Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Predelava na plin
Mazda forum Slovenija > Mazda > Tehnične težave, vzdrževanje in stroški
RX-8
Prvo nevem, če je to pravi podforum - če ni naj moderator premakne.

Torej stvar je sledeča. Zanimam se za vgradnjo plina v Mazdo RX-8. Že na parih koncih sem spraševal, pa so mi povsod rekli, da me bodo poklicali nazaj in mi povedali ali je možna predelava na plin, vendar tudi po mojem ponovnem klicanju ni bilo odgovora.

Torej zanima me ali kdo ve, če se da v RX-8 napeljat plin??? Lahko tudi čez mejo!
Marko_mx-3
ena tema že obstaja glede plina in tam mislim da je tudi razloženo za in proti plinu na Wanklu, zdajle nimam časa poiskat, kasneje.
RX-8
Bi te prosil, ko boš imel čas, če boš poiskal temo, ker jaz je ne najdem sad.gif
Marko_mx-3
Evo jo:

http://www.mazda-si.net/index.php?showtopi...l=plin&st=0

edin dober odgovor se mi zdi od Cruserja
Sirius
(RX-8 @ 10 Mar 2007, 10:45) *

Prvo nevem, če je to pravi podforum - če ni naj moderator premakne.

Torej stvar je sledeča. Zanimam se za vgradnjo plina v Mazdo RX-8. Že na parih koncih sem spraševal, pa so mi povsod rekli, da me bodo poklicali nazaj in mi povedali ali je možna predelava na plin, vendar tudi po mojem ponovnem klicanju ni bilo odgovora.

Torej zanima me ali kdo ve, če se da v RX-8 napeljat plin??? Lahko tudi čez mejo!
Načelno ne bi smelo biti problema. Namreč Mazda planira izdelavo RX8 na vodik poglej tu. Za vodik se navaja, da je rotacijski motor celo primernejši od štiritaktnega. Če ni težav z mazanjem z vodikom, ne bo niti s propan-butanom. Problem pa je drugje. Teh avromobilov je relativno malo in je vprašanje, ali se dobi kit za predelavo.
RX-8
Hvala!

Verjetno bo šla papa, tako da se nebomo ukvarjali iz plinom biggrin.gif
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.