Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
vodna pumpa
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
mazdohist
eko sedaj se priblizuje menjava zobatega jermena itd. se pravi da mam namen narest konkreten servis!!!

pa me zanima ce je komu kaj jasen kako je pri tej GT-ejki gnana vodna pumpa?

vsaka info dobrodosla!

hvala
lp
ReDevil
Jz pravm da je gnana z mikroti, glede na tisto mojo prigodo v zvezi s temi tamalimi jermeni, ko je temperatura poskočila, no sicer bi pa loh kej več marko povedu! dry.gif
mazdohist
(ReDevil @ 13 Feb 2007, 11:41) *

Jz pravm da je gnana z mikroti, glede na tisto mojo prigodo v zvezi s temi tamalimi jermeni, ko je temperatura poskočila, no sicer bi pa loh kej več marko povedu! dry.gif

mah cist mozen sam moram vedet da vem kaj pa kako nabavt!!! blink.gif
ReDevil
Kva pa če, mislm da je še najbl zihr mojga Gustlna poklicat, ko je avto razdirov, pa bo točno vedu! happy0158.gif

A ti dam cifro? z0tdntknw.gif
mazdohist
(ReDevil @ 13 Feb 2007, 11:45) *

A ti dam cifro? z0tdntknw.gif

magar! happy0158.gif
Marko_mx-3
hm, kakor jaz vem se vodna pumpa poganja z zobatim jermenom in ne mikro, zato se pa ponavadi menja skupaj z zobatim jermenom, sej tudi ni nek visok strošek.
mazdohist
(Marko_mx-3 @ 13 Feb 2007, 12:05) *

hm, kakor jaz vem se vodna pumpa poganja z zobatim jermenom in ne mikro, zato se pa ponavadi menja skupaj z zobatim jermenom, sej tudi ni nek visok strošek.

pol pravis da je z zobatim gnana?? sad.gif
ReDevil
Jz sm Gustlna tko zastopu, da je mogu zobatga dol počt sam zato, da je dostopu do vodne pumpe, medtem ko naj bi pa jo poganju tamav jermen, drgač ne vem zkva bi mi tkt tko temperatura skočila, ko se je mikro strgu, medtem ko zobat je biv pa skoz na mestu, no sicer pa se mi o tehničnih stvareh bl mav sana, pa bom raj tih! biggrin.gif

Ti Klemn, pa poklič majstra, sm ti poslov štvilko, itak bo kuj vedu o kermu vozu je govora! yahoo.gif
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.