Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Policaji me imajo radi?
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
1, 2
Boss
Ker že dolgo nismo imeli kakšne anketice so me nanjo spomnili Policaji z izrednim sluhom in občutkom za hitrost v povezavi z zvokom.
Marko_mx-3
mene ustavijo cca 1x letno in še to samo kontrola dokumentov, se pa je že zgodilo da sem na radar naletel in seveda sprejel kazen.
LabiGT
v sloveniji me niso ze dolg casa (ne stejem kontrole)
v srbiji pa...kaj naj recem..tam bi se suicidal dobu kazen zarad prehitre voznje smile.gif
YavarYe X6V6
Kukr kdaj, včasih v eni noči 2X, včasih 6X v 3h urah, včasih tud 3 leta ne. Samo povprečje je pa ql.

PS. Mopeda ne štejem.
ReDevil
Name so pa polcaji precej bolj gorki kokr sem jz na njih! biggrin.gif

Z aktualnim vozom me sicer še niso hkraj postavl, medtem ko s prejšnjo mašinko sm biv njihov redni gost, pa tut še zdej neki plačujem na obroke glede nekega manšega prekrška (65 čez Žomdale neke začetk maja, kazn 40 smukov oz. 30 + 9.500) sad.gif

Očitno majo radi nizke rdeče hrupne avte, ki so na meji legalnosti, no sicer pa me niti mav ne mika kaka debata s kapslni glede mojga mikserja, ki mu homologacije niso najmočnejša stran, sam bje je itak vse original, tko mi je vsaj reku prejšn lastnik! z0tdntknw.gif happy0195.gif
BOBI
sad.gif zal sem kolko tolko kar redna stranka policijskih kontrol,vendar pac zadnje case samo dokumenti pa homolomo cejo videt(ze dolgo nosem pihal z0tdntknw.gif )in gremo naprej,samo pijem res ne vec ko vozim max.tri pive cez dan,hitrost je pac moja slaba sran,ker glede omejitev tak nebi rabli avtov ampak je dober moped cist vredi ki leti 60kmh,pac ce se vozim se cem vsaj pelat 90kmh zato pa je avto,ker drugace sploh ne vem zakaj jih delajo pa se to so zmerom bolj mocnejse,zakon pa pravi zmerom bolj pocasi tako da to ne gre skup.
Ciko boy
jst sem jim pa že tolko dnarja pustu da bi si lahka 3 take avte kupu
pa enkrat so mi izpit uzel pa na treznenje poslal kr sem preveč
gobec suku happy0064.gif no ja vsaj prav sem mel tongue.gif
poky
Mah,pri meni je včasih tudi po 2 leti mir.... happy0158.gif Pol pa recimo,da 2x v kakih 2 mescih,pol pa spet dolgo dolgo nič,pa tak..... whatever.gif Skratka,nimam preveč problemov z njimi! wink.gif
nisde
V Sloveniji me še nkol niso ustavl. Edin na hrvaškem enkrat. Mam srečo happy0158.gif
Do zdj plačane dve kazni: zadaj nepripet:polovička 10K, nepravilno parkiranje:polovička 5K.
To je use v 2 letih in še nekaj. Pa še to sm jih preveč dau biggrin.gif
Symon
V 4ih letih so me dvakrat dobili on oglobili. tongue.gif Kar je načeloma super statistika. happy0158.gif
matej mx3
Kako srečo mate vi tukaj. Mene pa vsak teden ustavijo, nazadnje danes zjutraj, češ kao da sem prehitro vozo, pa ni imel radarja da bi mi dokazal biggrin.gif .
daSKAn
Enkrat na dve leti.

U bistvu prvic in drugic so me ustavli v dveh dneh. Prvic zaradi luci, drugic pa pazite to, sem izzsilil policaja. Jeba sluzben avto je kuhal sred krizisca, je blo vse v rdecem pa sem se hotu cimprej vn spokat in ko sem pogledal je bil polcaj se ka delc, ampak mislim da on ni sel unih 60 tam.

Drugic so me pa glih zdej usrtavli pa zato ker sem sel cez rumeno. Polcaj je vidu rdeco whatever.gif . Hec pa je blo da sem glih takrat poslusal po radiju kak se je folk hvalil, da so pihal in bli pijani prehitro vozil pa so jih policaji sputil naprej.

Prvic je blo vse skup za 40k, drugic pa 250€...

