Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Barva nalepke WWW.MAZDA-Si.NET
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
YavarYe X6V6
Prosim, če glasujete, za barvo nalepk, poleg pa še predlagate dimenzijo le teh. Za dimenzijo pa bom naknadno odprl glasovanje.

lp, YavarYe
YavarYe X6V6
Ok, naredil bom crne,bele in modre nalepke.Sedaj se je potrebno samo dogovoriti za dimenzijo le teh.
Moji predlogi so 15,25 in 40-50 cm dolge.
Vasi predlogi ?
KAALman
jaz sem za točno take kot si ti rekel... !

ZAKON... si...

ti si fant, ne pa tvoja mama ! ph34r.gif

dodatek: če boš delal 3 sorte predlagam da narediš 12, 25 pa 50 cm

če pa samo dve vrste, potem pa 15, pa 40 cm wink.gif
vuk
Jp...jaz sem tud mel podobne dimenzije v glavi,barve so pa tudi kul...tak da ma Kaalman kr prav wink.gif
lp vuk
Mazda323
Super, Super, Super! biggrin.gif
apcih
dimenzije so ok samo glede barve mislm da če bi ble nalepke v črnih in srebrnih barvah bi blo čist OK, pa mogoče še rumene, k dobr paše na plov avto
RX - 8
Pozdravljeni mazda-ši ! ( laugh.gif )

Kako ste se kaj imeli te dni, ko me ni bilo več na tem forumu ? No teh dni je konec, kajti sem prišel nazaj. Ne morem se zadržati, da ne bi bil vpisan na ta forum sad.gif . Zdaj pa res, res, res, res, res, res, res, res, res in še enkrat res obljubim, da bom bil priden smile.gif .

Ja barva ! Sem predlagal za rdečo, ker je moja najljubša barva rdeča, pa tudi zdi se mi, da bi pristajala za ta avto wink.gif . Videl sem pa že tudi veliko avtomobilov z rdečimi nalepkami ph34r.gif . En avtomobil od teh je tudi Mazda RX - 7. Zelo ji pristaja.
maverick
Hm... I'm new on da forum. smile.gif

Sj bom kmalu se predstavl v delu foruma nemenjenega temu.

Zdj me pa zanima kdaj bojo kej te nalepke na voljo? smile.gif
KAALman
če ne prej, mogoče na prvem srečanju... upajmo da yavar bere tale post biggrin.gif

sicer pa, nekateri jih že mamo... smo pohiteli...
Maja323
Iz izkušenj vam povem, da gredo na vse avte najbolj SREBRNE nalepke. Tudi ljudje jih imajo najraje wink.gif
Mazda323
QUOTE (Maja323 @ Feb 4 2005, 12:22)
Iz izkušenj vam povem, da gredo na vse avte najbolj SREBRNE nalepke. Tudi ljudje jih imajo najraje wink.gif

Stvar okusa wink.gif
Maja323
QUOTE (Mazda323 @ Feb 4 2005, 14:06)
QUOTE (Maja323 @ Feb 4 2005, 12:22)
Iz izkušenj vam povem, da gredo na vse avte najbolj SREBRNE nalepke. Tudi ljudje jih imajo najraje  wink.gif

Stvar okusa wink.gif

Seveda stvar okusa. A srebrne gredo na dejansko vse barve avtomobilov. tudi srebrni avtomobili so jih dajali recimo na zadnjo šipo...

V našem klubu smo razdelili cca 150 srebrnih nalepk in le 50 črnih+belih skupaj!
YavarYe X6V6
Zamenjal sem zeleno za srebrno, tako če kdo želi lahko dobi tudi te barve nalepko.
BrainLess
Meni se tud zdi najboljša srebrna (mogoče zato ker imam temno modro mazdo in bi tako prišla do izraza cool.gif )

Pa mislim da je najbolj nevtralna! whatever.gif
RX - 8
Jst pa še zmerom predlagam rdečo tongue.gif tongue.gif tongue.gif . Tako kot sem rekel: meni je najbolj všeč rdeča barva. Pa tudi na avto bi najbrž prav pristajala rolleyes.gif . Odvisno je tudi na katerega wink.gif . Na črn avto bi sigurno pristajala in na srebrnega tudi blink.gif .

L.p.
torstorm
jaz sem za belo, samo itaq že mam gor zalepljeno tak da mi je vseeno. cool.gif
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.