Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Mazda 323f predelava radia na MP3
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
greentech
Pred kratkim sem kupil Mazdo 323f l.2003 z original CD radiom. Zdaj razmišljam kako bi si naštimal, da bi lahko poslušal tudi MP3-je.
A kdo ve kako to najbolj enostavno zrihtat?. Ma mogoče original radio odzadaj kak aux vhod. Radia ne bi rad menjal ker mislim, da bi bil to kar velik strošek.
Mogoče kdo pozna kakega mojstra, ki se ukvarja s tem?

Hvala
uklopko
(greentech @ 25 Feb 2008, 08:26) *

Pred kratkim sem kupil Mazdo 323f l.93 z original CD radiom. Zdaj razmišljam kako bi si naštimal, da bi lahko poslušal tudi MP3-je.
A kdo ve kako to najbolj enostavno zrihtat?. Ma mogoče original radio odzadaj kak aux vhod. Radia ne bi rad menjal ker mislim, da bi bil to kar velik strošek.
Mogoče kdo pozna kakega mojstra, ki se ukvarja s tem?

Hvala

Najprej lep pozdrav na forumu!

Kako in kaj je z orginal radijom ne vem-vem samo da je za en k......!
Moje mnenje ne kompliciraj s predelavanjem greš v štacuno in nabaviš mp3 radio in maš stane pa man kot 100€ če si že res ful v stiski z denarjem. Ta radijo ga kar pohvaljo,za malo denarja dobr igra happy0158.gif
Seveda odločitev je pa tvoja!
lp
http://www.bof.si/product.cp2?guid=4562466...25-6A9DD04DA923
greentech
(uklopko @ 25 Feb 2008, 08:53) *

Najprej lep pozdrav na forumu!

Kako in kaj je z orginal radijom ne vem-vem samo da je za en k......!
Moje mnenje ne kompliciraj s predelavanjem greš v štacuno in nabaviš mp3 radio in maš stane pa man kot 100€ če si že res ful v stiski z denarjem. Ta radijo ga kar pohvaljo,za malo denarja dobr igra happy0158.gif
Seveda odločitev je pa tvoja!
lp
http://www.bof.si/product.cp2?guid=4562466...25-6A9DD04DA923

..ja original radio je res za en k...najrajši bi si kupu novga....sej cash ni tak problem...mislu sem samo če bi menjal za original mp3 radio bi najbrž blo kr drago...

...kar me zanima pri menjavi za neoriginal radio je montaža...komu dat montirat, da bo v redu (profesinalno) narejeno pa kok me bo to stalo?

hvala
ReDevil
Živjo fant, čestitke ob nakupu dobrega stroja! party0024.gif

Radio pa takole, lahk ti zrihtam za 80 EUR ganc novga Pioneerja MP3, zapakiranga, letošn model, če ti ni preveč povej! party0024.gif
greentech
(ReDevil @ 25 Feb 2008, 10:03) *

Živjo fant, čestitke ob nakupu dobrega stroja! party0024.gif

Radio pa takole, lahk ti zrihtam za 80 EUR ganc novga Pioneerja MP3, zapakiranga, letošn model, če ti ni preveč povej! party0024.gif

...cool super...mogoče ga res vzamem...samo najprej me zanima kok me bo prišla montaža....pa komu dat to monitirat da bo OK?
ReDevil
Odvisn iz kerga kraja si, verjetno moraš samo konektor gor prklopit, al je še kšno večje sranje, al maš mogoče že narjen na konektor, ker če maš, pol samo izštekaš in novga uštekaš in je to to! happy0158.gif

Ti pa to za male pare nardi kdorkol ki se kej za avtoakustiko ukvarja, se prav govorimo o stroški mogoče 10, 15 EUR predvidoma! biggrin.gif

P.S. Avto pa čimprej predstavi pod predstavitev članov, da vidm kako zgleda še ena F iz BG generacije! happy0158.gif
greentech
(ReDevil @ 25 Feb 2008, 10:28) *

Odvisn iz kerga kraja si, verjetno moraš samo konektor gor prklopit, al je še kšno večje sranje, al maš mogoče že narjen na konektor, ker če maš, pol samo izštekaš in novga uštekaš in je to to! happy0158.gif

Ti pa to za male pare nardi kdorkol ki se kej za avtoakustiko ukvarja, se prav govorimo o stroški mogoče 10, 15 EUR predvidoma! biggrin.gif

P.S. Avto pa čimprej predstavi pod predstavitev članov, da vidm kako zgleda še ena F iz BG generacije! happy0158.gif

...živim v lj...tk da če lahko kdo predlaga koga dobrega iz lj bi bil hvaležen...sej uštekat radio najbrž ni problem...probelm je pač v tem, ker je avtoradio in gumbi del armaturke kar pomeni da bi najbrž moral celo sredinsko konzolo menjat a ne?

Avto bom dal pod predstavitev...smao pofotkat ga še moram biggrin.gif
uklopko
če nobenega ne najdeš za montažo call me happy0158.gif
Marko_mx-3
(ReDevil @ 25 Feb 2008, 10:28) *

Devil si malo zajebal biggrin.gif

Tale ni iz BG generacije
ReDevil
Marko, vmes je pomoje edit padu, ker je preh pisal 1993, al me je pa že vid čist zapustu! dry.gif happy0195.gif
qwerty
te ne vara vid wink.gif
greentech
(qwerty @ 25 Feb 2008, 20:42) *

te ne vara vid wink.gif

ja res je...my bad...sem se zmotu v letnici...če pa čas tk hitro teče smile.gif sorry
qwerty
(greentech @ 25 Feb 2008, 21:00) *

ja res je...my bad...sem se zmotu v letnici...če pa čas tk hitro teče smile.gif sorry

ni pene tongue.gif sam da vemo za ka se gre biggrin.gif
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.