Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Oktan
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
1, 2
mazda-mx3
Tudi sam sem že gledal to oddajo in se kr nasmejal...res ni podobna ničemer.
1/3 oddaje so neke beke sedele v kafiču, 1/3 oddaje se je voditelj sprehajal po eni jahti v Miamiju (če se ne motim), preostala tretjina oddaje pa so ble reklame in kvazi preskusi...posledično, je ne gledam nikoli več.

Mi je pa žal, da je na takem nivoju, ker prav pogrešam eno kvalitetno avtomobilistično oddajo na slovenskih postajah.

Predlogi:
- oddaja naj traja 1 uro,
- v oddaji hočejo gledalci videti teste, slišat mnenja, ne pa gledat butaste dialoge blondink in neme filme o jahtah,
- spravite se na realna tla...vse avtomobile lahko testirate v sloveniji, italiji, avstriji, ni potrebno it v ameriko, ameriških avtomobilov ne bo skoraj nihče uvozil...nemški, japonski, korejski, italijanski in francoski pa so že pri nas,
- zanima nas tehnika, novosti, tehnike vožnje, testi pnevmatik, mogoče novosti zakonodaje....

dejte nas nekaj naučit, vi ste na TV zaradi nas, ne sedimo gledalci pred TV zato, da gledamo vaše afnanje...

Lp

Luka

p.s. un predlog od yavarya podpiram wink.gif
theBill
A to se je Colja prijavu in zdej zagovarja oddajo happy0195.gif
Boss
Ma ne saj klele ni nič za dodat... ustvarjalci naj si pogledajo najboljše oddaje iz tega področja (TopGear, FifthGear, Motorvision, pa še kakšno japonsko - recimo BestMotoring) pa naj jih analizirajo. V vseh teh oddajah ni nobenih 20-letnih lepotic, ki bi razlagale stvari, ki jih prvo sploh ne razumejo in drugo imajo za sabo veliko premalo izkušenj iz tega področja. Če že potem je treba najti neko žensko tipa Vicky, ker ta pupa avte obvlada in temu primerno lahko tudi komentira le to kar vozi. happy0158.gif

O zelenosti gospoda Žige pa raje sploh ne bom govoril. Če bi rad izživel svoje mladostniške James Bond sanje obkrožen z lepimi avtomobili in še lepšimi dekleti naj jih, ampak s tem ni treba obremenjevati ostalih. Zato pač tega ne gledamo pa zato nismo nič kaj bolj homiči al kaj podobnega. In če gledam in poslušam Clarksona al pa Needela ju gledam zato, ker fanta imata kaj za povedat, pokazat ali svoje znanje ali pa svoj humor. V glavnem na nivoju.

V Oktanu me motijo naslednje zadeve (pogledal sem samo prvo oddajo in dva testa Hummer in Cadillac)
- testi in opisovanje avtov kako zgledajo (to vidim tudi sam), kako so veliki in podobne brezvezne informacije.
- poskusi humorja so popolnoma vsiljeni in popolnoma ne smešni
- punce žal niso dorastle nalogi, kar je v bistvu jasno saj so premlade in premalo izkušene na avto področju.
- vse preveč je stvari, ki z varnostjo v cestnem prometu nimajo veze oziroma so nevarne za izobraževanje mladine. Recimo kako Colja brez težav pove, da bi s Hummerjem kar zmečkal nekoga drugega oziroma kako je Cadillac prijazen do pešcev saj se mu dvigne havba zraven pa deklica pove, da bi to bilo škoda saj bi bil tako lep avto poškodovan. Halo, a avta je škoda, človeška življenja pa ne? Ciljna populacija (otroci okrog 14 let) si take "nasvete" preveč dobro zapomnijo.
qwerty
(Mazda323 @ 3 Apr 2008, 22:48) *

Avto pa letalo sta imela že tudi pa vlak proti audiju RS4 pa še dosti.... ostalih

veyron (avto) pa typhoon (avion) sta bla happy0064.gif
Oktan
(theBill @ 5 Apr 2008, 11:43) *

A to se je Colja prijavu in zdej zagovarja oddajo happy0195.gif

Hej!

Ni Žiga za tem nickom smile.gif Pri oddaji sodeluje veliko ljudi in moja malenkost je ena izmed vseh smile.gif

Pozdravljeni!

Še enkrat vsem hvala za vaše kritike in predloge. Vsekakor jih bomo skušali upoštevati in se trudimo napredovati. Oddaje Top Gear in ostale, ki jih omenjate so na sporedu že veliko let in seveda so voditelji in vsebina temu primerna. Primerjava z temi legendarnimi oddajami je seveda neumesna.

