Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
P: Visokosvetlece LED in izdelke iz njih
Mazda forum Slovenija > Razno > Mali oglasi
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Gorjup13
(taubek @ 7 Nov 2010, 18:55) *

jap, pa zraven je tudi stabilizator napetosti, stikalo, varovalka...

čaki okol in okol avta 85€?a si resn?
taubek
(Gorjup13 @ 17 Jan 2011, 23:20) *

čaki okol in okol avta 85€?a si resn?

jp, zakaj nebi bil??

v kompletu dolzine 2x130cm in 2x90cm, stabilizator napetosti na iz nihajocih 12,5-14V na fiksnih 12V, varovalka, stikalo (brez montaze).
qwerty
Tole je zame krepko drago glede na to da je katerakoli barva LED traku vodotesnega 5m 21$ in zraven še daljinec za vklop in izkop, pa za 9$ še stabilizator z vgrajeno varovalko v vodotesnem ohišju z 10m kabla dobiš... Ne bi raje tam naročal?

Ata je RGB trak tam naročil 5m (nevodotesnega) z vsemi tremi barvami v eni diodi z daljincem in avtomatom za mešat barve za 18$ se mi zdi? neki takega... pa dela vse na 12V DC...
taubek
Aja? posteno.. cene trakov v vodotesnem ohisju so obicajno okoli 20-25eur/m...

Bo treba kaj cenejsega dobit kot zgleda ja, al pa opustit vse skup..
YavarYe X6V6
(qwerty @ 18 Jan 2011, 19:00) *

Tole je zame krepko drago glede na to da je katerakoli barva LED traku vodotesnega 5m 21$ in zraven še daljinec za vklop in izkop, pa za 9$ še stabilizator z vgrajeno varovalko v vodotesnem ohišju z 10m kabla dobiš... Ne bi raje tam naročal?

Ata je RGB trak tam naročil 5m (nevodotesnega) z vsemi tremi barvami v eni diodi z daljincem in avtomatom za mešat barve za 18$ se mi zdi? neki takega... pa dela vse na 12V DC...

Kolk je bla pa poštnina ?
qwerty
(YavarYe X6V6 @ 19 Jan 2011, 08:15) *

Kolk je bla pa poštnina ?

zastonj vrjameš ali ne... vse skupaj je blo manj kot 30€ pa je še nekaj ata zram vzel... Če rabš piši na pm al pa daj link od ebay wink.gif

12$ je bila kamera za avtodom za rikverc z IR reflektorjem in neke lučke bele in rdeče LED za kolo wink.gif Brezplačna poštnina direkt iz Hong Konga wink.gif

(taubek @ 18 Jan 2011, 23:05) *

Aja? posteno.. cene trakov v vodotesnem ohisju so obicajno okoli 20-25eur/m...

Bo treba kaj cenejsega dobit kot zgleda ja, al pa opustit vse skup..

Na ebay si naredi account pa paypall račun wink.gif Samo Visa kartico rabiš...
YavarYe X6V6
(qwerty @ 19 Jan 2011, 20:54) *

zastonj vrjameš ali ne... vse skupaj je blo manj kot 30€ pa je še nekaj ata zram vzel... Če rabš piši na pm al pa daj link od ebay wink.gif

12$ je bila kamera za avtodom za rikverc z IR reflektorjem in neke lučke bele in rdeče LED za kolo wink.gif Brezplačna poštnina direkt iz Hong Konga wink.gif
Na ebay si naredi account pa paypall račun wink.gif Samo Visa kartico rabiš...

Model ebay uporablajm že cca 4 leta.
Kolk časa ste pa čakal na free shipping ?
Moj najhitrejši je bil 25 dni, najpočasnejši pa 47 dni.
qwerty
(YavarYe X6V6 @ 20 Jan 2011, 07:18) *

Model ebay uporablajm že cca 4 leta.
Kolk časa ste pa čakal na free shipping ?
Moj najhitrejši je bil 25 dni, najpočasnejši pa 47 dni.

najdaljši je bil okoli 3 tedne...

te diode so prišle v roku 2 tednov...

