Torej imam naslednji problem... Crknila mi je žarnica ki osvetljuje gumbe na klimatski napravi (avtomatska klima M6). Stvar sem že razmontiral, odstranil žarnico itd. Problem je sledeč: kje dobiti primerno žarnico? Na mazda servisu je cena za komad 20€ meni sta pa crknili dve

Tak da če je kdo slučajno že menjal, pa ve kje se stvar nabavi se priporočam za info.
LP
Allyssa
8 Jun 2007, 10:46
ja je men to tud crknl,..ampak js sm kr na servis pelala
kako pa zgleda zarnica? a jo lahko slikas?
Tisti oranžen kondomček na vrhu se da odstranit, tako da je v bistvu to navadna žarnica.
Žal so slike slabe kvalitete, ker me fotoaparat zafrkava nekaj:)
ne vid se a zarnica lahko gre ven z ohisja?
recimo kaj takega?
zarnica
Žarnica gre ven iz ohišja, vendar je malo drugačna kot ta na sliki. Ima namreč daljše priključke, ki jih potem oviješ okrog plastike podnožja.
LP
Kako pa je bilo z razdiranjem, da se pride do teh žarnic?
razdret je zelo enostavno sam kje dobit žarnico še nismo zvedeli
Da se jih kupit pri nam v Domžalah na enmu RTV servisu. Stane pa 2,10€ z montažo, ker je kr dost kompleksno ovit tiste nogice okol te gumice.
je kakšen naslov
Kolodvorska neki
Mal naprej od Florijan bara, se prav po tisti cesti ki te pripelje do železniške postaje v Domžalah. Je pa RTV servis Hribar.
hvala maš
Si že zadnjič počastil

tko da sva kvit
Lepo prosim ali lahko na kratko poveš-napišeš kako zadevo podreš oz. razdreš
Za podreti je bilze objavljen link:
http://www.mazda6tech.com/index.php?option...36&Itemid=1Zanima pa me, ali je pri vseh 6kah sredinska konzola tako majavo pritrjena. Namrec zgleda kot kosplatike postavljen na sredino, ki ni videl vjakov ali zaticev...
KAALman
8 Oct 2007, 08:22
tele žarnice sem jaz naročil pri konradu nekoč za xedosko in so dosti podobne... pa skor đabe

moraj pač bit na 12V
pa v kaki elektro trgovini bi to mogli met... v MB naprimer ČIP
če ne, pa E-bay, se dobijo tudi v raznih barvah

mislim da je to nekaj podobnega (tale edino mnima dovoljdolgih krakov

):
http://shop.conrad.si/cgi/websale6.cgi?Ctx...6cccc8%2fmd5%7d