Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Pozitivne izkušnje
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
primto
Evo, nisem vedel kakšen naslov naj dam ampak tole odpiram da bi pohvalil odnos servisa v BTCju, zaradi službenih obveznosti sem enih 3x prestavil eno manjšo garancijsko korekcijo (škripanje pri vožnji čez ležeče ovire) in ni bilo problema. Ko sem avto pustil na servisu me je do pisarne dostavil en drug voznik mazde, ki se je celo sam ponudil, ko je slišal, da sem vprašal na sprejemu če je možen prevoz do službe. Tudi na splošno s tem forumom vred se mi zdi da je tole ena fajn pozitivna družba.
Boss
QUOTE(primto @ 11 Mar 2008, 14:34) *

Tudi na splošno s tem forumom vred se mi zdi da je tole ena fajn pozitivna družba.

itak wink.gif
LabiGT
Nosej vemo, da so na gami carji ampak danasnji dogodek mi nikakor ne gre v racun...
Namrec sel sem tja, ker je spet treslo in cvililo...
Grem po avto, sef servisa mi pokaze kaj vse so naredili (zamenjali):

-Kpl. celjusti zavorne
-Disk zavorni (spredaj kpl)
-Plaoscice zavorne
-Pusa
-Disk zavorni (zadaj)
-Olje response dot4

Sem se ze zacel za glavo drzat in mi potem pove, da je "v redu" in ni treba nc placat....
Ne vem...se vedno nisem preprican.
Moram ga vprasat, ce je mogoce mislil, da njemu placam al kaj...ker to je noro...

Tko da Gama center love0030.gif
LabiGT
No se dokaz smile.gif
Alex
(LabiGT @ 11 Mar 2008, 19:01) *

No se dokaz smile.gif

confused0059.gif Da ni mogoče še en božiček prišel k tebi? tongue.gif
poky
Labi,pa ti ziher nisi sanjal to? tongue.gif Te bom pa jaz tudi začel vozit avto na Gamo. biggrin.gif
BOJČ
(LabiGT @ 11 Mar 2008, 18:25) *

Nosej vemo, da so na gami carji ampak danasnji dogodek mi nikakor ne gre v racun...
Namrec sel sem tja, ker je spet treslo in cvililo...
Grem po avto, sef servisa mi pokaze kaj vse so naredili (zamenjali):

-Kpl. celjusti zavorne
-Disk zavorni (spredaj kpl)
-Plaoscice zavorne
-Pusa
-Disk zavorni (zadaj)
-Olje response dot4

Sem se ze zacel za glavo drzat in mi potem pove, da je "v redu" in ni treba nc placat....
Ne vem...se vedno nisem preprican.
Moram ga vprasat, ce je mogoce mislil, da njemu placam al kaj...ker to je noro...

Tko da Gama center love0030.gif

confused0059.gif confused0059.gif confused0059.gif
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.