Ja tko nekak je vse skup. Bom še neki probal, potem pa grem modul menjat..... Zanimivo je to, da digitalne stvari ponavad delajo al pa ne. Tuki je pa kar nekaj vse skp.
Bo že.
alibaba
10 Dec 2009, 17:47
(Mazda 6 Combi @ 8 Dec 2009, 20:15)

Ja tko nekak je vse skup. Bom še neki probal, potem pa grem modul menjat..... Zanimivo je to, da digitalne stvari ponavad delajo al pa ne. Tuki je pa kar nekaj vse skp.
Bo že.
Možno, da si ti dobil čudnega, ker načeloma dela b.p....
Kaj je kdo sprobal že
Dension ali ne? Malo me mika zato, ker imaš lahko nomejeno map notri!
Al bom moral bit spet testni zajček
SpEkTr
10 Dec 2009, 17:50
Sej bi načeloma lahko tut na car linku imel neomejeno map. Fora ni v modulu , ampak v avtoradiu...
alibaba
10 Dec 2009, 17:56
(SpEkTr @ 10 Dec 2009, 17:50)

Sej bi načeloma lahko tut na car linku imel neomejeno map. Fora ni v modulu , ampak v avtoradiu...
Z
Dension Gateway 300 jih imaš lahko neomejeno, sem vprašal.
Texta ti isto ne prikazuje..., sam imaš pa lahko 50 map na USBju pa je malo lažje za iskat musko.
No neke hude razlike spet ni, z xcarlinkom sem sicer zadovolen...
SpEkTr
10 Dec 2009, 18:01
Ja, ok. Ampak v mazdi 6 dotično, ti avtoradio ne podpira več kot 10 map...
(SpEkTr @ 10 Dec 2009, 18:01)

YEP
v petki pa max 6
alibaba
10 Dec 2009, 18:04
(SpEkTr @ 10 Dec 2009, 18:01)

Ja pa če ti pravim, da v Mazdi z temu vmesnikom imaš lahko več map, ker deluje na drugačen sistem! Sem poslal mail in so tako odgovorili. Če uvažajo pa ja vejo
SpEkTr
10 Dec 2009, 18:05
Dvomim, lahko pa probaš in sporočiš :-).
(alibaba @ 10 Dec 2009, 18:04)

Ja pa če ti pravim, da v Mazdi z temu vmesnikom imaš lahko več map, ker deluje na drugačen sistem! Sem poslal mail in so tako odgovorili. Če uvažajo pa ja vejo

zlahka jih sprobaš koliko so prepričani - prosi jih za 10 dni probe - če dela rečeš da 100% vzameš...
Če bodo cincali, potem so zelo prepričani
alibaba
11 Dec 2009, 10:03
(jures @ 10 Dec 2009, 19:37)

zlahka jih sprobaš koliko so prepričani - prosi jih za 10 dni probe - če dela rečeš da 100% vzameš...
Če bodo cincali, potem so zelo prepričani
Sej itaq imaš 15 dni
rok za vračilo brez vprašanj!Bom kupil in sporočim.
Gustav
11 Dec 2009, 20:50
(alibaba @ 10 Dec 2009, 17:47)

Možno, da si ti dobil čudnega, ker načeloma dela b.p....
Kaj je kdo sprobal že
Dension ali ne? Malo me mika zato, ker imaš lahko nomejeno map notri!
Al bom moral bit spet testni zajček

si vprašal, vprašal... seveda je baje b.p saj ti ga hočjo prodat. Tudi jaz sem vprašal, pa imam kar imam. Najrajš bi.... mah... sej bo.
Andriy
23 Mar 2010, 09:21
Da ne bom odpiral nove teme bom kar tukaj vprašal.
Tudi sam študiram, da bom kupil Xcarlink, dilema ostaja kaj vzeti USB ali iPod
Kot sem videl ima iPod (AUX IN)
pri USB-ju pa piše (LINE IN)
Kakšna je razlika, med tema dvema stvarema?
še slikce
xcarlink USBxcarlink iPod
Stroker
23 Mar 2010, 09:43
(Andriy @ 23 Mar 2010, 09:21)

