Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Požar na cesti!
Mazda forum Slovenija > Mazda > Tehnične težave, vzdrževanje in stroški
ReDevil
Ob takile uri se oglašam zarad izrednih razmer! sad.gif

Dans smo mel nek žur na Travni gori - od Sodražce še u klanc gor prot Loškem Potoku, pa vse lepo in prov, no ko pa je biv povratek u planu, pa sm biv očitno preveč divji (trezn) in sm jo skoz tišu navzdol po nekih dirkaških ovinkih, cvilile so gume, smrdele so bremze in sklopka! love0076.gif

Pol pa čedalje bl smrdi, pa u avtu se začne nek dim širt, pa čedalje bl not prhaja (točno zravn šalt kebla) oz. pepelnika, zravn je tut ročna. Pa slučajno čakam kolegico, da vozi za mano, da se ne bo zgubila, pa je medtem jasno nabrala orng zaostank na cesti, no in ko se prpele do mene, mi samo začne fuuul žmigat, pa sm takoj vedu da neki orng ne štima pa res ogn na podvozju, direkt neke na sredin avta (iz obeh strani gledano na sred), pa kličemo gasilce, pr seb jasno nč pamtnga za gasit in se pol ogn po rečmo 5ih minutah sam ugasne.

Medtem sm jasno narobe gasilcem povedu kam morjo it, pa so se pelal ene 20 km u drugo smer itd., no ko so pršli niso mel več kej gasit! yahoo.gif

Pol smo pa mal testiral voz, pa sem se konc koncev (frigidno) do Kamnka prmaju! whatever.gif

Jebemu mast, sam tale izkušnja pa je bla živa jeba, tle se za neke odbijače menm, nakonc jih pa nam mev kam montirat! cool.gif

Še zmer mi pa ni jasn od česa se je vnel use skup, a je možno da ... mah nimam pojma! blink.gif
zemir
To se pa ni za zajebavat!Rajš to pošlihti, da se ti nebo kaj zgodilo! wink.gif
madmax
Jebemu ej to pa ni kr tako! confused0059.gif sad.gif

To dej zdej enmu da oreng pregleda ta tvoj voz, da nebo še kšnga večga sranja.

Grega_
Borut da te štromarija kej ne je*e in so se kakšni kabli žgal? Kako je pa smrdel? Po plastiki,gumi?
Hrdzo
Cim prije to pogledaj kaj se zapalilo, da nebi opet bilo ali sa vecim posljedicama dry.gif
LiPi
Pa gasilni kje ukrast party0024.gif

LP,Andrej
poky
Pa ti maš s tem avtekom več problemov,kot s tastaro GTjko!!! whatever.gif
Marko_mx-3
Hm, takrat ko smo ti sklopko menjal ni bilo nič videti kritičnega spodaj z0tdntknw.gif

Najboljš da ali greš nekam na dvigalo ali pa se do mene pripelješ pa da vidim kaj je zagorel?
blindek
to se ti je zgodilo na X5? Ni tam serijsko gasilnega aparata? Pri naši 5ki je bil zraven ko smo pred 3leti novega kupili...
uklopko
Kaj se ti je kak ta sredni lonc unel na tvoji spider mazdi!!!?
Symon
Tole je pa dobesedno gorka kajla. tongue.gif Najbolje, da se res odpraviš do nekoga, da ti pregleda kaj se ti je vžgalo, sam bi najprej posumil, da kaj v bližini avspuha (glede na to, da je bilo spodaj). Druga stvar je pa elektrika ampak ker se ti je sedaj, ko si ga res teral zna biti bolj kakšna zadeva v bližini avspuha. Hitr pregledat in zaščitit zadevo. unsure.gif
YavarYe X6V6
Stari, majkemi, js ga nebi več sral, se ti bo cel avtek zažgal kako boš pa potem s sylingom.
Kajla in še enkrat kajla, ker si preveč gorak na gas in bremzo.

Ps. Čimprej zrihto, da neboš okol hodil s PešHondo.
nisde
Sj to ni normalno. Z gt-jko nobenih problemov razn olja k ti ga je žru pa kablov, zdj pa ... Boš še pečenka ratu v avtu blink.gif
Marko_mx-3
(blindek @ 3 Mar 2007, 15:39) *

to se ti je zgodilo na X5? Ni tam serijsko gasilnega aparata? Pri naši 5ki je bil zraven ko smo pred 3leti novega kupili...

