Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Slikce iz srečanj in vaših mazd
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
Marko_mx-3
Nekaj tečejo pogovori da bi naredili koledar forumskih Mazd za leto 2007 in zato bi prosil da kdor bi rad videl da je njegov avto zravn naj pošlje slike svoje mazde ali iz kakšnih srečanj na marko@mazda-si.net ali pa bližnice v to temo če so že kje objavljene. In samo bližnice ne da bodo prikazane.

Morajo pa biti vse v Hi-Res oz. v originalni velikosti kot ste jih slikali, nič pomanjšane in ni važno kakšne so, samo da so biggrin.gif

David
Ma kdo željo naredit photoshooting moje mazdice???

Ajss,... bo prepozno... so zimenjaki gor zdje..... dry.gif
poky
Hmm,bom malo pobrskal,pa ti pošlem! wink.gif
Marko_mx-3
sej če se bo nabralo dovolj primernih slikc bi šli v izdelavo, ker drugače je bolje da naredimo za drugo leto biggrin.gif

Imel sem idejo da bi se dobili in poslikali, samo za to je sedaj prepozno. Bi morali pa priti vsaj 2 avta od vsakega modela, tudi GTR in RX-7. Tako da bi tekom tega leta poskušali narediti na srečanjih kakšne spodobne slikce in se za drugo leto naredi tako kot je treba biggrin.gif
YavarYe X6V6
(Marko_mx-3 @ 11 Jan 2007, 14:11) *

sej če se bo nabralo dovolj primernih slikc bi šli v izdelavo, ker drugače je bolje da naredimo za drugo leto biggrin.gif
Imel sem idejo da bi se dobili in poslikali, samo za to je sedaj prepozno. Bi morali pa priti vsaj 2 avta od vsakega modela, tudi GTR in RX-7. Tako da bi tekom tega leta poskušali narediti na srečanjih kakšne spodobne slikce in se za drugo leto naredi tako kot je treba biggrin.gif

Bo pa v roku mseca ali prej(če bo čas) na mojem serverčku, web photo galerija, kjer bi lahko vsak "forumaš" naložil slike, za katere bi potem glasovali. Tiste slike ki bod imele največ glasov bodo na koledarju za drugo leto. Kakšna se vam zdi ideja ??
poky
Sounds good for me! happy0158.gif
ReDevil
Use tele ideje so ok, bi blo pa mogoče res koledar bolš za drug let, pa da se ne dela neki NA VRAT - NA NOS! dry.gif
Marko_mx-3
yavarje bo kar vredu ideja biggrin.gif

Symon
Sem za!
Za avto naj pa kar drugi presodijo, če je moj vreden te časti. Da ne bodo gledali nekaj, česar ne marajo. tongue.gif
Marko_mx-3
no takole sem si jaz zamislil biggrin.gif

nebi bil samo en avto na sliki za en mesec biggrin.gif

recimo začnemo z BG jkam in drugimi starejšimi mazdami in napis nad sliko ali kje drugej Old School

potem recimo 121 mx-3 mx-6 ..... Moderen dizajn v 90's

vse gen. MX-5 pa Zoom Zoom feling

potem recimo 2, 3, 6 New age

pa RX in rotary powered

itd

Nekaj takega no biggrin.gif

Symon tvoj avto spada zravn, vse mazde morajo biti gor biggrin.gif
Symon
(Marko_mx-3 @ 11 Jan 2007, 15:22) *

TU PA SE PA SYMOON potegne za 323 Fke BA in jih vstavi noter med 90imi in MX-5kami, in mogoče spotoma še kakšno Cko. biggrin.gif

Sem popravil tvojo izjavo. happy0158.gif Pozabil si namreč na nesmrtno in evergreen obliko 323 BA F wink.gif Aja in C, za katerega sem že povedal, da ko sem jo kupil, sem dobil vprašanje koliko ta avto stane nov, ker je mislila, da se še vedno prodaja. biggrin.gif
Marko_mx-3
kdo te je to vprašal kolk stane nova biggrin.gif
Boss
(Marko_mx-3 @ 11 Jan 2007, 16:58) *

kdo te je to vprašal kolk stane nova biggrin.gif

ena teta iz Bangladeša smile.gif
poky
(Boss @ 11 Jan 2007, 17:05) *

ena teta iz Bangladeša smile.gif

happy0195.gif happy0195.gif tongue.gif
Violet
(Marko_mx-3 @ 11 Jan 2007, 15:22) *

no takole sem si jaz zamislil biggrin.gif

recimo začnemo z BG jkam in drugimi starejšimi mazdami in napis nad sliko ali kje drugej Old School

pa RX in rotary powered

itd

a pride 6-ka sploh še letos na vrsto? v dobri veri sm mislna, da nekje v juliju oz. v avgustu
Marko_mx-3
(Violet @ 11 Jan 2007, 19:19) *

a pride 6-ka sploh še letos na vrsto? v dobri veri sm mislna, da nekje v juliju oz. v avgustu

mal razloži biggrin.gif

tist je bilo samo tko okvirno kako bi izgledalo.

o takole sem si jaz zamislil biggrin.gif

pa RX in rotary powered

itd
Violet
(Marko_mx-3 @ 11 Jan 2007, 19:22) *

mal razloži biggrin.gif

tist je bilo samo tko okvirno kako bi izgledalo.

januar 2007 je že skoraj mimo, februar ... verjetno tudi še nič ne bo, z marcem - s trobenticami se zadeva prične, čeprav pri nas že cvetijo...
zdej pa res...
če se zadeve resno lotiš, je treba postoriti eno leto prej, nato pa primerjati s posameznimi meseci v letu; se pravi, letos slikaš, drugo leto imaš koledar z ali brez ...
Marko_mx-3
aja to biggrin.gif

sej je zadeva prestavljena če nisi opazila biggrin.gif

zdej je potrebno samo čez leto čim več slikat in snemat, da bo uspešno leto 2007 yahoo.gif

pa zadevo smo že konec novembra v mislih samo ni prišlo do realizacije
zemir
(Marko_mx-3 @ 11 Jan 2007, 20:17) *

aja to biggrin.gif

sej je zadeva prestavljena če nisi opazila biggrin.gif

zdej je potrebno samo čez leto čim več slikat in snemat, da bo uspešno leto 2007 yahoo.gif
pa zadevo smo že konec novembra v mislih samo ni prišlo do realizacije

Lahko bi na naslednjem srečanju mel en fotoshooting?Tko da kdor ne pride si bo samn kriv mogoče bomo imeli rekordno udeležbo ne pa samo redne happy0158.gif :whatever:Pa magar v Celju da ne bo kakšnih zamer in sitnosti glede km.
Hrdzo
Evo meni je ova slika naj naj sa naseg hrvaškeg in tudi slovenskog srečanja!! (mozda ce vam neke mazde biti poznate)

A i ove mogu proci

party0016.gif
Marko_mx-3
super happy0158.gif

Lahko pa letos nove naredimo pa z več mazdami biggrin.gif
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.