Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Mogoče kaka MAZDINA akcija?!
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
ReDevil
A mogoče kdo ve, če obstaja kaka akcija v zvezi z mazdami, tko kot jo ima naša domača produkcija iz Novga majsta!

Ker k njim, če maš Renolda, pol jim ga loh prpeleš na servis in je do 30 smukov đabe! To je glih dans naredu kolega Wind, ampak so ga takoj hotl ocurit kot norca, npr. menjava spr. ležaja in delo naj bi blo natanko 30 kosov! blink.gif

No Rok, sicer pa ti več povej, o akciji in današnjem dogodku, me je pa samo zanimal, če ima tut mazda kakšnega tacga BOŽIČKA! happy0064.gif
Rocky
s tem je tkole:

renault je zelel preveriti delo na svojih servisih in v ta namen sprozil neko akcijo.
kot nakljucni kupec gres na servis kot normalno in potem ti povrnejo denar v zameno za reseno anketo. znesek je seveda omejen na 30k sit, kar je ze nekaj.
sicer imas ze ob vljudnem pozdravu dober dan vsaj 5000 na racunu...
ReDevil
Ja pa tut tale napovedana menjava spr. ležaja za 30 jurčkov mi je tut malo muška! confused0059.gif whatever.gif
YavarYe X6V6
(ReDevil @ 1 Dec 2006, 08:49) *

Ja pa tut tale napovedana menjava spr. ležaja za 30 jurčkov mi je tut malo muška! confused0059.gif whatever.gif

To je to če maš renault in peleš na servis. dry.gif
KAALman
(YavarYe X6V6 @ 1 Dec 2006, 09:20) *

To je to če maš renault in peleš na servis. dry.gif

dej ne seri... peli svojo gajbo na servis, pa boš vido kolk stane menjava ležaja... wink.gif

ni vse v renoju ... smile.gif
YavarYe X6V6
(KAALman @ 2 Dec 2006, 15:29) *

dej ne seri... peli svojo gajbo na servis, pa boš vido kolk stane menjava ležaja... wink.gif

ni vse v renoju ... smile.gif

Tastar sucker vidi servis samo ko se mimi peljem. biggrin.gif
Drugač pa ležaj stane max 10-14 ksit in 2 ure dela. pol si pa sam zračunaj.
aleksander
Jest bi se takoj priporoču za kakšen gumijst tepih v prtljažniku love0030.gif v kakšni taki akciji whatever.gif
Boss
(YavarYe X6V6 @ 2 Dec 2006, 18:55) *

Tastar sucker vidi servis samo ko se mimi peljem. biggrin.gif
Drugač pa ležaj stane max 10-14 ksit in 2 ure dela. pol si pa sam zračunaj.

ja saj je pol to to. ura dela je rangirana pri uradnih od 7-10 jurjev in na koncu si pri 30 jurjih za menjavo.

Glede tega, da si sam poštimaš avto ti pa kar malo zavidam, ker vsakič ko grem na redni servis mi ni jasno kako lahko 45-60 jurjev vržem na mizo, menjajo pa samo olje pa filtre.

Ehhh ja, kje so tisti časi, ko sem si Yugeca, Pugija pa Wartbija večino sam pedenal - *šmrk* me že nostalgija daje *šmrk*
nisde
(Boss @ 3 Dec 2006, 12:54) *

ja saj je pol to to. ura dela je rangirana pri uradnih od 7-10 jurjev in na koncu si pri 30 jurjih za menjavo.

Glede tega, da si sam poštimaš avto ti pa kar malo zavidam, ker vsakič ko grem na redni servis mi ni jasno kako lahko 45-60 jurjev vržem na mizo, menjajo pa samo olje pa filtre.

Ehhh ja, kje so tisti časi, ko sem si Yugeca, Pugija pa Wartbija večino sam pedenal - *šmrk* me že nostalgija daje *šmrk*

Jah to so pa bli cajti ko si lahko generalko naredu na avtocesti s šraufcigrom pa salotejpom in to v roku pol ure pri starih avtih! happy0195.gif
ReDevil
(nisde @ 3 Dec 2006, 13:53) *

Jah to so pa bli cajti ko si lahko generalko naredu na avtocesti s šraufcigrom pa salotejpom in to v roku pol ure pri starih avtih! happy0195.gif

Denis ti si mi sumljiv, pomoje si gledu vse dele Macgyverja, ki s svojim švajcerom vse odpre (citiram film Tu pa tam)! happy0195.gif
Boss
(ReDevil @ 4 Dec 2006, 08:43) *

Denis ti si mi sumljiv, pomoje si gledu vse dele Macgyverja, ki s svojim švajcerom vse odpre (citiram film Tu pa tam)! happy0195.gif

Ampak točno tako je bilo - recimo pri Wartbiju mi je odtrgalo plastičen del cevi hladilnika pa sem samo zadevo z mal močnejšim selotejpom zalepil, odstranil termoventil in odprl ekspanzijsko posodo, da ni nastajal pritisk. Kupil nekaj litrov vode v bližnji štacuni, natočil v hladilnik pa sem se še cel dan okrog vozil brez težav.
nisde
(ReDevil @ 4 Dec 2006, 08:43) *

Ja valda da sem navdušen nad Macgyverjem če sm pa vidu kako je iz dveh zobotrebcov, kondoma in poka čigumijev sestavu nokio 3310! happy0195.gif happy0195.gif happy0195.gif
Marko_mx-3
Baraba moje fore uporablja, ga bom tožu za avtorske pravice biggrin.gif
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.