Dans smo mel nek žur na Travni gori - od Sodražce še u klanc gor prot Loškem Potoku, pa vse lepo in prov, no ko pa je biv povratek u planu, pa sm biv očitno preveč divji (trezn) in sm jo skoz tišu navzdol po nekih dirkaških ovinkih, cvilile so gume, smrdele so bremze in sklopka!
Pol pa čedalje bl smrdi, pa u avtu se začne nek dim širt, pa čedalje bl not prhaja (točno zravn šalt kebla) oz. pepelnika, zravn je tut ročna. Pa slučajno čakam kolegico, da vozi za mano, da se ne bo zgubila, pa je medtem jasno nabrala orng zaostank na cesti, no in ko se prpele do mene, mi samo začne fuuul žmigat, pa sm takoj vedu da neki orng ne štima pa res ogn na podvozju, direkt neke na sredin avta (iz obeh strani gledano na sred), pa kličemo gasilce, pr seb jasno nč pamtnga za gasit in se pol ogn po rečmo 5ih minutah sam ugasne.
Medtem sm jasno narobe gasilcem povedu kam morjo it, pa so se pelal ene 20 km u drugo smer itd., no ko so pršli niso mel več kej gasit!
Pol smo pa mal testiral voz, pa sem se konc koncev (frigidno) do Kamnka prmaju!
Jebemu mast, sam tale izkušnja pa je bla živa jeba, tle se za neke odbijače menm, nakonc jih pa nam mev kam montirat!
Še zmer mi pa ni jasn od česa se je vnel use skup, a je možno da ... mah nimam pojma!