Naša želja je pripeljati oddajo na primerno raven in k temu bomo tudi stremeli. Naše punce se ne morejo primerjati z eminentnimi voditelji kot je Clarkson, saj nekatere punce še niti niso znale govorit, ko je on že začel kot voditelj.

Oddaja OKTAN se letos na TV zaslonih predstavlja z prvo sezono in smo že v pričakovanju naslednjih sezon. Eminenc je pri nas malo, vendar se morajo na nek način razviti. Časopise, forume, TV oddaje, rubrike, magazine na temo avtomobilizma potrebujemo da se ta segment razvija.

Lp
OKTAN

p.s.
To nedeljo v Oktanu: Honda Civic TypeS in Rebecca, Chevrolet Captiva Sport in Monica, Škoda Fabia Combi in Maya....
Marko_mx-3
Po teh bi se tudi lahko malo zgledovali tongue.gif

http://www.youtube.com/watch?v=-89BHDu04Eg&feature=user
Symon
(Oktan @ 10 Apr 2008, 13:06) *

Še enkrat vsem hvala za vaše kritike in predloge. Vsekakor jih bomo skušali upoštevati in se trudimo napredovati. Oddaje Top Gear in ostale, ki jih omenjate so na sporedu že veliko let in seveda so voditelji in vsebina temu primerna. Primerjava z temi legendarnimi oddajami je seveda neumesna.

Naša želja je pripeljati oddajo na primerno raven in k temu bomo tudi stremeli. Naše punce se ne morejo primerjati z eminentnimi voditelji kot je Clarkson, saj nekatere punce še niti niso znale govorit, ko je on že začel kot voditelj.

Zdravo.
Priperjati s Clarksonom neumestna? Poglejte si kakšne ZELO stare oddaje pa boste videli, da je bilo že od samega začetka zanimivo in popolnoma drugače zastavljeno.
To o mladosti punc se pa meni zdi neumestno. V Tuning TV so ravno tako mlade punce, ampak vedo kaj delajo in kaj govorijo, niso neke naučene. Je pa verjetno v mali Sloveniji težko dobiti punce, ki bi kolikor toliko dobro izgledale in obenem vedle kaj dosti o avtih (sem se pa spomnil na eno, ki dirka s Ferrarijem. wink.gif). Za voditelje pa mislim, da ne bi bila težava (ne.rabi.biti.lep.press in dirkačev.imamo.dosti.press biggrin.gif)

(Marko_mx-3 @ 10 Apr 2008, 13:24) *

Po teh bi se tudi lahko malo zgledovali tongue.gif
http://www.youtube.com/watch?v=-89BHDu04Eg&feature=user

happy0195.gif Sploh se ne zgledujejo po njih?
Ampak komentarji so pa zanimivi. tongue.gif
qwerty
(Symon @ 10 Apr 2008, 15:57) *

Zdravo.
Priperjati s Clarksonom neumestna? Poglejte si kakšne ZELO stare oddaje pa boste videli, da je bilo že od samega začetka zanimivo in popolnoma drugače zastavljeno.
...

ravno gledam sezono ena in je že iz ground up čisto drugačna od vaše v pozitivnem smislu happy0158.gif
Tich
Tudi jaz se pridružujem vsem kritikam,ampak...

...bi pa rad opozoril vse, da verjetno avtorji nočejo ustavri neke hi-tech popolne oddaje, ampak najverjetneje nek avtomobilski cosmopolitan al pa men's health - mal paše za oči, mal mozak na pašo itd... Tako, da bi morali mogoče oddajo gledati s tega vidika. Verjemite, da če bi hoteli narediti dobro oddajo, bi jo naredili. Sam bi mogoče predlagal malo več heca in dinamičnosti v oddaji.

Drugače se pa morate tudi zavedati "biznisa" podobnih oddaj, da se testi včasih tudi plačujejo s strani proizvajalcev oz. prodajalcev itd...

Ne gledat vse tak plitko.

Morem pa pohvalit kamero in James Bond type sliko - je kr primerna - katerikoli efekt pač že uporabljate.

LP
YavarYe X6V6
(Oktan @ 10 Apr 2008, 13:06) *

Hej!

Ni Žiga za tem nickom smile.gif Pri oddaji sodeluje veliko ljudi in moja malenkost je ena izmed vseh smile.gif
Pozdravljeni!

Oddaja OKTAN se letos na TV zaslonih predstavlja z prvo sezono in smo že v pričakovanju naslednjih sezon. Eminenc je pri nas malo, vendar se morajo na nek način razviti. Časopise, forume, TV oddaje, rubrike, magazine na temo avtomobilizma potrebujemo da se ta segment razvija.

Lp
OKTAN

p.s.
To nedeljo v Oktanu: Honda Civic TypeS in Rebecca, Chevrolet Captiva Sport in Monica, Škoda Fabia Combi in Maya....