Sm pa dokaj alergicen na pijane voznike, jest bi policajem dal zegen da dajo par vzgojnih s pendrekom ce je pijan za volanom.
mazdohist
mislim da se un manjka enkat na teden happy0195.gif

kajti jaz nim serece pa naj bom z katerim koli vozom sm zmeraj pri kraj sad.gif sad.gif
nisde
(mazdohist @ 20 Feb 2007, 21:53) *

mislim da se un manjka enkat na teden happy0195.gif

kajti jaz nim serece pa naj bom z katerim koli vozom sm zmeraj pri kraj sad.gif sad.gif

Sumljiv si biggrin.gif
mazdohist
(nisde @ 20 Feb 2007, 21:59) *

Sumljiv si biggrin.gif

jah pol mi pa povej zakaj sem sumljiv??? blink.gif
nisde
(mazdohist @ 20 Feb 2007, 22:00) *

jah pol mi pa povej zakaj sem sumljiv??? blink.gif

Nimam pojma. K sm jst meu ponyja me let pa pou niso ustavl, sm ga prodau naprej in 2 min po tistem k se je odpelju s ponyjem sm vidu da ga je ustavu polcaj. Eni mamo srečo drugi pa ne. Od česa je to odvisn nimam pojma z0tdntknw.gif
mazdohist
jaz tudi ne sm res pravi magnet za police.gif
zemir
Jaz sem pa skeširal okoli 150k policajem zaradi prehitre vožnje in prehitevanje čez ne črtkano črto ph34r.gif
BOJČ
Jaz, hvala bogu, s policaji nimam pogostih srečanj. Se pa spomnim enega dogodka izpred cca. 15 let, ko so me ustavili na Hrvaškem, kakšne 3 km pred Novigradom. Tole spada sicer bolj v "ta smešno" rubriko, ampak vseeno.

Greva z drago, takrat še s Škodo na morje. Jaz seveda "frajer" in vozim z meglenkami sredi belega, zelo sončnega dneva, pa šipe odprte, pa muska na glas... Ustavi me police.gif, pa hoče prometno, pa vozniško, na koncu pa le izkašlja, da vozim z meglenkami in, da je kazen toliko in toliko. Jaz ga gledam in začnem cvilt, če se lahko kako drugač zmeniva, da to res ni nič tako groznega, me drugi boljše vidijo in bla, bla, bla, pa mi tipček reče: "Slušaj, jer ti znaš koliko ima sada stepeni ovdje vani?" Pa ga jaz zaboden gledam in mi ni nič jasn. Pa tipček nadaljuje. "Ima 35 u sjeni!". Pa jaz njemu: "Da, i???". Pa on meni: "Znaš li ti šta imamo mi u policijskoj stanici?". Pa ga še bolj zabodeno gledam, kaj on sedaj misli. Pa on nadaljuje: "U policijskoj stanici imamo klimu i samo mi još jedan fali, da ga zaustavim i mogu otić u hladovinu!" Jaz pa nisem mogel biti tiho in sem mu zabrusil: "Znači vi policajci ovdje u Hrvatskoj radite na normu? Jao, pa gdje ste vi pali...". Pol je pa čist znoru, mi skor avto okol obrnu, potem pa je le povedal koliko mu moram plačati. Ker sva komaj prišla na morje, seveda nisva imela ničesar drugega kot marke, pa ga vprašam koliko je to u DEM. Pa je še enkrat ven padel in rekel: "Pa na šta ti ja ličim, na mjenjačnicu?" Pol sem mu moral pa potni list pustit, se zapeljat v Novigrad, zamenjat DEM in se vrnit k njemu. Ampak sem bil žleht in sem po menjalnici zavil še na sladoled in se prav počasi odpeljal nazaj k police.gif. Švical je kot konj, pa nisem mogel biti tiho in sem mu rekel: "Jel vruće, a?", potem sem plačal in šel. Danes tega seveda ne bi več naredil, konec koncev kaj pa sem glumil frajerja z meglenkami... Ko si mulc, si pač mulc... ashamed0001.gif
ReDevil
Mazdohist, pol sva si zgleda glih tprava 2 izmenjala vozove, da bodo polcaji še naprej gorki na oba voza in prav tako šoferja! party0024.gif dry.gif
mazdohist
(ReDevil @ 21 Feb 2007, 08:44) *

Mazdohist, pol sva si zgleda glih tprava 2 izmenjala vozove, da bodo polcaji še naprej gorki na oba voza in prav tako šoferja! party0024.gif dry.gif

aha!!! zadnc ko sm su na bled me pocjo stran pa so mi skor hotl natrpit da sm voz spizdu pa bl mu govorim da sm ga kupu on bl svoje naziga na konc je pa vidu da je popusiv pa le da gmah!!! sad.gif
David
Ahhh... jaz nimam sreče s temi plavimi..... No je res da ne plačam vsakič.... ampak vsavijo in pihat mi dajo pa vedno... je pa zanimivo da je vedno 0,0... oziroma 2krat se mi je zgodilo da sem mel nekaj malega ker sem pirček spil.... ampak ni blo drame....

