVid

Boss
Moj glas gre šestki MPS

Predvsem zaradi:
- 4WD
- turbo
- 380NM navora
- uporabnost v vseh letnih časih in v vseh vremenskih razmerah
- chi(ea)ptuning
- ...

Boss
(cresh @ 21 Nov 2006, 06:08) *

Kolk pa je 6.ka sploh težka?

Na uč tam nekje 1600kg
ReDevil
Karkoli boš imel v garaži - bo ZMAGA! happy0064.gif
Boss
(ReDevil @ 21 Nov 2006, 14:41) *

Karkoli boš imel v garaži - bo ZMAGA! happy0064.gif

saj neki že ima v garaži, samo pravi, da ta zadeva bolj težko diha (beri: premalo konjev)
RX-8
Še moje skromno mnenje.

Če dobiš ugodno MPS-ko in če lahko prodaš RX-8 ne čakaj na jutri. Sem govoril iz mehanikom na mazda servisu in je rekel, da je 6ka čudovit avto, dost bolš vleče kot RX-8, ni je treba toliko vrtet v visoke obrate, pri 200 še vleeeeečeeeee, ne pa tko ko RX-8 ko začne šepat. Samo pa pazi, da neboš kupil testne, ko se je vozila po slo revijah! Kolikor vem je ta pa še ena ali 2 ko imata lastnika v Slo. Koliko ti pa ponujajo za tvojo mazdo? Lahko na ZS.

Je pa res, da 6ka ni več taka ekskluziven avto, kakšno leto bo še zelooo zgubila na ceni. Ima pa veliko prednost - lahko se voziš tudi pozimi z njo.
Marko_mx-3
Ne vem kaj bi bilo z testno narobe, avstrijci so svojo sesul in je naša šla mal k njim biggrin.gif
RX-8
(Marko_mx-3 @ 21 Nov 2006, 20:43) *

Ne vem kaj bi bilo z testno narobe, avstrijci so svojo sesul in je naša šla mal k njim biggrin.gif

Če bi ti vedel, kaj se dela s testnimi avtomobili bi te glava bolela, posebno pa še novinarji. Tesne avtomobile se žge takoj - kdo bo pa čakal da se ogreje, utekanje motorja prvih 1000km - kaj je že to, da o menjavi gum in sklopk ne govorim...
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.