No da vam povem kva se mi je pa učeri pol po Celu zgodil, no u bistvu, pol še kasnej okol 21h, ko sm se tut že iz Kranstrdama vraču prot Lublani, kjer smo šli kasnej u maškare!
Tko da če je ponoč in zjutri kdo vidu mojga voza pred bencinsko u Medvodah (nvrh klanca pr krožnem) parkirano, morm povedat na niso maškare lastnika tok zdelale, da je pozabu na voz in kje obležal!
Blo je pa tkole; pelu sm se od krana prot međuvođama pa ko je un zadnji klanče, enih 500 m do omenjene bencinske ki je pol na desni tik pred krožnim, sem začutu med vožnjo, kot da mam blokado na cca. 2000 obratih in avto total brez moči, pa sm probu še s tok kokr mam zaleta nardit vsaj tok, da se nekje kokr tok umaknem s ceste. Pelu sm se rečmo ene 80 kmh, moči nula, čutu sm pa da neki ornk ne štima z vozom, pol pa ko sm zagledu tisto benzo pred mano sm samo se ustavu, dav u ler, kripa pa prec guzne, brez da me karkol vpraša, če sm gorak na to da mi da kajlo!
Pa probam prkurblat še enkat, pa kajla, pa še enkat pa spet kajla itd. skratka vergla in vžig mi deli kajle!
Pa se sprjaznem, pa kličem SDI kolega, ko se je lih vozu iz Radovlce prot lublan za u maškare in sva še neki se trudla okol voza, pa dobila spet novo pošiljko kajl, pri tem sm že razmišlu na odvoz avta do mehankarja u Sutjesko (mam paket z asistenco, se prav je đabe prevoz), pol pa sm razmišlu, da mogoče je bolš tisto asistenco še mav pršparat in sm mev pol nekako u glavi mehankarja od Ajvarja ki je glih nekje u Medvodah!
Vmes sm še klicu Apčiha in Markota, za par nasvetov, no pol sva se pa z omenjenim dedcem zmenla, da je šov dans z mano do pokopališča mazdurine u Medvodah, pa probava užgat in užge odšuba!
Pol si pa samo mislm, pitaj boga kva se mu je starmu stroju dogajal u njegovih možganih, ampak mav razmišlam da če je bla slučajno kaka smet u benzu (pol me Petrol itak nav nkol več vidu)
A obstaja kaka logična razlaga, u čem bi biv loh trik te pikirancije učeri zvečer, ker upam da je bla res samo kaka smet al kej tacga, ker v nasprotnem primeru nism nč rešu in glih to je najbol gniv občutek!