Je pa letošnje leto rekordno... kazni kazni kazni!!! mad.gif
LabiGT
QUOTE(David @ 21 Feb 2007, 10:41) *

pa zanimivo da je vedno 0,0

hahahah ja res zanimivo happy0195.gif
YavarYe X6V6
(David @ 21 Feb 2007, 10:41) *

Ahhh... jaz nimam sreče s temi plavimi..... No je res da ne plačam vsakič.... ampak vsavijo in pihat mi dajo pa vedno... je pa zanimivo da je vedno 0,0... oziroma 2krat se mi je zgodilo da sem mel nekaj malega ker sem pirček spil.... ampak ni blo drame....

Kako naj se ti oddolžim ? ashamed0001.gif
David
aaaah... nima veze.... money comes.. money goes.... happy0158.gif

Sam te pike grde ma strašijo malo..... dry.gif

Boss
QUOTE(David @ 21 Feb 2007, 10:48) *

aaaah... nima veze.... money comes.. money goes.... happy0158.gif

Sam te pike grde ma strašijo malo..... dry.gif

Kaj, a jih je že dosti?

Drugač je pa en tečaj s katerim si lahko del pik pobrišeš stane pa cca 300€, če se ne motim.
ReDevil
(mazdohist @ 21 Feb 2007, 08:51) *

aha!!! zadnc ko sm su na bled me pocjo stran pa so mi skor hotl natrpit da sm voz spizdu pa bl mu govorim da sm ga kupu on bl svoje naziga na konc je pa vidu da je popusiv pa le da gmah!!! sad.gif

Fant, dej tole mi mav bl podrobno razlož, sicer pa ne štekam kdo bi šov tako staro mazdariji spičkit, pa da je sterejši od 17,5 let! blink.gif happy0195.gif
poky
(David @ 21 Feb 2007, 10:41) *

Malo počasneje vozi.... tongue.gif happy0195.gif
David
(Boss @ 21 Feb 2007, 15:10) *

Kaj, a jih je že dosti?

Drugač je pa en tečaj s katerim si lahko del pik pobrišeš stane pa cca 300€, če se ne motim.

To sem slišal.... zveza avtomehanikov in šoferjev to organizira baje.... pa nej bo 300€..... ni panike..... sam da se spuca... biggrin.gif
mazdohist
(ReDevil @ 21 Feb 2007, 15:44) *

Fant, dej tole mi mav bl podrobno razlož, sicer pa ne štekam kdo bi šov tako staro mazdariji spičkit, pa da je sterejši od 17,5 let! blink.gif happy0195.gif

jah ne vem kaj jim je blo kr neki je teziv pa teziv sm ga ze skor nekam poslov on pa se kar muri!!!
mi je orenk na zivs stopu!

no pol k je vidu da vse stima se mi pa se opravicit ni hotu!!!
jaz pa ne bodi hladen vsedem se u avto recem adijo pa spelem da sm tm 1mm gum pustu sm mislu da bo sov za mano sam je dav kar lepo gmah!!
ReDevil
Jz sam to pravm, dobr da maš dec homologacije kolkor tolko poštimane oz. za vse kar se jih da dobit! party0024.gif

Drgač bi pa vidu kva se reče jeeeba! dry.gif

Sam še zmer pa ne štekam od ke polcajčku ideja da si voz spizdu, če je prometna na tvoj ime, razen če je že kdaj mene maltretiru, pa si me je zapomnu! z0tdntknw.gif tongue.gif
mazdohist
(ReDevil @ 23 Feb 2007, 08:01) *

Jz sam to pravm, dobr da maš dec homologacije kolkor tolko poštimane oz. za vse kar se jih da dobit! party0024.gif