Devil nima BMW X5 ampak MX-5 biggrin.gif se mal norca dela
BOBI
confused0059.gif to pa ni hec,cimprej pogledat,da nemo res pecenke ala devil jedli happy0195.gif happy0195.gif
uklopko
Bomo odprli kot imajo kamniški kebab
mi pa red devil po mazdaško!!!

happy0195.gif happy0195.gif

joke čimprej poštimaj in poizvej kaj je gorelo
perimund
lahko da ti je kaksna tekocina stekla na kolektor pa se je uzgal stekel dol do auspufa.

btw: jest sem pr men opazu da k jo fajn presam mi full greje ke v stopalak tam na sred avta gre dol zareci kolektor pa naprej do izpuha...
Marko_mx-3
Tud lahko da je bil olje, ker mu spušča semering pri razdelini kapi, ki je direkt pred požarno steno
mazdohist
borut jaz bom se zmeri ostaju pr isti trditvi kot sv u soboto ugotovla seveda pa daj raj voz pregledat da nebo res sla u visave!! sad.gif

je pa tud res da se moras navadet da pri takih avtih zlo rado kaj hudic uzame ce ga u blokado tisis!! sad.gif

jebat ga ena slaba stran tuninga! dry.gif
ReDevil
Ja no zdej se naprej normalno vozm, pregledal itak nismo še nobene stvari, ker dokler dela - dela! happy0195.gif

Kadit se mi je začel pa nekje iz prestavne ročice, oz. tm zravn mam pepelnik, pa ročno, duh je biv pa bl u stilu al bremz al pa sklopke, sicer pa se je vse skupi dogajal direkt spodi pod prestavno ročico, loh pa rečm, da če bi bla zadeva še bl resna, pol me zanima kok bi mi od voza ostal po več k 20ih minutah ko so pršl gasilci! z0tdntknw.gif
mazdohist
(ReDevil @ 5 Mar 2007, 08:35) *

Ja no zdej se naprej normalno vozm, pregledal itak nismo še nobene stvari, ker dokler dela - dela! happy0195.gif

Kadit se mi je začel pa nekje iz prestavne ročice, oz. tm zravn mam pepelnik, pa ročno, duh je biv pa bl u stilu al bremz al pa sklopke, sicer pa se je vse skupi dogajal direkt spodi pod prestavno ročico, loh pa rečm, da če bi bla zadeva še bl resna, pol me zanima kok bi mi od voza ostal po več k 20ih minutah ko so pršl gasilci! z0tdntknw.gif

pizda daj raj pregledat enmu ti nima kaj prevec € za uzet da ti pove kaj bi lahk blo narobe kaj se nc ne bojis da bi enkat res brez voza ustav!! whatever.gif whatever.gif
ReDevil
Upam d bo mev dons Gustl cajt, da se oglasm do njega, pa da vidmo kako pa kaj! dry.gif

Trenutno pa glede na razmere bi mi bla vrjetn najbolša možna investicija - gasiln aparat! cool.gif
YavarYe X6V6
(ReDevil @ 5 Mar 2007, 12:47) *

Upam d bo mev dons Gustl cajt, da se oglasm do njega, pa da vidmo kako pa kaj! dry.gif

Trenutno pa glede na razmere bi mi bla vrjetn najbolša možna investicija - gasiln aparat! cool.gif

Ali 2. dry.gif
Lahko pa namesto plina inštaliraš gašenje kot ga imajo dirkalniki. cool.gif
ReDevil
Hoho, no učeri smo nekak ugotavlal, da se je užgal zarad tistga ola, ko je ful mastno spodi, pa je med tiščanjem mogoče kakšna kaplca prlezla na auspuh in je blo kr je blo, pol ko pa je ola zmankal, je pa ogn dubu ledeno mrzlo kajlo! love0076.gif

Mam pa u planu dons se do Markota oglast, da še on pove svoje in da se eventuelno kej ukrene u smeri kajle nadaljnjim požarom! cool.gif
YavarYe X6V6
(ReDevil @ 6 Mar 2007, 12:05) *

Hoho, no učeri smo nekak ugotavlal, da se je užgal zarad tistga ola, ko je ful mastno spodi, pa je med tiščanjem mogoče kakšna kaplca prlezla na auspuh in je blo kr je blo, pol ko pa je ola zmankal, je pa ogn dubu ledeno mrzlo kajlo! love0076.gif

Mam pa u planu dons se do Markota oglast, da še on pove svoje in da se eventuelno kej ukrene u smeri kajle nadaljnjim požarom! cool.gif

Pomoje ti bo dal gorko kajlo, pa ti hotu pridat kak gasilski pripomoček.
ReDevil
Mare je pogledu, pa baje se je vse skupi dogajal zato ko se je neka pena oz. guma vnela, tista ko je pod prestavno ročko, tko da še dobr da ni šlo pol vse skupi naprej! dry.gif

Sm pa ugotovu da mare ni več tko dobra duša, ker mi je posodu samo tamav gasiln aparat, ne tavelcga! z0tdntknw.gif

Zgleda se je naveliču bit dobra duša, ker je vidu da se od tega ne da žvet! blink.gif

