Sem nov na tem forumu in sicer z namenom, da izvem kaj več o tej znamki, ki me odkrito povedano mika že nekaj let... Avte namreč menjujem na 3 leta, ker našibam 40 - 50.000 km letno.
Odločam se za nakup novega enoprostorca in moja pozornost se je ustavila na dveh avtomobilih. Mazda 5 in Toyota Corolla Verso. Nekako bolj me vleče k Mazdi, saj se mi zdi, da za isti denar dobim več.
Ko pregldujem malo te forume pri eni in pri drugi znamki, so povsod kar razprte debate o serijskih okvarah, zanič servisnih storitvah, problemih z dizli... itd... in me pol nekako malo premetava sem in tja, pa se ne morem odločit... Mater je to en napor in uzitek hkrati... kupovat nov avto namreč... :-)
[u]
No, bistvo vsega je, da bi tiste ki vozite dizl 5-ko prosil da podate kakšno odkrito mnenje, pluse, minuse oz. morda kakšen nasvet o tem modelu.[/u] Odločam pa se za CD143 z GT opremo...
V naprej hvala tistim, ki si boste vzeli kakšno minuto za razrešitev moje dileme... Pa dajte mi kakšen vredu nasvet kak "staro" utišat, ko mi mori s tem, da je to prevelik avto, kak bo ona parkirala, bla bla bla .... Jo bom še nekrat v avtošolo poslal....