Drgač bi pa vidu kva se reče jeeeba! dry.gif

Sam še zmer pa ne štekam od ke polcajčku ideja da si voz spizdu, če je prometna na tvoj ime, razen če je že kdaj mene maltretiru, pa si me je zapomnu! z0tdntknw.gif tongue.gif

ej tudi meni ni totalno nic jasno!!!
mah glede homo lomo bi se hit neki vn zuleku bi potegnu sam kako kazen za neprivezan pas al pa za mobi ven potegnu kazni mi pa tako ne more sestevat tak da bi ga dobr vn potegnu!!!
dober ves kaki sem po cesti pa da sm nonstop na strani z strani policije ampak kazni pa nisem dobiv se niti ene happy0158.gif ceprav so ma zaradi marsicesa ustavl je gobec naredu svoje!!!! biggrin.gif
Boss
QUOTE(mazdohist @ 23 Feb 2007, 09:36) *

mah glede homo lomo bi se hit neki vn zuleku bi potegnu sam kako kazen za neprivezan pas al pa za mobi ven potegnu kazni mi pa tako ne more sestevat tak da bi ga dobr vn potegnu!!!

Od kdaj se pa kazni ne seštevajo - še prekleto se in če boš brez luči prinorel skozi naselje, prevozil rdečo luč, zavil v enosmerno ulico, neprivezan dahnil maligane boš kar naenkarat postal glavni sponzor države in policije.

"Mazdohist Policija".press
mazdohist
(Boss @ 23 Feb 2007, 09:42) *

Od kdaj se pa kazni ne seštevajo - še prekleto se in če boš brez luči prinorel skozi naselje, prevozil rdečo luč, zavil v enosmerno ulico, neprivezan dahnil maligane boš kar naenkarat postal glavni sponzor države in policije.

"Mazdohist Policija".press

ni res ker ti policist lahko napise samo najvecjo kazen za najvcji prekrsek kar si ga naredu!!!!
kazni pa ti ne sme sestevat!

tako mi je skif reku zaj pa to lahko samo pod tem pogojem ne drzi da me je lepo elegantno nategnu ko elastiko!!! dry.gif
Boss
Čist takole ti bom povedal. Moj bratranec (Honda lover - bes ga plentaj) je s svojim Civicom nevede tekmoval z drugo Hondo Accordom, ki je čisto sluučajno imela nameščeno Providijo. Pa so ga oskubili za hitrost, neuporabo smernika in premajhno varnostno - vse skupaj je bilo kar precej bogato.
mazdohist
(Boss @ 23 Feb 2007, 09:48) *

Čist takole ti bom povedal. Moj bratranec (Honda lover - bes ga plentaj) je s svojim Civicom nevede tekmoval z drugo Hondo Accordom, ki je čisto sluučajno imela nameščeno Providijo. Pa so ga oskubili za hitrost, neuporabo smernika in premajhno varnostno - vse skupaj je bilo kar precej bogato.

jah ni mi cist nic jasen!!! mene ko je se z bivso miksko stran pocu pa sem seveda cez naselje prgonu (tako kot vedno) driftu sem pred njemu pripet nisem biv pa ni blo nc postiman glede homolomo pa je reku da odejo tablice pade sodnik pa na licu kazen 120k bivsga dnara zarad homo bimi vse to naredu zaradi ostalih prekrskov pa ni mogu nec ker se kazni ne smejo sestevat!!!

no za heepyend sm se vn zuleku z nulo!!! biggrin.gif

seved zato ker je bla moja bejba zraven pa se je nje usmilu kao saj ves ce ga zaj oberem do kraja je se vn ne bo mogu pelat!!!
Boss
QUOTE(mazdohist @ 23 Feb 2007, 09:55) *

jah ni mi cist nic jasen!!! mene ko je se z bivso miksko stran pocu pa sem seveda cez naselje prgonu (tako kot vedno) driftu sem pred njemu pripet nisem biv pa ni blo nc postiman glede homolomo pa je reku da odejo tablice pade sodnik pa na licu kazen 120k bivsga dnara zarad homo bimi vse to naredu zaradi ostalih prekrskov pa ni mogu nec ker se kazni ne smejo sestevat!!!