Gospodje oktan-i.
Če ste že tako zadovoljni in hvaležni za komentarje na vašo oddajo, potem predlagam da naredite nekaj malega v zameno.

Recimo pri testim MAZDINIH vozil daste še gor en banner z "www.mazda-si.net" happy0064.gif

Pri ostalih JAPONSKIH avtih pa recimo reklamo ta JAC "JapAdriaClub" z0tdntknw.gif

Bi bilo izvedljivo, glede na vse druge reklame ? confused0059.gif
YavarYe X6V6
Se meni zdi da je tema zamrla ? confused0059.gif
BOJČ
(YavarYe X6V6 @ 24 Apr 2008, 10:32) *

Se meni zdi da je tema zamrla ? confused0059.gif

Še oddaja naj, pa bo mir dry.gif
Oktan
(YavarYe X6V6 @ 11 Apr 2008, 09:09) *

Gospodje oktan-i.
Če ste že tako zadovoljni in hvaležni za komentarje na vašo oddajo, potem predlagam da naredite nekaj malega v zameno.

Recimo pri testim MAZDINIH vozil daste še gor en banner z "www.mazda-si.net" happy0064.gif

Pri ostalih JAPONSKIH avtih pa recimo reklamo ta JAC "JapAdriaClub" z0tdntknw.gif
Bi bilo izvedljivo, glede na vse druge reklame ? confused0059.gif

Nikoli se ne ve...
YavarYe X6V6
Kadar se gre okrog denarja je odgovor vedno jasen. cool.gif
Oktan
Pozdravljeni ljubitelji Mazd!

V Oktanu vam dvakrat mesečno zastavljamo nagradno vprašanje. Pravilen odgovor vam bo z malce sreče prinesel 4 pnevmatike Goodyear Eagle F1 Asymetric, ki s svojo kvaliteto postavljajo nove standarde na področju vrhunske zmogljivosti.

Za sodelovanje v nagradni igri glejte oddajo Oktan ali obiščite www.myspace.com/oktanslovenia

Veliko sreče,
Oktan
DejanDav
Glede na to da pri nas druge omembe vredne oddaje ni, je ta seveda dobrodošla. Bejbe znajo bit ravno prav kokodajsaste, da so že smešne. Če le imam čas si skušam ogledat. Upam da ne zamre in bodo nadaljevali tudi v novi sezoni.

V državi kjer niti avtomobilističnega sejma nimamo, je dobro da imamo tako oddajo

lp
Dejan
Z M A J
Jaz tudi mislim, da je vsekakor popestritev naše scene, sicer pa najlažje je nekaj spljuvat! dry.gif z0tdntknw.gif
nisde
Moram si jo res enkrat ogledat, da vidm če je res tok švoh kokr pravte nekateri.
adormi11
(Predjamc @ 15 May 2008, 17:18) *

Jaz tudi mislim, da je vsekakor popestritev naše scene, sicer pa najlažje je nekaj spljuvat! dry.gif z0tdntknw.gif

Fantje in punce iz oktana so vse kritike sprejeli in jih tudi upoštevali, vsaj tako so rekli.
Danes sem gledal oddajo drugič- prvič sem jo gledal marca- in moram priznat, da ni bila nič boljša, kot prvič.
Iz reklam zvem skoraj toliko o avtu, kot iz njihovih testov. To je tudi verjetno rahlo opravičilo za 9 minutne reklame med polurno oddajo.
qwerty
Tema ne bo zamrla ker je Žiga Colja na Fifth Gear...
Aries85
(qwerty @ 27 Dec 2008, 12:46) *

Tema ne bo zamrla ker je Žiga Colja na Fifth Gear...

Ja sem danes opazil na discovery channelu..!
qwerty
(Aries85 @ 27 Dec 2008, 19:27) *

Ja sem danes opazil na discovery channelu..!

jap.. jaz tudi pa klopkota tudi na to opozoril..
gledal smo poraz..

to ni sprejemljivo...
qwerty
spet straši colja po fifth gear.. zdej testira pa kio.. jz mu še rolerjev ne bi dal

podatki serije če bo kdo dl-jal in se režal.. biggrin.gif
golf VI
Kia ceed (proizvodnja)
bo še tekma dveh vozil, avta in motorja..
pa nek najbolj redek avto v rusiji..

povem pol ka je blo...

EDIT:
testiral oz. tekmoval so z: KTM RC8 in KTM X-BOW
pa redek avto je bil ZIL ph34r.gif Never heard
Marko_mx-3
Evo tale prispevek se mi pa zdi zanimiv biggrin.gif

http://www.youtube.com/watch?v=cVuBq2s4DPk
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.