Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
OMW 100-tka
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
1, 2
ReDevil
Ja sej, ko sm mu pa jz za pepev reku, da nej mi ga da ene pov tone, pa je takoj padla kajla, on ga ma pa tok, da se skoz kopa oz. posiva v njem oz. z njim! mad.gif

To pa ni neka mazdaška solidarnost! ph34r.gif

Za Agip sm pa zdej tut sam že parkat slišu, da so se ful pokvarl, npr. kolega SDI kot njihova stalna stranka, je reku, da z Agipom celo mn prevoz, kot pa z njihovo konkurenco, pred pov leta npr. je bla pa stvar krepko drgačna! cool.gif
Boss
QUOTE(ReDevil @ 20 Feb 2007, 12:29) *

Za Agip sm pa zdej tut sam že parkat slišu, da so se ful pokvarl, npr. kolega SDI kot njihova stalna stranka, je reku, da z Agipom celo mn prevoz, kot pa z njihovo konkurenco, pred pov leta npr. je bla pa stvar krepko drgačna! cool.gif

Klele bi se moral kar strinjati saj z njihovim dieslom nisem bil zadovoljen (večja poraba) pri tem, da sem se full namatral, da sem jo spravil v tank (skos je ročko izklapljalo pa kljub temu, da je nisem nastavil na največji pretok) pa še ena stvar je čudna in to so tiste nizke rdeče ograjce (zvite cevi) pri stebričkih in če si le malce raztresen jih točno zadaneš s spodnjim delom vrat, ko izstopaš saj so pod nivojem pogleda in jih zlahka spregledaš.

Zadovoljen sem pa z OMV-jevim dieslom (predvsem zimskim), ne vem pa kaj folk vidi pri MOL-u saj je čisto povprečen diesel... Petrol me tudi še ni pustil na cedilu saj ima normalno porabo in spodobne vozne lastnosti.

Ostale (Logo, Tuš, Deo, ...) sem pa tanakal enkrat, dvakrat tako da ne morem dati pametne ocene. Edinga, ki se izogibam je Interina (govorice iz Hrvaške o slabem dieslu) nisem pa tankal še na Shellu, Eri in Ultri, ker imajo premalo pump, al pa so tam, kjer me pot ne zanese.
LabiGT
kaj a shell obstaja v sloveniji? kje pa je? njihov v-power je pa nekaj drugega (glede mirnega teka)
YavarYe X6V6
(LabiGT @ 20 Feb 2007, 13:18) *

kaj a shell obstaja v sloveniji? kje pa je? njihov v-power je pa nekaj drugega (glede mirnega teka)

Sam to je samo za V motorje ? blink.gif
Boss
QUOTE(LabiGT @ 20 Feb 2007, 13:18) *

V Sloveniji so zaenkrat štiri vendar so vse namenjene prvenstveno tovornjakarjem, če pa imaš njihovo kartico (vse so namreč avtomatske) pa lohka tudi v osebni avto tankaš... aja, seveda edino, če imaš diesla.

Več infa na tej strani
LabiGT
sam tle kakor jaz vidim ne dobis tega v-power dizla?
drugace pa sploh nisem vedel, da obstaja shell v sloveniji
ReDevil
Kaj pa glede TUŠ-ojla, sm slišu, da če kupš u trgovin za vrednost (bivših) 10 smukov, da pol maš za litr benza ceno 200 SIT! blink.gif

A je kdo to probu, ker to pa se ne sliš tok slabo! happy0064.gif
Boss
QUOTE(ReDevil @ 20 Feb 2007, 15:01) *

Kaj pa glede TUŠ-ojla, sm slišu, da če kupš u trgovin za vrednost (bivših) 10 smukov, da pol maš za litr benza ceno 200 SIT! blink.gif

A je kdo to probu, ker to pa se ne sliš tok slabo! happy0064.gif

al pa če ti dajo v štacuni popust, na koncu je to isti štos
daSKAn
Sem presaltal za par tankov na 100-ko pa se mi je zdela poraba malce manjsa, performans ne kej bolj dost, se najbolj sem porajtal racun. biggrin.gif Res je, da tudi nisem bil ziher ce je OK tankat 100-ko. Itak skos na OMV-ju tankam, tko da naslednjic bo sla 100-ka not.
zemir
Bom moral tudi jaz sprobat tole 100-tko.Da vidm, če je kakšna razlika?!
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.