Če ni imel radarja ti zaradi hitrosti itak ni mogel nič, pasu ni opazil, ker se je preusmeril na vizualni pregled avta in nehomologiranih delov, pa svojo normo je izpolnil in se mu ni bilo treba prerekat a si imel pas ali ne.
mazdohist
(Boss @ 23 Feb 2007, 10:21) *

Če ni imel radarja ti zaradi hitrosti itak ni mogel nič, pasu ni opazil, ker se je preusmeril na vizualni pregled avta in nehomologiranih delov, pa svojo normo je izpolnil in se mu ni bilo treba prerekat a si imel pas ali ne.

jah men je vse grehe nastev se gume so ble brez profila se to mi je dodav na spisek!!!

koker je on men reku da vse prekrske napise pol ti pa ucuri sam najdraziga pa unga k ti najprej ispit ode
kao da kazni ne sestevajo vec!!!

vsaj tako je moje znanje res pa je da se lahko totalno motim in se ze v naprej posipam z pepelom kaj je pa res pa bodo tisti povedal ko za ziher vejo kaj pa koko!!!
madmax
Plačilc nima za brezveze pet rubrik za izpolnit kršitev (ne me za besedo držat glede teh pet, mogoče je tudi kakšna več/manj).
ReDevil
Mazdohist ti maš res totaln krompir, upam sam da nam zdej jz pokasiru (glede na izmenjavo voza), za vse tvoje stare grehe ko si se komu police.gif totalno zagnojiv! blink.gif

Jz sm eFa sicer muško teru, sam očitno niti pov tok kot ti miksrja! party0024.gif
BOBI
kolko jaz vem se prekrski sestevajo,ce vozi za tabo in te snema ti pol vse napise,vsaj za dva primera vem da je blo tako(kolegi),pa v casopisu vcasih preberm kaj vse so komu napisali ce so ga lovili in so ble pol cifre ogromne,lahko pa da je tud od policaja odvisno party0036.gif z0tdntknw.gif
Allyssa
uf,..pol mam pa srečo,..1x na dve leti smile.gif pa še to me vedno u domačem okolju najdejo happy0195.gif

me majo pa precej raj na meji,..tm me pa vedno oblajajo,..sploh če sm sama u avtu confused0059.gif
Grega_
Imel sem obdobje ko so me ustavli vsak teden, sploh če sem šel ob petkih v Ombreta happy0195.gif ...zdej pa že pol leta nič, in tako naj tudi ostane happy0158.gif
madmax
(Allyssa @ 1 Mar 2007, 14:21) *

me majo pa precej raj na meji,..tm me pa vedno oblajajo,..sploh če sm sama u avtu confused0059.gif

Prvič slišim! confused0059.gif happy0195.gif happy0195.gif happy0195.gif

So zgleda bolj komunikativni policisti zaposleni tam biggrin.gif police.gif

ReDevil
Mene pa je 3 dni nazaj ena polcajka na Dalmatinovi, pr Metalki u centru LJ, zutri okol 7.30 prov gledala, pa al bi me ustavla al ne, pol se vseen odloč da ne, prpelu sm pa lepo umirjeno, tko da ni blo kej glede tega! tongue.gif

No se prav lih taka orng teta me ne ustav, medtem ko vsak drug moški police.gif me bo pa prec, drgač pa mi je zanimiv da me z mikserjem še niso ustavl, pa sm že prevozu ene 3000 km z njim.

Mazdohist je pa zgleda bl pridn glede spoznavanja kapsarije! cool.gif
mazdohist
(ReDevil @ 2 Mar 2007, 08:12) *
.

Mazdohist je pa zgleda bl pridn glede spoznavanja kapsarije! cool.gif

jah ni kaj jaz sem naravni talent glede tega!!! sad.gif
Allyssa
(madmax @ 1 Mar 2007, 17:43) *

Prvič slišim! confused0059.gif happy0195.gif happy0195.gif happy0195.gif

So zgleda bolj komunikativni policisti zaposleni tam biggrin.gif police.gif

ma ja,..sploh hrvaški,..enkrat sm bla na meji ene 15min,..sploh me ni hotu spustit naprej confused0059.gif
Marko_mx-3
(Allyssa @ 2 Mar 2007, 20:30) *

ma ja,..sploh hrvaški,..enkrat sm bla na meji ene 15min,..sploh me ni hotu spustit naprej confused0059.gif

Si mu bila že sumljiva biggrin.gif
Allyssa
aha,..tok zlo da je hotu z mano na morje da bi prepreču moja morebitna kazniva dejanja a happy0195.gif
zemir
(Allyssa @ 2 Mar 2007, 20:59) *

aha,..tok zlo da je hotu z mano na morje da bi prepreču moja morebitna kazniva dejanja a happy0195.gif

Pomoje je hotel nekaj drugega biggrin.gif ph34r.gif
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.