Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Če ne bi bilo japonskih avtov,
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
Boss
Dejmo s malo omejiti na cenovno dostopne avtomobile tako, da raznorazni superšportniki odpadejo.
poky
He he Boss,jaz bi mel tu več odgovorov! biggrin.gif
LabiGT
zadnji odgovor mi je edini pameten
ni sans, da ne bi zbral avto ker prihaja iz xy, ali da je ta pa ta firma...edino mogoce audi mi je rahlo kmecki avto (tko lepo zgleda ce ma zavesice pa je karavan pa ma kljuko)
madmax
Še ena anketa yahoo.gif happy0158.gif

Aja, glasoval sem za korejce, čeprav bi se tukaj našlo še kej (američani, italijani)
ReDevil
Najbol od vseh sovražm Bušovce, ker že oblika mi je adio pri večini, no razen kaka Korvetica, ampak če rečemo nasplošno, katastrofa, za nobene druge pa se jih ne bi upal total odpisat! dry.gif
Rocky
jst sem glasval za francoze, k pr fuzbalu happy0158.gif
ReDevil
Se mi zdi da si glih narobe dojev, ker fora je v tem - kerih nebi nikol hotu vozit, ne kere bi vozu če ne bi blo poševnookih makin! biggrin.gif

Aja kar se pa držav proizvajalk tiče, pa sta zame švaba in japan nekje tko tko, tako je pač moje mnenje! cool.gif
poky
No,pri meni tudi tudi poleg Japanerov še samo Švabi pridejo v poštev,pa še to ne vsi. wink.gif
Rocky
(ReDevil @ 27 Nov 2006, 13:40) *

Se mi zdi da si glih narobe dojev, ker fora je v tem - kerih nebi nikol hotu vozit, ne kere bi vozu če ne bi blo poševnookih makin! biggrin.gif

sm kr dojel party0027.gif

sam ce mas predstavnika te rase na najnizjem nivoju, se ti zna marsikaj zamert.

PS: za šlepsluzbo je pa dobr yahoo.gif
Jerc
(RedWind @ 27 Nov 2006, 13:58) *

sm kr dojel party0027.gif

sam ce mas predstavnika te rase na najnizjem nivoju, se ti zna marsikaj zamert.

PS: za šlepsluzbo je pa dobr yahoo.gif

confused0059.gif
Rocky
interne, interne...

ce bi bil na srecanju vceraj, bi vedel o cem je govora tongue.gif
ReDevil
Glede tvingota te čist štekam, da se ti je zagabla cela Francija pol! happy0195.gif

Aja šlepslužba, kdor še ne ve, je včeri tvingo staro mazdo vleku po cesti, ko so me kao kabli al karkoli že pokausal, no pol ko smo hotl pogledat, je pa takoj pržgala, matr milo! tongue.gif
zemir
Jaz nebi izbral ameriških ker so mi pač katostrofalni prevelki in preveč napihnjeni biggrin.gif .
nisde
Jst sm glasvou za francoske, ker se mi zdi da več k parfumov ne znajo delat! tongue.gif Kšnga american muscle bi pa z veseljem zapelu v garažo! Ob predpostavki da je benz 15 SIT liter! happy0195.gif
ali086
definitivno nebi zbrau angleskega klumpa,ostalo pa bi slo.
Segi
francozov definitivno!!!
kakšnega američana se nebi branu (like Shelby GT500), nemca bi tut še imel v garaži (seveda od serije 5 navzgor) biggrin.gif , italjan bi bil ok (gallardo spider - sej ne vem kam to spada, pod nemca al italjana, al je malo mešano) - fiata al pa alfe pa zagotovo neb blo smile.gif
blindek
kdo ma kaj proti korejcem a?

nisem proti nobeni znamki oz. državi, ker se vseposod najde skoraj nekaj za vsak okus
zemir
jaz tudi imel bi kateregakoli razen muscle-ov ki ni niti malo praktičen je samo avto z mašino nad 5.0 in porabo nad 30.0 tongue.gif biggrin.gif
BrainY
mislim da ma vsaka od naštetih držav vsaj 1 model avtomobila ki bi komot stal v moji garaži, čeprav so japonci nekaj naj..
janik
Kako že pravijo ta Italijane: lepa obleka pa usrane gate. Baje se to čisto odraža pri avtomobilih. No, pa tudi francoza ne bi imel, od Nemcev pa ne bi (več) kupoval Folcvagna.
mazdohist
evo pri men so ze odpadl makaronarji!!! blink.gif
ReDevil
nekteri ste ljubitelji amerikn masl strojev, men pa je doć čardžr en najgrših avtov sploh z obupnim zvokom in mi je kar pomagal da sm glasvov za amere! party0024.gif
BrainY
na drugi strani pa mustang gt ki mi je eden top, če ne sam top avto na spisku dream liste
nisde
Men je pr ameriških avtih naznansko ušeč un V8 zvok k pač zaprede in zarad tega bi meu eno ameriško mišico! biggrin.gif
Marko_mx-3
Nabavi si mazdinga šestaka in mal bolj odpri izpuh pa boš imel podobno biggrin.gif
YavarYe X6V6
(Marko_mx-3 @ 28 Nov 2006, 22:44) *

