Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Številka barve na M6?
Mazda forum Slovenija > Mazda > Tehnične težave, vzdrževanje in stroški
Alex
Zanima me,kje je zapisana številka barve v Mazdi 6?.Z mojim pitorjem je nikakor ne najdeva. sad.gif
Rabim jo namreč za majhna popravila(od kamenčkov itd..)
Eno mi je zmešal ,ampak na avtu deluje bolj sivo-plavo-zeleno(moja je titanium grey)-titan svetlo siva.
Na internetu sem zasledil,da obstaja več Mazda titanium grey barv:
-Titanium grey št. 25 G (od leta 2002-naprej)..
-Titanium grey II št. 30B(od leta 2004-naprej)..
-Titanium grey 2 št.29 Y (od leta 2004-naprej)..
Moja je l.2004,tako da ne vem, katera bi bila lahko prava whatever.gif

LP Alex.
madmax
Ponavadi piše na nalepki oz. ploščici na kateri je tudi VIN (št. šasije) in še ene par stvari.

Kje točno je pa ta nalepka pa nebi vedu iz glave.........je pa skoraj 99% nekje pod prednjo haubo.

Marko_mx-3
verjetno je na pliščici in ne piše titanium grey ampak samo koda barve, pri meni recimo SQ samo to je na MX-3 rdeča, na ploščici ponavadi piše Color in spodaj koda
Allyssa
am,..zakaj pa men piše na prometni kere barve je? z0tdntknw.gif

E7D confused0059.gif
Marko_mx-3
(Allyssa @ 9 Apr 2007, 17:39) *

am,..zakaj pa men piše na prometni kere barve je? z0tdntknw.gif

E7D confused0059.gif

zato ker je to koda sive barve in vsaka črka/št. pomeni nekaj, prva mislim da če je metalik ali pa navadna potem barva (črna, rdeča, siva, bela, ....) zadnja pa ne vem točno kaj je.

Sem enkrat na tehničnem gledal kaj pomenijo pa sem pozabil

sej pri meni tud v prometni piše da je S3M kar je navadna rdeča
Boss
Nikar se tolk matrat z mešanjem barv. Enostavno greš na servis, kjer vtiokajo številko šasije in dobijo kodo barve. Nakar ti samo naročijo korekturni komplet v katerem je točno taka barva, ki jo rabiš vključno s tubico laka, da zadevo utrdiš.

cena - sitnica wink.gif biggrin.gif
Alex
(Boss @ 9 Apr 2007, 18:05) *

Nikar se tolk matrat z mešanjem barv. Enostavno greš na servis, kjer vtiokajo številko šasije in dobijo kodo barve. Nakar ti samo naročijo korekturni komplet v katerem je točno taka barva, ki jo rabiš vključno s tubico laka, da zadevo utrdiš.

cena - sitnica wink.gif biggrin.gif

Aha,to bo res najboljše...Thank,Boss,nisem niti pomislu na to varianto happy0158.gif

LP Alex.
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.