Kje se pri nas popravljajo alu felge?
ta desna je zvita in malo natrgana na robu ki pokriva gumo.. pa me zanima ce se jo bi se dalo zrihtat.
pac zravn special-editiona sm jih dobu pa bi jih magari za zimske dal gor ce bi se dalo se zrihtat
lp
En v Depali vasi, G. Jerman (bliz Domžal) baje odlično popravlja feltne, ni ga težko najdt. K kje pa si ti drgač?
Pa še en iz Kamnika je tud zlo dobr, k za špana tud popravla feltne, sam je pa ponavad zaseden po 2-3 mesce vnaprej. Lahko ti sporočim številko če želiš.
Več pa tukaj:
http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtop...3e79a25cd4d73ad
Marko_mx-3
19 Apr 2007, 11:15
tako kot je Nisde povedal, Jerman v Depali Vasi jih zelo dobro popravlja, se pa tudi ukvarja z varjenjem ALU
Velenje
kolko pa priblizn pride zadeva ? ce je ze kdo kej popravljat dal
lahko mi napises stevilko prosim, ceprav se bom verjetn kr s felgami do tja odpelu pa prasu kako pa kaj
hvala
a je morebiti g. jerman tisti ki ima pod malimi oglasi?
drugace bi se vedno prosil za stevilko
Marko_mx-3
23 Apr 2007, 19:34
huh, cifre pa jaz nimam, ker gremo ponavadi kar tja, jo bom probu izvohat kje
ne sj pol ni panike ker se bom tak v lublano po plasticno kramo odpelu.
vsaj naslov prblizn tok da vem kam zavit
Marko_mx-3
23 Apr 2007, 22:22
zdej koliko ti je kaj poznan Trzin in okolico?
No se pelješ od rondoja Tomačevo proti Črnučam in Trzinu in na koncu trzinske obvoznice je na desno pekarija Jurček in tam moraš zaviti desno - se pravi takoj ko je konec zaščitne ograje - no in od tam samo naravnost čez tire in še ene 500m naprej in prideš na čistino in je tam 90stopinjski ovinek na levo in malo naprej na desno je Jermanj ima pa tablo popravilo motornih koles, mislim da je Yamaha, se pa zapelješ čez majhen mostiček in si že tam.
upam da sem dovolj jasno opisal
Če se boš pa kje zgubu, pa le upraš kšnga okol, mislm da ti bo usak znal povedat kje je. Usaj men so.
Lp