...Kot sem videl ima iPod (AUX IN)
Kakšna je razlika, med tema dvema stvarema?...
Ni razlike. AUX IN = LINE IN (oba imata priključek za malo 3,5 mm banano).
Razlika je le kaj želiš imeti zraven priključeno.
alibaba
23 Mar 2010, 15:44
(Andriy @ 23 Mar 2010, 09:21)

Da ne bom odpiral nove teme bom kar tukaj vprašal.
Tudi sam študiram, da bom kupil Xcarlink, dilema ostaja kaj vzeti USB ali iPod
Kot sem videl ima iPod (AUX IN)
Kakšna je razlika, med tema dvema stvarema?
še slikce
xcarlink USBxcarlink iPodUSB model ima združeno AUX in BT
iPod pa ima vse posebej.
Torej na vsakega lahko priključiš tudi AUX
heh sploh nisem videl, da so spremili stran...hude slikce na prvi strani
mp3avto
Andriy
23 Mar 2010, 16:27
Hvala vsem za pomoč, xcarlink je naročen
Če bom rabil še kakšno pomoč pri vgradnji, pa se bom obrnil na vas.
sdspecy
29 Mar 2010, 16:18
Čao,
ko je ravn tema tale mala zadevca (beri Xcarlink); zadevo mam not 14 dni, gor par giga MP3jev na SD, zadeva dela BREZHIBNO, kvalitetno in HITRO! Res vredn nakupa oz. svojga dnarja!
Za enkrat...tok tok po lesu
lp,
D
Andriy
29 Mar 2010, 16:30
Tudi jaz sem dobil zadevco in jo montiral. Kvaliteta zvoka se mi zdi celo boljša kot prej ko je bilo na CD-je. Zaenkrat same pohvale tok tok.
(sdspecy @ 29 Mar 2010, 17:18)

Čao,
ko je ravn tema tale mala zadevca (beri Xcarlink); zadevo mam not 14 dni, gor par giga MP3jev na SD, zadeva dela BREZHIBNO, kvalitetno in HITRO! Res vredn nakupa oz. svojga dnarja!
Za enkrat...tok tok po lesu
lp,
D
Ti kaj mape preskakujejo?
Jaz imam 8 GB SD card in mi ne zazna vseh map. Vedno mi zazna prvo in drugo, potem pa kakor je. Ponavadi celo kartico pobrišem in jo posnamem na novo, ker ko enkrat ne zazna npr. 4. mape, je ne bo zaznal niti če je kartica noter eno leto. ko pa pobrišem in ponovno naložim, pa mi spregleda kako drugo mapo, npr. šesto.... Je problem kartica ali Xcarlink? Ideje? KArtica je nova in kupljena samo za Xcar.
YavarYe X6V6
2 Apr 2010, 04:26
To je neki čudn, ker men dela pa imam noter 4Gb karico, je pa res da ni delalo dokler nisem gor skopiral še unega mp3 managerja.
Mene pa zanima, kakšne izkušnje imate z BT modulom od Xcarlinka? Verjetno je za prostoročno telefoniranje potreben še mikrofon - kam se ga pa vgradi?
YavarYe X6V6
2 Apr 2010, 10:55
(janik @ 2 Apr 2010, 10:26)

Mene pa zanima, kakšne izkušnje imate z BT modulom od Xcarlinka? Verjetno je za prostoročno telefoniranje potreben še mikrofon - kam se ga pa vgradi?
Pozabi to je piece of shit(sem probal), dela tolk za en qur.. da ni za govort škoda dnarja.
Raje vezemi enega pocen "papagaja" bo ceneje in še delal bo bp.
sdspecy
2 Apr 2010, 15:24
(Mazda 6 Combi @ 1 Apr 2010, 20:27)

