Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Cel bazen vode u kufru
Mazda forum Slovenija > Mazda > Tehnične težave, vzdrževanje in stroški
ReDevil
Ma zdej ko je biv spet orng dž, sm opazu da sm pokasiru spet cev fuk ene vode u kufr, pa me zanima od kje se loh le-ta pojavi, ker kot opažam prihaja od spodi, tko da odpade opcija da mi streha al pa kake zgornje dihtunge puščajo! dry.gif

Pol pa sumim da je okol blatnikov kej narobe naštimano al kaj, al pa kakšni zračniki prtljažnega prostora, da so zabasani (če sploh obstajajo seveda)! cool.gif

Djte mi kakšen predlog, kaj bi loh blo in kako rešit zadevo, ker nebi rad po možnost celo kake rje kasiral! whatever.gif
Marko_mx-3
Možno da imaš snete odzračevalnike zadaj na strani pri odbijaču
ReDevil
Ma neki mi ful ne štima - u pičku maričku, pa to sumim, da je un, ki mi je odbijač zadi montiru, da je mal po domače stvari poštimu! sad.gif tongue.gif
din
Ali zračniki pod odbijačem, ali pa pri zadnjih lučeh, ampak še nisem slišal da bi 323F BG imele ta problem blink.gif
YavarYe X6V6
(ReDevil @ 22 Nov 2006, 14:29) *

Ma zdej ko je biv spet orng dž, sm opazu da sm pokasiru spet cev fuk ene vode u kufr, pa me zanima od kje se loh le-ta pojavi, ker kot opažam prihaja od spodi, tko da odpade opcija da mi streha al pa kake zgornje dihtunge puščajo! dry.gif

Pol pa sumim da je okol blatnikov kej narobe naštimano al kaj, al pa kakšni zračniki prtljažnega prostora, da so zabasani (če sploh obstajajo seveda)! cool.gif

Djte mi kakšen predlog, kaj bi loh blo in kako rešit zadevo, ker nebi rad po možnost celo kake rje kasiral! whatever.gif

To je samo varnostna obtežitev, da ti nebo odnašalo zadnjega dela.
Boss
voda ni dobra za obtežitev, ker jo premetava v ovinkih levo in desno whatever.gif

dvomim, da ti vodo od spodi zmeče v kufer in bi prej stavil na kakšne dihtunge okoli luči ali pa zadnjih vrat
Marko_mx-3
je kar možno vidim pri bratrancu ko mu v kufer nameče še poln prahu zravn ne samo vodo biggrin.gif
YavarYe X6V6
Ne sekiraj se kako zlato ribico si noter daj pa si zamgu, ker boš mel akvarij v avtu. happy0158.gif
ReDevil
Jz sm sigurn da voda prhaja odspodi, zato ker če npr. avto perem, ni notr (kokr se spomnm) nč moker, pri tem pa po podvozju ne polivam glih nevem kolk! dry.gif

Vidu sm da vode sicer ni velik, je pa jeba ko je treba tepih sušit in za posamične stvari organizirat evakuacijo! z0tdntknw.gif
LabiGT
jaz sem mel to smile.gif
je bla spranja pri luceh zadaj in sem tud mel akvarij, so zrihtali na servisu in je zdaj ok
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.