Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Kateri nov avto vam trenutno najbolj "skoči" v oči
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
1, 2, 3, 4, 5, 6
Symon
(jures @ 7 Feb 2009, 09:21) *

Sicer se strinjam Renault je lahko se ne vem kako lep a mu ne pomaga pri voznih lastnostih in tehnicnih problemih...

Hočeš reči, da imajo Clio RS, Megan RS in Laguna coupe GT slabo lego? blink.gif Renaulti ima tako kot vsaka znamka svoje pluse in minuse. wink.gif
Martini Racing
Novi Scirocco ashamed0001.gif
jures
(Symon @ 7 Feb 2009, 14:26) *

Hočeš reči, da imajo Clio RS, Megan RS in Laguna coupe GT slabo lego? blink.gif Renaulti ima tako kot vsaka znamka svoje pluse in minuse. wink.gif

Iz prve roke ti povem da ja (kar se tiče Lagune in megana)!

Avto stalno sili izven ovinka, ali so naredili napako v razmerju kil/konjev ali pa v razporeditvi teze....
Z M A J
A7 je nor strojček! party0024.gif happy0158.gif love0072.gif love0076.gif
Deeyan
(qwerty @ 7 Feb 2009, 00:03) *

so nekateri ki vozijo renaultin so nekateri ki ga še bodo... Smo pa tut nekteri k ga nikol ne bomo wink.gif happy0195.gif npr.. jaz biggrin.gif

Sorryy sam nova laguna ma ful prevč škatlasto rit...

al mislite tole rito

qwerty, a si se tukile mal zagovoril, namreč že voziš Renaulta tongue.gif
Z M A J
Dejan, zašil si ga k zmaja - zgleda je visoko letal in nizko padu, v Renoja, hehe! tongue.gif harhar.gif
Boss
Hehe, zgodba o zarečenem kruhu... wink.gif
AmpeR
Mene pa tale Evoque http://www.landrover.com/gl/en/rr/new-range-rover/ mi meša štrene z CX-7.
Zdej sem pa res v dilemi z0tdntknw.gif
Z M A J
Ni švoh, ampak cena bo pa garant našpičena! devil.gif
Don
Mene spominja na KIA Sorento. Drugače pa brezvezna oblika za džipa, za moje pojme ... rolleyes.gif
LabiGT
mene pa nova jetta....cista klasicna limuzina, brze kica...elegantno
mi je vsec in je tud kandidat smile.gif
mazdaman
(LabiGT @ 12 Jan 2011, 16:54) *

mene pa nova jetta....cista klasicna limuzina, brze kica...elegantno
mi je vsec in je tud kandidat smile.gif

Ko boš vozil Jetto te bodo vsi vprašali kakšen je novi Pasat, so vsi isti meni ne sede.
Z M A J
Podobna sta si res konkretno, sam da je una mal krajša, kar se pa niti ne porajta kej dost! dry.gif
Boss
QUOTE(mazdaman @ 13 Jan 2011, 09:14) *

Ko boš vozil Jetto te bodo vsi vprašali kakšen je novi Pasat, so vsi isti meni ne sede.

Passat je ratal čist konfekcija, da ne govorim kako zgleda notranjost in armaturka... fuckin' boring sad.gif
LabiGT
izgleda, da sem tud jaz postal dolgocasen smile.gif
pac meni je klasika cisto vsec...ne maram milijon gumbov in tega sranja
Alex
...meni pa niso všeč avti,ki imajo displej kot novoletna jelka.Ta od mazde 6 mi je zakon.
Je gor vse kar rabiš. wink.gif
Boss
QUOTE(LabiGT @ 13 Jan 2011, 11:35) *

izgleda, da sem tud jaz postal dolgocasen smile.gif
pac meni je klasika cisto vsec...ne maram milijon gumbov in tega sranja

Ne stari nisi dolgočasen - star si ratal devil.gif
LabiGT
QUOTE(Boss @ 13 Jan 2011, 12:00) *

Ne stari nisi dolgočasen - star si ratal devil.gif

fak, sam res, naslednja stopnja: cez par let bom napisal, da so mi vsec karavani...neeeeeee biggrin.gif
Z M A J
Labi, Superba karavan je všečen avtoček, ljimuzina pa mi je čuden neposrečen (itak češki) produkt! tongue.gif
Boss
Vidiš Labi greš po Borutovi poti... kr naenkrat so mu renoji všeč, pa še karavani povrh prej se je pa samo z uživaškimi avti naokrog vozu.
LabiGT
mayday mayday !!!