No mal heca mora bit, svaka čast dedcu, ki si vzame cajt ko nas mazdaše kej mori! love0030.gif yahoo.gif
Grega_
Potem si pa ti vneto šaltal da se je vse skupaj vnelo happy0195.gif ...še dobro da se je vse dobro končalo!
Boss
confused0059.gif confused0059.gif ampak res, kolk pa ti šaltaš - zgleda da pri teb ni poglaviten podatek število obratov motorja ampak število šaltanj na minuto. z0tdntknw.gif
YavarYe X6V6
(Boss @ 7 Mar 2007, 09:42) *

confused0059.gif confused0059.gif ampak res, kolk pa ti šaltaš - zgleda da pri teb ni poglaviten podatek število obratov motorja ampak število šaltanj na minuto. z0tdntknw.gif

SEKUNDO !!! biggrin.gif
ReDevil
Hehe, me zanima kako hitr bi kdo od vas "odšaltav" iz avta ko bi se začel po podnu smodit! dry.gif biggrin.gif
zemir
(ReDevil @ 7 Mar 2007, 18:47) *

Hehe, me zanima kako hitr bi kdo od vas "odšaltav" iz avta ko bi se začel po podnu smodit! dry.gif biggrin.gif

Jaz bi skoču vn al pa pospešu pa bi ga veter ugasnu tongue.gif biggrin.gif
Marko_mx-3
Lepo počas greš ven in opazuješ kje gori da lahko čim bolj učinkovito pogasiš biggrin.gif

Pa avta ne raznese kar tako, traja kar nekaj časa da ga raznese kot v raznih filmih. Prvo kar "raznese" so gume in sledi mali pok, kar pa ni preveč nevarno.
mazdohist
(ReDevil @ 7 Mar 2007, 18:47) *

jah pomoje da bi se jaz kar naprej pelu ker bi se mi dobr zdel da bi dimno zaveso delu!!!! happy0195.gif

ne dost heca jah ustavis pa gasis seved ce mas z cem v tvojem primeru si mev pa tak sam olje pa benz tko da nebi mogu kaj prevec gasit!!!
Marko_mx-3
pomoje se je tista pena ki je bila okol prestavne ročice vžgala, je malo ožgano spodaj, ni pa videti vira vžiga
mazdohist
(Marko_mx-3 @ 7 Mar 2007, 22:34) *

pomoje se je tista pena ki je bila okol prestavne ročice vžgala, je malo ožgano spodaj, ni pa videti vira vžiga

jkz biom se zmeri reku da je olje krivexc ker ves da je tam prav lepo mastna pa ves da se je kar orenk segrel ko jo je zgavc ko prasico!!! pena pa je bla zgolj tisto kar se je uzgal in kar je gorel!! dry.gif
ReDevil
Verjetn ma kr mare prov, mam pa zdej u planu u pondelk da mi majstr razne cinšpule dol pošraufa, ker tam spodi semering orng pušča, pa da se to kokr tolk sanira, da nav več problema, drgač pa sm dons z vozom u Lublani, edin kar je, je da ni lih najbol zihr občutk! biggrin.gif
mazdohist
(ReDevil @ 8 Mar 2007, 07:57) *

Verjetn ma kr mare prov, mam pa zdej u planu u pondelk da mi majstr razne cinšpule dol pošraufa, ker tam spodi semering orng pušča, pa da se to kokr tolk sanira, da nav več problema, drgač pa sm dons z vozom u Lublani, edin kar je, je da ni lih najbol zihr občutk! biggrin.gif

pa kaj se sekiras danes dez pada ti bo ze on pogasu ce se bo spet kaj unel!!!!

ne dost heca a si wagen kaj oprav ker je biv kokr sm jaz vidu kar orenk posmojen pa ni blo lih vredu vidt!!! dry.gif
ReDevil
Voza sm okopov pol u soboto kmav zatem ko si šov, itak je biv pa pol dž tko kot pač zmeri ko perm voz! dry.gif

Osmojen pa ni biv, celo spodi je hudičevo mal ostankov požara, praktično nč! party0024.gif
mazdohist
(ReDevil @ 8 Mar 2007, 08:03) *

Voza sm okopov pol u soboto kmav zatem ko si šov, itak je biv pa pol dž tko kot pač zmeri ko perm voz! dry.gif

Osmojen pa ni biv, celo spodi je hudičevo mal ostankov požara, praktično nč! party0024.gif

aha jaz sem se sam bavu da se bo se kaj na laku poznal ker ves da je barva prve klase!!! happy0195.gif

pol si pa lahk mal vesev!!! happy0158.gif
ReDevil
Proti temule sm jo pa jz tkt zeeelo pocen odnesu, se mi ful smil ubogi lastnik nekje iz Makedonije, zdej pa je pešc! dry.gif sad.gif

http://24ur.com/naslovnica/novice/crnakron...425_3095894.php

Al se men sam zdi al je tole passat variant gen. 88 - 94 z0tdntknw.gif
Grega_
Jep tastari passat je. Trenutno pa avto gori na relaciji KR-LJ izvoz Šmartno blink.gif ..zadnje čase se to kar pogosto dogaja z0tdntknw.gif
ReDevil
Ja pa njbl žalostn je to, da celo novi avti niso imuni na take zadeve, ker je ponavad kakšn problem z elektro instalacijo! dry.gif sad.gif
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.