Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Kateri mazda servis in center priporočate
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
monocit
Pozdravljeni,

Končno se je nasa mala familija odlocla da presedlamo iz Toyote na Mazdo. Ker smo imeli precej nevšečnosti sad.gif s serviserjem in prodajalcem me zanima kateri mazda salon priporočate party0024.gif . Oziroma s katerim imate slabe izkušnje.

Lep pozdrav it MB
poky
No,čestitam za pravilno odločitev. biggrin.gif Ker si iz MB,maš najbližje seveda Šerbineka(ki se je kr popravil zadnje čase,sploh glede Mazde),če ti pa ni predaleč se za vozit,pa ti bolj priporočam Skornška v Velenju. wink.gif
grasales
(poky @ 14 Aug 2008, 16:09) *

No,čestitam za pravilno odločitev. biggrin.gif Ker si iz MB,maš najbližje seveda Šerbineka(ki se je kr popravil zadnje čase,sploh glede Mazde),če ti pa ni predaleč se za vozit,pa ti bolj priporočam Skornška v Velenju. wink.gif

Poz!

Definitivno priporočam Skoršnka iz Velenja in odsvetujem šerbineka. Tam so mi, brez omemb prošenj pri letnem servisu storili zadeve kot so: Zategnili zajlo ročne, posesali avto in podobne malenkosti. Pri večji zadevi
Račun_1
Račun_2
Pa se se kar dobro odrezali. Šerbinek mi je menjaval menjalnik pri 7500Km (novi avto) in zajebal. Tudi to je sedaj odpravil Skornšek.

lp, Aleš.
FamilyDriver
Kakšne imate kaj izkušnje s Selmar Celje? Jaz zaenkrat še nisem nič servisiral pri njih saj sem avto komaj kupil (prav tako pri njih)
sdspecy
(grasales @ 17 Aug 2008, 16:07) *

Poz!

Definitivno priporočam Skoršnka iz Velenja in odsvetujem šerbineka. Tam so mi, brez omemb prošenj pri letnem servisu storili zadeve kot so: Zategnili zajlo ročne, posesali avto in podobne malenkosti. Pri večji zadevi
Račun_1
Račun_2
Pa se se kar dobro odrezali. Šerbinek mi je menjaval menjalnik pri 7500Km (novi avto) in zajebal. Tudi to je sedaj odpravil Skornšek.

lp, Aleš.

Kaj si ti nor... te tarife pa ubijajo! confused0059.gif

PS: Ta 2. račun (link) men ne potegne - kr na 1. me vrže unsure.gif
xena
(sdspecy @ 21 Aug 2008, 10:04) *

sem kupila avto pri selmarju in bila tudi na prvem servisu 3000 km....nimam pripobm..ful prijazni....ko sem kupla nov avto so mi ga še na ful natankal happy0064.gif in se bom iz oaze alp vozila tja na servis...lepo enkrat na leto na izlet...pa še v šoping grem fino potem, je zraven tuš in špar center - in je lažje počaktat...
sdspecy
(xena @ 25 Aug 2008, 10:50) *

sem kupila avto pri selmarju in bila tudi na prvem servisu 3000 km....nimam pripobm..ful prijazni....ko sem kupla nov avto so mi ga še na ful natankal happy0064.gif in se bom iz oaze alp vozila tja na servis...lepo enkrat na leto na izlet...pa še v šoping grem fino potem, je zraven tuš in špar center - in je lažje počaktat...

jasno, da so prijazni, ko prodajajo/služijo laugh.gif
da ti pa subvencionirajo nekaj takega, kot poln tank za 70€ pri tistmu, kar so pokasiral, to jih pa res velik košta whatever.gif
David
Hm... jaz sem ga recimo iz salona pripeljal s praznim tankom.... w00t.gif
Allyssa
(David @ 28 Aug 2008, 15:04) *

Hm... jaz sem ga recimo iz salona pripeljal s praznim tankom.... w00t.gif

js tud,..in začuda sva oba kupla avto v isti AH z0tdntknw.gif
David
(Allyssa @ 28 Aug 2008, 15:16) *

js tud,..in začuda sva oba kupla avto v isti AH z0tdntknw.gif

Aja? blink.gif

Te pa nisn vedo to! w00t.gif happy0195.gif
Grega_
Ponavadi pustijo notri tisto hinavsko rezervo za 5km, da ni bil tisti avto testni pa je zato poln tank ostal? tongue.gif
Allyssa
(David @ 28 Aug 2008, 15:20) *

Aja? blink.gif

Te pa nisn vedo to! w00t.gif happy0195.gif

Cosmos Celovška a n?
David
(Allyssa @ 28 Aug 2008, 15:24) *

Cosmos Celovška a n?

