Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Rabim pomoč
Mazda forum Slovenija > Razno > Tehnične zadeve povezane s forumom
Alex

Mogoče ne boste verjeli,ampak ne vem,kako se prilepi kak link za odpiranje kake zanimive internet strani...

...sem probal vse živo,pa mi ne uspe... whatever.gif ...sem dokaj nov "računalničar",pa mi te stvari še niso

sedle... ashamed0001.gif ...bi prosil za pomoč,da lahko zalepim kako zanimivo stran...

LP Alex.

Marko_mx-3
preprosto skopiraš link iz brskalnika v okno za odgovor, ali pa uporabiš ikonco zemlje z ∞ () in te vse lepo vpraša po naslovu strani in ime katero bo prikazano in ko se klikne nanj odpre stran.

bo?
ReDevil
Hm Mare, a ni lažje da se maher na tisti strani k jo želi prlepit postavi gor na napis www.xyzalkarkoldruzga, ga ta napis klikne z desnim knofom miške (kopiraj) in pol se postavi na npr. mazda forum, kjer želi da se ta link prilepi in klikneš prilepi in mora 100 % funkcionirat!
YavarYe X6V6
(ReDevil @ 23 Mar 2007, 08:08) *

Hm Mare, a ni lažje da se maher na tisti strani k jo želi prlepit postavi gor na napis www.xyzalkarkoldruzga, ga ta napis klikne z desnim knofom miške (kopiraj) in pol se postavi na npr. mazda forum, kjer želi da se ta link prilepi in klikneš prilepi in mora 100 % funkcionirat!

Ja sam pol mara tist ki hoče pogledat link, označit le tega in ga skopirat v naslovno vrstico, da ga vidi.
A ni lažje da smo klikneš pa je.
poky
Hmm,to pa ni res Yavar. whatever.gif Probal tukaj tak naret ,pa probaj kliknit gor. wink.gif Naredo po Devilovem postopku. biggrin.gif

http://24ur.com/naslovnica/index.php
YavarYe X6V6
Jebenti, pol je treba tisto ikonco za link skenslat, ker je brezveze.
poky
Mah,pusti jo,če do zdaj ni kerga motlo,še zdaj ne bo. wink.gif
YavarYe X6V6
Si že reko.
Zmenen.
Boss
QUOTE(YavarYe X6V6 @ 23 Mar 2007, 09:38) *

Jebenti, pol je treba tisto ikonco za link skenslat, ker je brezveze.

ne ni brezveze, ker kle ti vizualno vrže samo ime linka in na enostaven način ne moreš zamenjati ime

primer

24ur LINK
YavarYe X6V6
Jap maš prov, bol fancy zgleda pol.
Alex

Sem probal to -kopiraj-prilepi in mi res prenese link...samo potem,če kliknem na njega,ga ne odpre...
...al ga mora odpirat šele ko je že na forumu?...ne štekam... whatever.gif

Boss,kako zamenjaš ime,recimo da napišeš samo-LINK?...in zakaj je pri vas spodaj pod linkom črta?...
Se opravičujem,ampak meni ne rata...
Boss,se ti da napisat step-by-step...please... ashamed0001.gif

Lp Alex
poky
Če hočeš pot do linka preimenovat lahko uporabiš zgoraj temu namenjene znake,lahko pa napišeš ročno.Recimo- [url=TU VSTAVIŠ LINK]NAPIŠEŠ KOT ŽELIŠ DA SE VIDI[/URL] in to je vsa umetnost. Tisto ko pa vidiš tekst podčrtan ali odebeljen,pa tudi lahko uporabiš zgoraj temu namenjene znake (keri so malo sam ugotovi,se piše) ali pa ročno,recimo za podčrtan tekst napišeš tako-TEKST,za odebeljenega pa isto,samo namesto črke I uporabiš črko B. Zaj pa hitro sprobat! wink.gif
Alex
(poky @ 23 Mar 2007, 17:34) *

Če hočeš pot do linka preimenovat lahko uporabiš zgoraj temu namenjene znake,lahko pa napišeš ročno.Recimo- [url=TU VSTAVIŠ LINK]NAPIŠEŠ KOT ŽELIŠ DA SE VIDI[/URL] in to je vsa umetnost. Tisto ko pa vidiš tekst podčrtan ali odebeljen,pa tudi lahko uporabiš zgoraj temu namenjene znake (keri so malo sam ugotovi,se piše) ali pa ročno,recimo za podčrtan tekst napišeš tako-TEKST,za odebeljenega pa isto,samo namesto črke I uporabiš črko B. Zaj pa hitro sprobat! wink.gif

Sem probal poky,pa ni glih 100% uspelo whatever.gif ...upam,da bo prihodnjič boljše... smile.gif

LP Alex.
Marko_mx-3
probaj v tej temi pa bomo videli kaj narobe delaš, lahko pa tudi daš predogled objave in vidiš če dela ali ne
Alex
Mislim,da sem ugotovil,kaj sem delal narobe happy0064.gif ...evo,bom dal testni link..

poky
Ta link zaj dela! happy0158.gif Probaj ga še preimenovat,kot sn zgoraj napisal. wink.gif
Allyssa
pokolino bi biu loh prfox happy0195.gif
poky
(Allyssa @ 25 Mar 2007, 17:25) *

A ti mene malo ...... bleh.gif
Allyssa
ah kje pa smile.gif
YavarYe X6V6
(Allyssa @ 25 Mar 2007, 17:25) *

Česa vsega ?
poky
(poky @ 25 Mar 2007, 17:27) *

A še en?? biggrin.gif
mazdohist
(poky @ 25 Mar 2007, 17:27) *

ne mav ampak orenk!!!! happy0195.gif
Allyssa
(YavarYe X6V6 @ 25 Mar 2007, 18:46) *

Česa vsega ?

nimam pojma z0tdntknw.gif se bo sam pohvalu happy0195.gif
.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.