Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
ABS 323c
Mazda forum Slovenija > Mazda > Tehnične težave, vzdrževanje in stroški
x-t-c
Ja... lučka se je začela pržigat, najprej vsake tolk časa.... sem še enkrat kluč obrnu (al pa 5x) pa je zginla, sem mel tega dost, kupim nove pakne, zamnjem in se lučka sploh noče več ugasnat (senzorje sm spucal in našprical s kontakt sprejem)
uglavnem bremza primejo ampak lučka sveti... Je to ziher senzor? kaj bi še lahko naredu da se prepričam?

Aja pa sožalje Gerega, lahk bi mi pa prodal kak ABS senzor zdej ko maš avto v bolniški tongue.gif

LP
zemir
(x-t-c @ 6 Feb 2007, 19:50) *

Ja... lučka se je začela pržigat, najprej vsake tolk časa.... sem še enkrat kluč obrnu (al pa 5x) pa je zginla, sem mel tega dost, kupim nove pakne, zamnjem in se lučka sploh noče več ugasnat (senzorje sm spucal in našprical s kontakt sprejem)
uglavnem bremza primejo ampak lučka sveti... Je to ziher senzor? kaj bi še lahko naredu da se prepričam?

Aja pa sožalje Gerega, lahk bi mi pa prodal kak ABS senzor zdej ko maš avto v bolniški tongue.gif

LP

Sodelavec je imel isti problem na Micki.Na servisu so mu rekli, da so senzorji ko jih je zamenjal je bilo vse O.K. Več ti bodo pa povedali naši forum mojstri biggrin.gif
Marko_mx-3
ABS ti drugače dela?

pregledat da ni kak konektor od senzorja iztaknjen in če ne drugače zamenjati, samo kako ugotovit kateri ne dela pa ne vem
zemir
(Marko_mx-3 @ 6 Feb 2007, 20:00) *

ABS ti drugače dela?

pregledat da ni kak konektor od senzorja iztaknjen in če ne drugače zamenjati, samo kako ugotovit kateri ne dela pa ne vem

A na računalnik se je neda priklopit pa pogledat? z0tdntknw.gif
Marko_mx-3
ne vem, ker ABSa ne poznam preveč, osnovno delovanje in kako deluje vem, ostalo pa bolj ne biggrin.gif
YavarYe X6V6
100 % ti je crknil senzor na enemu kolesu. Je pa enostavno poštudirat kateri in katerem kolesu, ne rabiš nobenega računalnika in testerja. happy0064.gif

Ask me on ZS.
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.