Ti kaj mape preskakujejo?
Jaz imam 8 GB SD card in mi ne zazna vseh map. Vedno mi zazna prvo in drugo, potem pa kakor je. Ponavadi celo kartico pobrišem in jo posnamem na novo, ker ko enkrat ne zazna npr. 4. mape, je ne bo zaznal niti če je kartica noter eno leto. ko pa pobrišem in ponovno naložim, pa mi spregleda kako drugo mapo, npr. šesto.... Je problem kartica ali Xcarlink? Ideje? KArtica je nova in kupljena samo za Xcar.
Kot pravim, za enkrat BP. Je pa res, da še nism kej dost šaril po SD kartici.
Trenutn mam gor ene 6 map CD01-CD06 (edino takšna imena sprejme, analogno fizičnim CDjem v CD wekslerju), not še podmape in MP3je, na rootu pa še ostalo kramo, pa dela.
Kartico 8gb tud kupu kr tam.
Prever še enkrat navodila.
lp,
D
Mr_Sneaky
20 May 2010, 20:20
Tudi jaz sem začel resno razmišljati, da bi nabavil tale xCarLinK (vsi ste tako navdušeni, da sem se še jaz čist zapalil

). Je morda trenutno na voljo že kaka boljša varianta?
Nekje sem zasledil, da je pri M6 letnik 2004 potrebno na vezju avtoradia narediti en mostiček. Jaz imam sicer Mazdo3, ampak je ravno letnik 2004. Ali to pomeni, da se bom moral tudi jaz zabavati z mostičkom ali mi bo to morda prihranjeno?
Ali lahko to kako preverim brez, da bi kupoval xCarLinK in razdiral radio? Če trenutno pritisnem 2x zapored na gumb "CD", se ne zgodi nič (oz. je enako, kot da bi pritisnil le enkrat).
(Mr_Sneaky @ 20 May 2010, 21:20)

Tudi jaz sem začel resno razmišljati, da bi nabavil tale xCarLinK (vsi ste tako navdušeni, da sem se še jaz čist zapalil

). Je morda trenutno na voljo že kaka boljša varianta?
Nekje sem zasledil, da je pri M6 letnik 2004 potrebno na vezju avtoradia narediti en mostiček. Jaz imam sicer Mazdo3, ampak je ravno letnik 2004. Ali to pomeni, da se bom moral tudi jaz zabavati z mostičkom ali mi bo to morda prihranjeno?
Ali lahko to kako preverim brez, da bi kupoval xCarLinK in razdiral radio? Če trenutno pritisnem 2x zapored na gumb "CD", se ne zgodi nič (oz. je enako, kot da bi pritisnil le enkrat).
pri 3 ne rabiš nobenega mostička. to velja za xcar link, za druge modele ti pa ne morem rečt.
Mr_Sneaky
21 May 2010, 08:27
(lesko @ 21 May 2010, 06:11)

pri 3 ne rabiš nobenega mostička. to velja za xcar link, za druge modele ti pa ne morem rečt.

to je pa fajn novica!

se mi zdi, da bo to kar moja naslednja investicija v mazdo. pol pa...

slučajno ve kdo tudi kako je z nadaljevanjem predvajanja po izklopu avtomobila - ali se predvajanje nadaljuje na mestu kjer se je prekinilo (tudi sredi posameznega tracka)?
Koliko map (6 ali več) s koliko tracki (99 ali 999) podpira ta kombinacija - M3, 2004 in xCarLinK, ki ga npr. ponujajo pri www.mp3avto.si ?
kaj se vam pa bolje obnese - SD kartice ali USB ključki? je kaka razlika pri predvajanju? morda kdo ve na katero zadevo se kopiranje hitreje izvede?
YavarYe X6V6
24 May 2010, 11:01
X-carlink nadaljuje komad tam kot ugasneš radio, tudi če vmes izklopiš kleme z akumulatorja še VEDNO nadaljuje tam kot je bilo takrat pred izklopom radia.
Map bo verjetno 10 z 999 komadi, js imam največ cca 230-250 v eni mapi.
Pa vzem ga pri mp3avto.si.
Js uporabljam oboje SDHC 4Gb in udb ključek 8 Gb, na oba dela super, samo pri navadnih SD karticah se kdaj malo zatakne in potem traja par skund da se spelje naprej pa za moj občutek kako sekundo dlje menja komad, če sam izbiraš, če pa smo nadaljuje komade po mapi pa ni panike.
QUOTE(YavarYe X6V6 @ 24 May 2010, 12:01)