Sevedaaaa..... w00t.gif

Kaj dobim tortico zdej?? happy0195.gif
Allyssa
(David @ 28 Aug 2008, 15:26) *

Sevedaaaa..... w00t.gif
Kaj dobim tortico zdej?? happy0195.gif

neeeeeeeee,..js jo k sm vedla kje si ti avto kupu tongue.gif
David
(Allyssa @ 28 Aug 2008, 17:28) *

neeeeeeeee,..js jo k sm vedla kje si ti avto kupu tongue.gif

-buče.... It was just a lucky guess--- w00t.gif
Allyssa
al pa če si samo ene 10x napisu na forum, kje si jo kupu,..c c c pozabljivost z0tdntknw.gif
David
Hm... ok ponižno priznavam da je mogoče pa res.... je pa res da me že doooolgo časa ni blo tukaj.... maybe that's the main reason.... w00t.gif
Deeyan
(monocit @ 14 Aug 2008, 13:17) *

Pozdravljeni,

Končno se je nasa mala familija odlocla da presedlamo iz Toyote na Mazdo. Ker smo imeli precej nevšečnosti sad.gif s serviserjem in prodajalcem me zanima kateri mazda salon priporočate party0024.gif . Oziroma s katerim imate slabe izkušnje.

Lep pozdrav it MB

Js bi tut priporoču Skornška z Velenja, pa Avtohišo Selmar iz Celja
grasales
(sdspecy @ 21 Aug 2008, 10:04) *

poz!

Evo popravljen še drugi link kje se vidi še cena. Je pa tako, da dela ni bilo malo, ker sem pri 150km/h nabil srno =) oba hladilnika je zabilo vse do motorja. Na srečo sem uspel naciljati ta manjšo srno iz grupe.

lp, Aleš.

overdoze
dns biu na servisu pr AS Skornšek Velenje - mam mazdo 3 1.4CE, l.2007.

Racun = 288€ za menjavo olja, filtra, zr.filtra in 2 tesnili.

Prvič in zadnič biu tm, lp
BOJČ
(overdoze @ 20 Nov 2008, 13:10) *

dns biu na servisu pr AS Skornšek Velenje - mam mazdo 3 1.4CE, l.2007.

Racun = 288€ za menjavo olja, filtra, zr.filtra in 2 tesnili.

Prvič in zadnič biu tm, lp

Ne misli, da bi bilo kje drugje kaj drugače, razen, če seveda koga poznaš... biggrin.gif
Te pa razumem, res se s cenami povsod pretirava čez vse razumne meje, sploh če poznaš dejanske cene whatever.gif
overdoze
(BOJČ @ 20 Nov 2008, 13:27) *

Ne misli, da bi bilo kje drugje kaj drugače, razen, če seveda koga poznaš... biggrin.gif
Te pa razumem, res se s cenami povsod pretirava čez vse razumne meje, sploh če poznaš dejanske cene whatever.gif

tocn tk
YavarYe X6V6
Cena servisa je pri vseh pooblaščenih enaka, tako da tukaj ni nobene tople vode.
Samo če pelješ drugam bo jeba z garancijo, če bi bilo karkoli narobe. sad.gif
Alex
(YavarYe X6V6 @ 21 Nov 2008, 07:18) *

Cena servisa je pri vseh pooblaščenih enaka, tako da tukaj ni nobene tople vode.
Samo če pelješ drugam bo jeba z garancijo, če bi bilo karkoli narobe. sad.gif

Jap,če je v garanciji jo izgubiš tisti moment,ko pelješ avto kam drugam,kot na pooblaščen servis. whatever.gif
Gustav
Autorent Nova gorica.

Mnenja?

Predvsem kot dealer rabljenih uvozenih me zanima.
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.