Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Usnjeni sedezi
Mazda forum Slovenija > Mazda > Tehnične težave, vzdrževanje in stroški
daSKAn
Katere produkte uporabljate za ciscenje usnjenih sedezev?

Je kak poseben postopek?

Do sedaj sem uporabljal neke krpice ki sem jih nabavil na OMV-ju. Sedaj pa sem kupil se gel. Predvsem me zanima postopek ciscenja s tem. Jest sem zaenkrat pocel to da sem mal stisnil na zic in potem s papiratim brisackam "mazal" po zicu. Je potreben veckraten nanos, kako pogosto, rabim vedet se kaj drugega?

Do sedaj sem kupoval Armorall produkte (krepice in gel). Priporocate se kaj oz. kaj drugega?

Hvala
Marko_mx-3
usnje naj bi se dobro čistil z kremo za roke, mislim da je Lekova 48 najboljš. Nisem pa še čistil ga tako da ne vem 100%
mazdohist
(Marko_mx-3 @ 22 Feb 2007, 22:34) *

usnje naj bi se dobro čistil z kremo za roke, mislim da je Lekova 48 najboljš. Nisem pa še čistil ga tako da ne vem 100%

pa kaj si ti znoru!!!!!
mislim da bi blo bol z play gelom!! dry.gif
Boss
QUOTE(Marko_mx-3 @ 22 Feb 2007, 22:34) *

ah, pa še gubice zgladi, in preprečuje staranje kože, da izgledajo sedeži vsaj 10 let mlajši tongue.gif

Pa še resni del odgovora: kjer prodajajo avtokozmetiko imajo tudi čistila za usnje in to taka, da potem to usnje ne drsi, kar je na avtosedežih prekleto pomembno. Pa še to pazi, da ne boš s kakšnimi zvarki pacal gor, ker boš imel še obleke zasvinjane.
YavarYe X6V6
Jaz uporabljam neko kremo, ki jo ima drugače tudi za mazanje kombinezona za motor. Bom pogledal in ti napisal iz česa je, je pa 100% iz samo naravnih sestavin.
Alex

Jaz pa za čiščenje mojih sedežev uporabljam čistilo od Ma-fre(Italijanska znamka).

Pol pa namažem z kremo za usnje(kupljen v Sparu-za usnjene kavče itd..) wink.gif

Na internetu sem zasledil,da je dobro ,da vsak proizvod za nego usnja obvezno nanesemo z krpico(in ne direktno na usnje),počakamo par minut in pobrišemo z suho krpo do sijaja.Če je usnje kje nagubano-običajno
kjer vstopamo v avto postopek ponovimo (pustimo kremo več časa delovati,da se usnje zmehča)

Sicer je pa z usnjenimi sedeži zadaj smeh-naložite koga zadaj in gasa...Pometal bo po ovinkih,da bo veselje... happy0158.gif
daSKAn
True, je faj smesno gledat, ko vidis glavo v vzratnem ogledalu ki se pelje levo in desno. biggrin.gif
uklopko
Usnjene sedeže je najbol negovat in brisat kar s pravim ženskim usnjem!!! happy0158.gif
Alex
[quote name='uklopko' date='24 Feb 2007, 12:35' post='59646']
Usnjene sedeže je najbol negovat in brisat kar s pravim ženskim usnjem!!! happy0158.gif
[/quot. :

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ...kaj smeha...
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.