Nabavi si mazdinga šestaka in mal bolj odpri izpuh pa boš imel podobno biggrin.gif

Skoraj podobno. blink.gif
aleksander
Tud jest sem se že z dvema različnima taljanoma nasadil mad.gif
BOJČ
(aleksander @ 29 Nov 2006, 08:06) *

Tud jest sem se že z dvema različnima taljanoma nasadil mad.gif

blink.gif blink.gif
Boss
Ampak, tako izenačene ankete pa že dolgo ne... izstopajo samo nemci, ki imajo zelo velik izbor proizvajalcev in še kar kvaliteto.
madmax
Preseneča me da so francozi tako osovraženi oz. nezaželeni...........a vseeno najbolj množično zastopani na naših cestah!? whatever.gif

z0tdntknw.gif
vuk
Meni je glih vseeno od kod je avto,dokler mi je všeč in kolko tolko zanesljiv.
nisde
(madmax @ 29 Nov 2006, 10:37) *

Preseneča me da so francozi tako osovraženi oz. nezaželeni...........a vseeno najbolj množično zastopani na naših cestah!? whatever.gif

z0tdntknw.gif

To tudi meni ni jasno! Skor usak k ga je meu prau da so jajca pa še vedno jih je ogromn na cestah! Bi mogu met enga da bi lah kj več povedu o tem...
Marko_mx-3
Doma imamo še 2 francoza in sta čist kul avta in ne vem zakaj bi po njih pljuval.

Bratec ima Cliota (prvi ki so ven prišli, sem pozabu letnik) in je kul avtoček res da samo 1.2 ampak čist dost, lega ima še kar, lahko bi bila bolj biggrin.gif poraba zmerna, vidiš vse kote avta in je izredno lahko vozit po mestu in parkirat, edino kar me moti zunanja ogledala so totalno nepregledna, ne moreš ocenit nič.

Potem starši imajo C Berlingo 1.9 D ki mi je zakon avto, prostora več kot preveč, pregleden, majhna poraba, lega super za tak avto, položaj za voznika je tudi dober in neutrujajoč. Smo bili z njim lani v Bologniji in se je zelo dobro obnesel, samo malo so jamrali na zadnji klopi da je neudobna.

Nasplošno imamo pri nas z francozi dobre izkušnje, in tudi drugače nimam nekega osovražene avtomobilske znamke.
Violet
manjka še ena alinea
ne odgovarjajo mi naši oz. tisih, ki se delajo pri nas
nisde
(Marko_mx-3 @ 29 Nov 2006, 18:03) *

Doma imamo še 2 francoza in sta čist kul avta in ne vem zakaj bi po njih pljuval.

Bratec ima Cliota (prvi ki so ven prišli, sem pozabu letnik) in je kul avtoček res da samo 1.2 ampak čist dost, lega ima še kar, lahko bi bila bolj biggrin.gif poraba zmerna, vidiš vse kote avta in je izredno lahko vozit po mestu in parkirat, edino kar me moti zunanja ogledala so totalno nepregledna, ne moreš ocenit nič.

Potem starši imajo C Berlingo 1.9 D ki mi je zakon avto, prostora več kot preveč, pregleden, majhna poraba, lega super za tak avto, položaj za voznika je tudi dober in neutrujajoč. Smo bili z njim lani v Bologniji in se je zelo dobro obnesel, samo malo so jamrali na zadnji klopi da je neudobna.

Nasplošno imamo pri nas z francozi dobre izkušnje, in tudi drugače nimam nekega osovražene avtomobilske znamke.

No saj zato sm pa napisu da bi mogu met Francoski avto da bi lah kj več povedu o tem! Lepo da vam služjo francozi, nimam nč proti! Upam da bojo še dalje laufal kot se spodobi. happy0158.gif
ReDevil
Mogoče ni odveč, da napišete rang kako bi razvrstili vse ostale države razen poševnookcev!

