Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Mazda 6 - rjavenje blatnikov !
Mazda forum Slovenija > Mazda > Tehnične težave, vzdrževanje in stroški
irumed
Kot ste že videli iz naslova imam zelo hud problem z rjo in to pri M6 confused0059.gif Skoraj ne morem vrjeti ampak je res. Avto ni bil karamboliran , da bi bila zaradi tega napaka.
Ali ima kdo že podobne probleme oz. če ne veste se dobro sklonote pod zadnji blatnik in preverite. Sicer je moja mazda res letnik 02 , se praji ena izmed prvih, tako da se vam kaj podobnega šele obeta sad.gif
Ali je kdo na tem forumu zaposlen na Mazdi, da mi lahko malo svetuje na koga se naj obrnem, ali na kakšno tehnično službo ali kaj podobnega.
Sicer rje še ni zunaj so pa manši mehurčki ki bodo kaj kmalu tudi rjavi.
Je pa avto redno servisiran in vzdrževan na original Mazda servisu v Sloveniji, se pravi da avto ima tudi vsakoletni pregled karoserije.
Zanima me ali mi pripada oveljavitev garancije pri takšnem problemu oz. ali mi bodo pri Mazdi priskočili na pomoč. V končni fazi bo to zelo slaba reklama za Mazdo , predstavljajte si 6ko in rjavi blatniki confused0059.gif confused0059.gif
Torej če je kdo iz te stroke prosim za pomoč !
David
(irumed @ 24 Feb 2007, 09:05) *

Zanima me ali mi pripada oveljavitev garancije pri takšnem problemu oz. ali mi bodo pri Mazdi priskočili na pomoč. V končni fazi bo to zelo slaba reklama za Mazdo , predstavljajte si 6ko in rjavi blatniki confused0059.gif confused0059.gif
Torej če je kdo iz te stroke prosim za pomoč !

Ja to se dogaja pri nekaterih mazdah.... dejstvo je da te mašinke ne slovijo po najbolj kvalitetnem plehu... vsaj nova generacija ne... dry.gif

Sicer pa imaš garancijo na karoserijo in barvo 10 oziroma 12 let.... tako da nič ne čakaj.... kar na servis odpelji.... pa ti bodo poštimali... no problem at all... thumbsup.gif

Lep dan

daVid
irumed
(David @ 24 Feb 2007, 18:57) *

Ja to se dogaja pri nekaterih mazdah.... dejstvo je da te mašinke ne slovijo po najbolj kvalitetnem plehu... vsaj nova generacija ne... dry.gif

Sicer pa imaš garancijo na karoserijo in barvo 10 oziroma 12 let.... tako da nič ne čakaj.... kar na servis odpelji.... pa ti bodo poštimali... no problem at all... thumbsup.gif
Lep dan

daVid

Ali mi lahko svetujete kateri od Mazda servisov je glede ličarskih del med bolšimi, da se slučajno še tu ne bom nategno!
komar
Pa Mazad 6 je imela pred kakšnim letom vpoljic ravno zaradi te težave in so popravili eventualne napake na lakiranju pri zadnjih blatnikih in namestili nove zavesice spredaj - vse gratis... confused0059.gif
nisde
(irumed @ 24 Feb 2007, 19:58) *

Ali mi lahko svetujete kateri od Mazda servisov je glede ličarskih del med bolšimi, da se slučajno še tu ne bom nategno!

A cosmos na Celovški 182! Jst sm meu poškodovana leva zadnja vrata in bok in so poštimal tipi topi. Ker je biu avto butnjen tudi po boku, sem jih prosil če mi lahko na novo pobarvajo še tisti rob na zadnjem blatniku ker je že malo rjavel in pa če mi lahko dajo še ostanek barve za kozmetične popravke. Use so uredil brez problema, avto so mi opral in koker sm jst gledu, je ličar res lepo pobarvu. Tko da jst vem da če bom še kdaj popravlju prek zavarovalnice gre avto 100% ke!

