Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Servisi, ogledalo in nekaj vprašanj
Mazda forum Slovenija > Mazda > Tehnične težave, vzdrževanje in stroški
Alexis
Pozdravljeni!

Sem nova članica tegale foruma in z možem sva oba tudi dokaj "frišna" voznika Mazde. Lani poleti je v našo družino prišla Mazda 323 sedan (let. 2000) in glede na prve vtise sva oba mnenja, da bo tudi naš naslednji avto Mazda. Hmm, ko bom velika, bom imela Mazdo 6. biggrin.gif

Za začetek bi imela nekaj vprašanj in upam, da mi boste znali svetovati.
Kot prvo - kateri servis mi priporočate? Smo z Gorenjske in vem, da je v Kranju na Britofu najbližji. Ali kdo od vas vozi avto tja? Ali je sploh smiselno peljat avto na pooblaščeni servis (ki je seveda tudi precej dražji) glede na to, da avto ni več v garanciji? Z avtom ni nič narobe, zanima me zaradi rednega servisa.

Druga stvar - prijazen sosed nam je odtrgal desno ogledalo. sad.gif Drži se samo še za žičke ... Ali je nakup novega edina opcija ali se da tisto plastiko kako drugače popraviti? Zdaj imamo kar s selotejpom zalimanega... Ima kdo kakšno idejo, kako zadevo čimceneje in še vedno kvalitetno sanirati? Itak vem, da bom bankrotirala ...

Toliko zaenkrat. Hvala za vašo pomoč in odgovore.
Marko_mx-3
A to je Avto Močnik pri britofu?
Ker za njega ni slišati nič dobrega samo graje! Je že na forumu kar nekaj napisano.

Drugače pa kak dobr mehanik bi znal vse poštimat, samo da ni preveč pocar.

Če se da plastiko pošvasat nebi bilo treba novega, drugače pa malo pogledati za rezervnimi deli v kakšnem oglasniku ali bolha.com Pa račun sosedu izstavit biggrin.gif
uklopko
Najprej bom izrekel dobrodošlici!!!!
Naj vam a bo fino tuki gor!!!

Kar se tiče pa ogledala pa si je malo težje predstavljat kje je odlomljen itd.
Fino bi bilo naredit kako sliko da ti lažje lahko svetujemo kako pa kaj!!!!
Še bolje pa da prideš na srečanje danes v BTC in tam ugotovimo kako naprej!!!

Glede servisov je tako!!!
jaz vem da dokler bojo tam menjali samo olje ,svečke,filtre ipd.zadeve
kar ni nič težkega ,bom to počel kar sam!!!!

Je pa zelo dobro če imaš kakega svojega mehanika kateremu lahko zaupaš avto!!!

lep pozdrav
Alex
Tudi z moje strani lepo pozdravljena happy0005.gif ....

Glede ogledala bi ti tudi jaz svetoval,da poiščeš na kaki bolhi ali v Salomonovem oglasniku rabljenega-
-(na prejšnjem avtu so ga tudi meni "prijazni sosedi"odtrgali),pa sem nekaj čaral na njemu,pa lepu,na koncu
sem šel kupit novega.

Ker s tem popravljanjem PVC plastik in podobnih je križ...
In točno tako-obvezno sosedu račun izstavit wink.gif

blindek
če vam ga je sosed odtrgal, zakaj potem nebi on kril škode? dry.gif
Alexis
U, hvala vsem za dobrodošlico.

Ja, to je Močnik. No ja, moram še malo starejša sporočila na forumu pregledat, ampak če je res tako, kot praviš, potem je vseeno, če se zapeljem še tistih par kilometrov do Ljubljane.

Uklopko, ogledalo je odlomljeno tam, kjer je "pregib" za premikanje (npr. če bi hotel ogledalo zapret). Ni odpuljena cela plastika, ampak res samo ogledalo.
Sosedu bi z veseljem izstavila račun, pa žal ne vem, kdo je bil, ker nas je to prijetno presenečenje pričakalo zjutraj. sad.gif Hehe, če bi vedela, verjemi, da ne bi nič razmišljala, kako najceneje popravit, ampak se takoj zapeljem na original servis po original ogledalo. devil.gif

Se še kaj oglasim.
Vi se pa danes lepo imejte na srečanju. Pa po pameti glede party0016.gif in upam, da ne bo jutri prehudega cat.gif.
Pozdrav z Gorenjske!

KAALman
pozdravljena na forumu smile.gif

kar se servisa tiče, se avta ne splača več vozit na pooblaščenega, še posebej ne, če poznaš kakega mojstra ki doma kaj pošraufa, in te to bistveno manj stane.

kar se ogledala tiče pa, dat popravit, pa potem dat zavarovat, saj zavarovanje stane bore malo glede na celotno ceno ogledala...

zavaruješ pa ga lahko kot delni kasko (podobno kot stekla, tako imam zavarovana stekla, svetlobna telesa in ogledala), pa noben ne vpraša, kak se je odlomilo... vsaj mene do sedaj še niso... sem vedno vse po pravici povedal, pa ni blo nobenih problemov...

pa obiilo užitkov z Mazdo !
ZAVORNI SERVIS
Pozdravljeni.
Daleč najcenejši servis dobiš na naslovu www.zavorniservis.com
Ogledalo se da "pošvasat" pa še cenovno je ugodno
LP
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.