(aja mini countryman mi je tud vsec...se ze zacenja, karavan pa se dvignjen...sos sos biggrin.gif )
Alex
(LabiGT @ 13 Jan 2011, 12:29) *

mayday mayday !!!

(aja mini countryman mi je tud vsec...se ze zacenja, karavan pa se dvignjen...sos sos biggrin.gif )

nič,družinski človek boš postal.To je to. wink.gif
Z M A J
(Boss @ 13 Jan 2011, 12:27) *

Vidiš Labi greš po Borutovi poti... kr naenkrat so mu renoji všeč, pa še karavani povrh prej se je pa samo z uživaškimi avti naokrog vozu.

Najhuj ob tem, če gre po moji poti je pa to, da dejansko nisem nek Reno fen, sam je bil Reno najpametnej kar sem za revšno od dnarja lohk dubu! Tko da upam da gre Labimen še naprej po svoji poti! dry.gif harhar.gif
mazdaman
samo res borutu je po miati čisto spremenil stil vožnje in stil življenja.

Renault karavan , otrok, gospa stalno prisotna,...

Labi you are geting there party0024.gif
Z M A J
Ja vozim pa res mal bolj umirjeno (ne pa zaspano), razen včasih ko je treba koreto prečistit, pa ne s sesalcem! tongue.gif devil.gif

Sicer sva pa z Labijem isti letnik, pa zaročen je on ne jaz, nasrečo! harhar.gif happy0005.gif
Deeyan
(JozaGulikoza @ 13 Jan 2011, 14:56) *

Ja vozim pa res mal bolj umirjeno (ne pa zaspano), razen včasih ko je treba koreto prečistit, pa ne s sesalcem! tongue.gif devil.gif

Sicer sva pa z Labijem isti letnik, pa zaročen je on ne jaz, nasrečo! harhar.gif happy0005.gif

ti maš pomoje že srebrno poroko tongue.gif
Z M A J
Mogoče se pomlajujem, koreto sem začel po AC stiskat kokr da! tongue.gif blush.gif
mazdaman
(JozaGulikoza @ 14 Jan 2011, 07:00) *

Mogoče se pomlajujem, koreto sem začel po AC stiskat kokr da! tongue.gif blush.gif

Ne to je druga puberteta
Boss
QUOTE(mazdaman @ 14 Jan 2011, 07:22) *

Ne to je druga puberteta

v bistvu je Joža že ven saj je kabrio že mel. Pravijo, da si moški kupi kabrio zato, ker ga daje kriza staranja in hoče dokazat svetu, da je še vedno mlad*

*ufff, kaj me bosta Jures pa Labi tepla devil.gif
Z M A J
Hihi, pol dobr da še zmer diham! harhar.gif
LabiGT
meni so kabrioti bli vedno sanje...
sam tele sanje mi unicuje tale zanic 1.6 benz motor mad.gif
jures
(Boss @ 14 Jan 2011, 11:35) *

v bistvu je Joža že ven saj je kabrio že mel. Pravijo, da si moški kupi kabrio zato, ker ga daje kriza staranja in hoče dokazat svetu, da je še vedno mlad*
*ufff, kaj me bosta Jures pa Labi tepla devil.gif

Kako pol to, da ga ti nisi nikoli imel? harhar.gif
Evo me doma
Marko_mx-3
(LabiGT @ 14 Jan 2011, 11:45) *

Turbo happy0158.gif
jures
(LabiGT @ 14 Jan 2011, 11:45) *

jaz sem tudi dolgo čakal da S*AT svoj model da na cesto, pa žal ni šlo (to je bilo že leta 2000)
Boss
QUOTE(jures @ 14 Jan 2011, 21:28) *

Kako pol to, da ga ti nisi nikoli imel? harhar.gif
Evo me doma

Jaz vem, da sem mlad in mi tega še ni treba dokazovat harhar.gif
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.