(Allyssa @ 7 Mar 2008, 08:33)

da se,..čeprou morš mal zatežit, da veš da se da,..ker prvič k sm prašala se je dal,..
drugič so prvič slišal za to,..in k sm zatežila da nej se že odločjo, pol je ugotovu da se res da,..ampak morš plačat del v naprej, ker se jih velik premisl ko slišji za ceno,..ne vem pa kašna je zdj cena,..to sm js 2 let nazaj komplicirala okol tega,..
je bil pa en oglas na bolhi, k je en ponuju podobne kluče,..kao predelava kluča al kaj js vem

Ja smo uno sranje n abolhi je res srajne kitajsko za 45€ za kos... Na mazdi naj bi prišlo nekje okol 100-120€ za 1 kom ključa - itak si pa mislim dat narest samo enga - glavnega - rezervo bom obdržal tale smešni ključek, ki sem ga dobil zraven...
Bom šel še direkt sam vprašat in se zmenit - pa vam pol javim, če je uspelo...
Lep vikend vsem - grem v Koper na Grašotov koncert - peljem mojo kao za 8. marec - beri se ga grem napit s kolegom, ki ma rd in živi dol.
Kuscar
(Sokol @ 5 Mar 2008, 11:32)

Men so tele z ravnimi kraki ful lepe. Tako da bom poskusil kje te dobit če se bo dalo.
Če jih rabiš - se dajo zrihtat brez problema, tko kot kakršnekoli druge feltne - če jih naročiš pri meni z gumami skup - ti dam še free montažo...
LP Kuscar