Lahko ti dam gor še slike pred in po barvanju.
irumed
Torej nisem osamljen primer tega problema. Se pravi da so jim te težave že znane in ne bo problemov glede garancije. No vsaj nekaj.
Ampak moram pa priznati da sem zaradi tega razočaran in ne bi pričakoval takšnih napak od MAZDE.
Vrjetno je zaradi tega to tudi moja zadnja MAZDA!!!
Pa še nekaj me zanima in sicer ali mi po popravilo reklamacije izdajo kakšno potrdilo da je bilo vozilo popravljeno pod reklamacijo. To sprašujem zato ker me zanima zaradi kasnejših redklamacij če bi se napaka ponovila( kar se vrjetno bo) da pač imam takrat zraven potrdilo da so pač to oni popravljali ne pa kar tako eden šušmar. Se pravi da sem jaz zaščiten glede kasnejših špekulaci. unsure.gif
YavarYe X6V6
(irumed @ 25 Feb 2007, 11:45) *

Torej nisem osamljen primer tega problema. Se pravi da so jim te težave že znane in ne bo problemov glede garancije. No vsaj nekaj.
Ampak moram pa priznati da sem zaradi tega razočaran in ne bi pričakoval takšnih napak od MAZDE.
Pa še nekaj me zanima in sicer ali mi po popravilo reklamacije izdajo kakšno potrdilo da je bilo vozilo popravljeno pod reklamacijo. To sprašujem zato ker me zanima zaradi kasnejših redklamacij če bi se napaka ponovila( kar se vrjetno bo) da pač imam takrat zraven potrdilo da so pač to oni popravljali ne pa kar tako eden šušmar. Se pravi da sem jaz zaščiten glede kasnejših špekulaci. unsure.gif

Prodaš ?
LabiGT
QUOTE(irumed @ 25 Feb 2007, 11:45) *

ce bo zaradi tega to tvoja zadnja mazda mas pa res nizko mejo tolerancnosti...
irumed
(YavarYe X6V6 @ 25 Feb 2007, 13:54) *

Prodaš ?

Ja cena je 12.100 €
LabiGT
QUOTE(irumed @ 5 Dec 2006, 15:01) *

cena pa je bila dokaj ugodna in sicer 2,38mio sit.

QUOTE(irumed @ 25 Feb 2007, 16:10) *

Ja cena je 12.100 €

dobr si mi ti biggrin.gif
poky
(irumed @ 25 Feb 2007, 16:10) *

Ja cena je 12.100 €

A res kr prodaš avtek zaj ali kaj? confused0059.gif z0tdntknw.gif
YavarYe X6V6
(poky @ 25 Feb 2007, 20:41) *

party0024.gif

Pol pa n juriš na ... ?
irumed
(poky @ 25 Feb 2007, 20:41) *

Ah pa ne vse kar resno vzet, prvim samo da, ko bom kupoval naslednji avtomobil bom presneto dobro premislil ali bo to Mazda ali kaj drugega. Vendar pa to ne bo prej kot pa čez tri leta, ali celo kasneje. tongue.gif wink.gif

YavarYe X6V6
(irumed @ 25 Feb 2007, 20:52) *

Ah pa ne vse kar resno vzet, prvim samo da, ko bom kupoval naslednji avtomobil bom presneto dobro premislil ali bo to Mazda ali kaj drugega. Vendar pa to ne bo prej kot pa čez tri leta, ali celo kasneje. tongue.gif wink.gif

Bodi vesel če bo samo rjavela, in bo vse ostalo delalo ok. Jaz osebno raje da je malo gnil, kot pa da se ne upam peljat 2 kkm daleč, ker me je strah da kaj odpove.
nisde
(YavarYe X6V6 @ 25 Feb 2007, 20:54) *

Bodi vesel če bo samo rjavela, in bo vse ostalo delalo ok. Jaz osebno raje da je malo gnil, kot pa da se ne upam peljat 2 kkm daleč, ker me je strah da kaj odpove.

love0030.gif
ReDevil
Ja tole je res žalosstno vidt, avto 4 leta star, višjega cenovnega razreda, pa da rjavi kot prastari izdelki iz Kragujevca! z0tdntknw.gif
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.