Js uporabljam oboje SDHC 4Gb in udb ključek 8 Gb, na oba dela super, samo pri navadnih SD karticah se kdaj malo zatakne in potem traja par skund da se spelje naprej pa za moj občutek kako sekundo dlje menja komad, če sam izbiraš, če pa smo nadaljuje komade po mapi pa ni panike.
Prej bi rekel, da je to problem kartice, ker je verjetno prepočasna (razred hitrosti)
YavarYe X6V6
24 May 2010, 12:23
(Boss @ 24 May 2010, 13:10)

Prej bi rekel, da je to problem kartice, ker je verjetno prepočasna (razred hitrosti)

Sej to sem hotu povedat.
tomaz108
24 May 2010, 13:34
ima M6, letnik 2004 kodiran radio? Jaz sem kupil italijansko, pa nisem dobil nobene kode zraven, zdaj pa ne vem kakšna bo reakcija, če radio ven vzamem, da namontiram xcarlink. Pa še glede mostička me zanima, je treba lotat, ali se da kakšen standardni jumper not?
Mr_Sneaky
24 May 2010, 18:41
(YavarYe X6V6 @ 24 May 2010, 13:23)

Sej to sem hotu povedat.
Sem dojel poanto.

Tnx za izčrpen odgovor. Točno to me je zanimalo in bom res najbrž kar pri mp3avto.si nabavil (ali imaš kak poseben razlog, da jih priporočaš?).
Ko sem malo po webu brskal za informacijami, sem naletel tudi na tale DIY video na temo odmontiranja radia v M3:
http://www.youtube.com/watch?v=UWe2m_pRkY0...feature=relatedJe prav res narejen po korakih in primeren tudi za popolne začetnike.

Zna še komu prav priti...
YavarYe X6V6
25 May 2010, 05:50
(tomaz108 @ 24 May 2010, 14:34)

ima M6, letnik 2004 kodiran radio? Jaz sem kupil italijansko, pa nisem dobil nobene kode zraven, zdaj pa ne vem kakšna bo reakcija, če radio ven vzamem, da namontiram xcarlink. Pa še glede mostička me zanima, je treba lotat, ali se da kakšen standardni jumper not?
Ni jumperja, je potrebno malo polotat, ni pa neka znanost.
(Mr_Sneaky @ 24 May 2010, 19:41)

Sem dojel poanto.

Tnx za izčrpen odgovor. Točno to me je zanimalo in bom res najbrž kar pri mp3avto.si nabavil (ali imaš kak poseben razlog, da jih priporočaš?).
Zadeve imajo več ali manj na zalogi, zadeve delajo, pa še poznam majstra ki mata to štacuno, sj sta oba z naše doline.
tomaz108
25 May 2010, 13:33
A so radiji pri Mazdi 6 l2004 zakodirani? Npr. če ga potegnem ven in izklopim iz štroma, bo zahteval kakšno kodo, ko ga bom vklopil nazaj?
Če je bila koda vnešena bo zahteval vnovičen vpis, če pa ni bila pa ne.
tomaz108
25 May 2010, 19:34
(Boss @ 25 May 2010, 15:58)

Če je bila koda vnešena bo zahteval vnovičen vpis, če pa ni bila pa ne.

ajoj
Xcarlink vgrajen v španca - dela super
tomaz108
3 Jun 2010, 11:07
Pravi kolega, da je nekje videl akcijo, da zastonj vgradijo Xcarlink, če se ga kupi pri njih. Pa se ne spomni kje. Mogoče kdo ve?
YavarYe X6V6
3 Jun 2010, 20:50
(tomaz108 @ 3 Jun 2010, 12:07)

Pravi kolega, da je nekje videl akcijo, da zastonj vgradijo Xcarlink, če se ga kupi pri njih. Pa se ne spomni kje. Mogoče kdo ve?
Res celih 5-7 minut dela, to se res da računat.
tomaz108
4 Jun 2010, 06:18
(YavarYe X6V6 @ 3 Jun 2010, 21:50)

Res celih 5-7 minut dela, to se res da računat.

Računajo 40€, dober zaslužek.
Stroker
4 Jun 2010, 07:45
(tomaz108 @ 4 Jun 2010, 07:18)

Računajo 40€, dober zaslužek.
Za 2 minuti dela???
Dober zaslužek, ni kaj, za nekaj, kar še enega vijaka ni treba obrnit...