Moja lestvica je takale:

1. Švaba - tut če bi bli japonci, bi si delil 1. plac
2. Francija
3. Italija
4. Korea
5. VB
6. USA

tko nekako! dry.gif
nisde
Moja lestvica (če bi recimo kupoval nov avtomobil):

1. japonc
2. korejc
3. nemc
4. američan
5. britanc
6. francoz
7. italjan
madmax
1. jap. love0030.gif
2. nemc love0030.gif
.
.
.
.
.
.
.
.(pol pa doooolgo nič)
.
.
.
3.....vse ostalo
(razen katrce thumbsup.gif )

Tako nekako bi in bom kupoval, tudi na podlagi grenkih in dobrih izkušenj. z0tdntknw.gif

blindek
Če ne bi bilo japonskih avtov, bi bili korejci #1 tongue.gif
LR 90
LAND ROVER Defender
handan
jaz osebno sem z mazdo od leta 1989 pol do leta 95 je bilo še kaj vmes zadnjih 11 let samo mazda...tko da je lesvica taka
1-japonc
2-
3-nemc
4-x-yu
ostale itak nisem nikoli imeu
Marko_mx-3
kaj pa na 2. mestu?
Alex
(madmax @ 29 Nov 2006, 10:37) *

z0tdntknw.gif

...jest samo vem,da francoza(moj prejšnji avto je bil Peugeot),ne kupim nikoli več... mad.gif ...na njem sem pustu denarja-za popravila in dele tolko,da bi verjetno kupu novo Mazdo...
ashamed0001.gif ...kje sem bil do zdej?... ph34r.gif
Carr
Jst ne bi nikol imel Amerikanca... blink.gif Ampak seveda tistega "pravega" (prostornina od 4l navzgor, poraba cca. 20l/100km, dolžina nad 5m...). Tu ne mislim recimo "evropskih modelov" Forda, ki je v zadnjem času čist OK.
Kar se Francozov tiče... Moja žena ima Cliota, ki je čist OK avto. Ima že več kot 100k km, pa razen ene malenkosti ni crknilo še nič. Skratka, takrat (leta 2002) je bil daleč najboljši avto za dobra 2 mio SIT. Sem pa slišal že marsikaj slabega o Peugeotu...
Kar se tiče Italijanov... Sem imel Punta (letnik 1998), pa je bil čist OK. Brat je imel pa pred tem Tipota, ki pa je bil res totalno sr.... Zdej ima pa Bravota (ker ga nič ne izuči...), pa je spet vse OK. Ma, pri Italijanih res nikol ne veš... z0tdntknw.gif
Rocky
lestvica:

1. nem
2. fra
3. VB
4. ita
5. USA
6. kor

YavarYe X6V6
(RedWind @ 11 Dec 2006, 08:17) *

lestvica:

1. nem
2. fra
3. VB
4. ita
5. USA
6. kor

A ti malo izzivaš ? blink.gif
ReDevil
dry.gif Boštjan, okus kot okus pač! happy0158.gif

Pa še tema je: če ne bi blo japonskih, sicer pa vsak naj vozi kar mu paše, Rok makar tvingota! party0024.gif tongue.gif
mazda2
če bi kupoval nov avto nebi nikol uzev francoza.kr če so osebni avti taka jajca ko kombiji od renaulta jih pol kr k... gleda.ka zei ka vozm masterja mam same probleme z nem.en dan mi sred kočevja bremze odpovejo s tem da so ble menane 439km prej da sm se jajcov do lublane ko en povž drug dan mi pa razfuka turbino sred lublanske obvoznce ma uglawnm sami problemi.v 1mescu odkar vozm renaulta je biv že 4krat na servisu party0016.gif

UKLOPKO:drugič če vidš da ti kdo blenda na obvoznc se umakn ne pa da se vozš ko stara mama happy0195.gif
uklopko
TI norc!!!!!!

A si vidu sda maš zadi nalepko omejitev hitrosti za tovorno vozilo 80,100!!!!!
Ti pa prletiš po hitri cesti 130 kjer pa je omejitev 100 sad.gif

Stara mama ..hm....no bom krivdo zvalil na druzga je bla žena zravn pa nism smel tišat happy0195.gif happy0195.gif
mazda2
(uklopko @ 6 Jan 2007, 13:01) *

TI norc!!!!!!

A si vidu sda maš zadi nalepko omejitev hitrosti za tovorno vozilo 80,100!!!!!
Ti pa prletiš po hitri cesti 130 kjer pa je omejitev 100 sad.gif

Stara mama ..hm....no bom krivdo zvalil na druzga je bla žena zravn pa nism smel tišat happy0195.gif happy0195.gif

za kombije je zai že neki cajta tok omejitev ko za osebne avte tak da sm skor po pravilih prletu party0024.gif
kakšna žena neki sei si se neki silu pa ga tišču sam ti ni ratal happy0158.gif
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.