QUOTE(ReDevil @ 20 Feb 2007, 12:29)

Za Agip sm pa zdej tut sam že parkat slišu, da so se ful pokvarl, npr. kolega SDI kot njihova stalna stranka, je reku, da z Agipom celo mn prevoz, kot pa z njihovo konkurenco, pred pov leta npr. je bla pa stvar krepko drgačna!

Klele bi se moral kar strinjati saj z njihovim dieslom nisem bil zadovoljen (večja poraba) pri tem, da sem se full namatral, da sem jo spravil v tank (skos je ročko izklapljalo pa kljub temu, da je nisem nastavil na največji pretok) pa še ena stvar je čudna in to so tiste nizke rdeče ograjce (zvite cevi) pri stebričkih in če si le malce raztresen jih točno zadaneš s spodnjim delom vrat, ko izstopaš saj so pod nivojem pogleda in jih zlahka spregledaš.
Zadovoljen sem pa z OMV-jevim dieslom (predvsem zimskim), ne vem pa kaj folk vidi pri MOL-u saj je čisto povprečen diesel... Petrol me tudi še ni pustil na cedilu saj ima normalno porabo in spodobne vozne lastnosti.
Ostale (Logo, Tuš, Deo, ...) sem pa tanakal enkrat, dvakrat tako da ne morem dati pametne ocene. Edinga, ki se izogibam je Interina (govorice iz Hrvaške o slabem dieslu) nisem pa tankal še na Shellu, Eri in Ultri, ker imajo premalo pump, al pa so tam, kjer me pot ne zanese.