Danes pa prišla še dva controlerja in sta rabla 12 dni wink.gif Pač daljinca z kontrolerjem za RGB luči... Vse skupaj 9$ wink.gif V sloveniji je enako okoli 70€...
taubek
Glede na to, da je pri izdelavi prejšnjega VU metra bilo kar nekaj zanimanja ampak bolj kot za utripanje po jakosti, za utripanje po bassih sem se odločil narediti dokaj zmogljivo vezje, ki omogoča:

- več kot eno diodo na posamezni izhod (praktično neomejeno število)
- ločen levi in desni kanal (stereo)
- nastavljanje frekvence pri kateri naj vezje reagira za vsak kanal posebej
- nastavljanje občutljivosti (možnost izbire avtomatskega nastavljanja glede na glasnost)
nastavljanje poprečenja (hitrost spreminjanja vrednosti izhodov)
- nastavljanje svetilnosti

Vse nastavitve so narejene kot možnost fiksne nastavitve na vezju ali na potenciometer, ki je nameščen nekje v avtu.

Vezje je velikosti 160x100mm, lahko se naredi manjše če je samo ena LED na vsakem izhodu.

Izgled vezja iz zgornje strani (nekaj elementov je tudi spodaj), to je prvo vezje, v vseh naslednjih bodo elementi lepo poravnani, shema : http://www.mojalbum.com/taubek/ledike-1/vu-meter/18474908

Primer delovanja: http://www.mojvideo.com/video-vu-meter-z-n...ffe61568fd7e897

lp.
taubek
Še ena tovornjakarska, napis PERO (24V) - slika je iz telefona tak da se pardoniram za slabšo kvaliteto slike smile.gif

YavarYe X6V6
(taubek @ 11 Feb 2011, 21:47) *

Še ena tovornjakarska, napis PERO (24V) - slika je iz telefona tak da se pardoniram za slabšo kvaliteto slike smile.gif

Če bi jo zmanjšal bi bila boljša.
taubek
Vem ja... samo ko sem opazil da so slike na kompu tak vlke in razpocane nisem mel več izdelka doma da bi ponovno slikal... pa dobro je, ve se za kaj gre biggrin.gif hehe
taubek
Par dni nazaj je bilo pa nekaj podobnega temu modremu izdelano:

taubek
Ze dolgo ni bilo nic novega dodanega v galerijo pa sem se odločil da dodam tudi sliko tiskanih vezij, seveda povezane z LED, na sliki VU meter iz spodnje strani smile.gif

Več slik pa na mojem albumu.

lp.
krco22
(taubek @ 15 Feb 2011, 22:13) *

Par dni nazaj je bilo pa nekaj podobnega temu modremu izdelano:

Neki taksnega bi jaz rabu cirka 9m traku in moznost priklopa na elektriko od luci v stanovanju kaksna bi bila cena? z0tdntknw.gif
taubek
Maš pm, da se zmenima še za neke stvari okol tega...

lp.
taubek
Ponovno pozdravljeni,

kolega mi je prinesel nekaj LED, ki mu jih je ostalo od naročila iz kitajske in ker vem da je bilo za njih kar nekaj zanimanja pred časom jih predstavim tudi tukaj. Torej na zalogi je 7 zarnic z okroglim podnozjem, fi6-7mm. Cena pravi da je 3eur na komad.

LInk do slik:

taubek
Ponovno malo igrackanja, drag race semafor:

Vezje:
http://www.mojalbum.com/taubek/ledike-1/ve...emafor/18983596

Delovanje na 2 načina, vse rumene naenkrat ali pa rumene ena za drugo:
http://www.mojvideo.com/video-semafor-za-d...7e79aadcf19ab72

lp.
taubek
Pa smo po dolgem casu spet malo lotali, se ena SCANIA krona:

.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.