Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
rja na podvozju
Mazda forum Slovenija > Mazda > Tehnične težave, vzdrževanje in stroški
mazda 323
Zanima me kako je kaj z rjo na podvozju spredaj (stabilizator,...) Je za to tudi kaj garancije. Je redno serviseran, avto je pa letnik 2002?

S ščim zaščititi?

Hvala za odgovor!

Lp!
uklopko
Kolikor jaz vem ni lih pod garancijo podvozje(velja za pleeh in če se motim naj me kdo popravi!!)

Je pa tko da najbolje dvigneš avto ga opereš fajn nato pa zaščitiš s posebnim premazom ki je temu namenjen!!!!
Če imaš kakega takega maharja ki je v tem poslu ti bo znal svetovat ali poštimat!!!
Drugače pa to delajo mislim da ličarji ali mehankarji in stane cca do 100€ (pomoje)
Allyssa
(mazda 323 @ 25 Apr 2007, 17:25) *

Zanima me kako je kaj z rjo na podvozju spredaj (stabilizator,...) Je za to tudi kaj garancije. Je redno serviseran, avto je pa letnik 2002?

S ščim zaščititi?

Hvala za odgovor!

Lp!

poklič pooblaščen servis in praši
fr3ak
v trgovinah z avto opremo se da kupiti sprej, ki je kot guma ko se nanese. najprej ščistiš pleh, najboljše s sirhnato krtačo ali pa podobnim pol pa naneseš tisti šprej. pol se naredi neke vrste črna guma, ki ščiti pred kamenčki, rjo, ... mislim, da se je dal tudi kupiti v večjih količinah, samo da se si tistega mešal sam pa nanašal se je s pištolo za štrihanje (kompresor).
nekak tak pa zgleda piksna

stane pa cca 8€.
DMC
Vredi zadeva,jaz bom moral to uporabit na moji 6-tki, zadnji blatniki, z notranje strani-ko je kolo, mi kamenčke gor meče po notranjem delu blatnika, ki ni zaščiten z ničemer(rak rana mazd 6-tk),pol pa se natolče in začne rjavet.
fajn porihtaj podvozje pa hvala za nasvet
lp
mazda 323
Hvala za nasvet!!!
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.