Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Je moja Mazda odtekla poslednji krog?
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
1, 2, 3
Boss
Žal je tako, da zgleda vsak sčasoma naleti na kakega kretena. Tokrat je bil zame usoden en starejši usekan primorc, ki je z divjim slalomom med avtomobili, prevozil rdečo luč (po ocenah očividcev je rdeča gorela že kake 2-3 sekunde)in je kljub zaviranju (cca 12metrov zavorne) priletel bočno v moj avto desno pred prvim kolesom.

Škode je precej, tako, da kljub še vedno relativno visoki ceni avta (cca 11.000€) se mi obeta končna ocenitev, ki se bo glasila "ekonomska totalka".

Čakam na oceno v ponedeljek, ko ga začnejo razdirat.

V glavnem, morala je na psu, sem brez avta (za bohvedi kolk časa), če bo totalka mi ni jasno kaj bom sploh naredil... v glavnem sranje od sranja.
Alex
O,f..k,Boss.Res mi je žal,da se ti je to zgodilo. sad.gif Upajmo na najboljše,da se ti bo splačalo popravljat.

p.s.-upam,da ne boš vse primorce na cesti v bodoče preklinjal zaradi enega norca.Samo res-čez rdečo lahko gre samo norec,ki mu je vseeno za življenje.Kaj pa,če bi prišel takrat mimo kamion?...
Don
Sožalje ... vem kako se počutiš. sad.gif
LabiGT
O ne sad.gif
RoKo
UUU sranje,mogoče pa le ni bil tko hud udarec in se bo dalo vse poštimat,seveda zgleda pa grdo- kaj pa air bagi so še celi? unsure.gif

qwerty
ah jej... škoda... sožalje... sad.gif sad.gif sad.gif
suicidal
ojojoj. sad.gif Tole pa ni videti lepo. Me je kar malo stisnilo, obenem pa sem ratal jezen na vse cestne bedake.
KAALman
moje sožalje....

če ni zaadel direkt v kolo, bi rekel da maš na oko za ene 3-4 jurje škode, tak da se mogoče še splača popravt...
Boss
Airbagi so celi saj je bil udarec bočno spredaj pred kolesom, tako da je avto zavrtelo za cca 60 stopinj. Verjetno premalo, da bi senzorji odprli airbage, kar je v bistvu sreča, saj potem bi bila 100% totalka.

Je pa tako, da brez odpiranja havbe (se je ni dalo sad.gif ) je uničen zunanji blatnik, notranji blatnik, havba, odbijač, prevleka odbijača, luč, vzdolžni nosilec odbijača in vezne stene, ohišje kolesa, vse pripadajoča plastika... verjetno je zamaknjena tudi komplet vezna stena in nosilci, premaknjen motor in menjalnik (upam, da ni kje zategnjen), itd

V glavnem cel šit... me pa najbolj mori to, da nisem nič kriv pa se bom jebal kaj pa vem kolk časa, ki mi ga nihče ne bo povrnil pa še to ni nujno, da mi bodo dali dovolj denarja za popravilo.

Ne vem, zdele sem take volje, da bi najraje vse skupaj prodal pa kupil novga Proceeda, Mazdo pa čimprej pozabil z0tdntknw.gif

Pa še to: kreten, ki se je zaletel vame je bil skupaj z ženo, ki jo je takoj po nesreči zganjala histerijo in tulila na moža, kolk je neumen, pa kolk misl vse ubit, pa da je imel od kar je izpit PONOVNO opravljal (leta 2005 po podatkihv vozniški) imel že 4 totalke.

Resno se vprašam, kaj taki sploh počnejo še vedno na cestah. Za malenkostne nenevarne prekrške te ubrišejo do nezavesti takim pa, ki so splošna nevarnost na cesti pa izpita ne vzamejo za vedno.

Sicer bo pa butala itak poleg kazni 250€ (smešna kazen za vožnjo v rdečo in povzročitev nesreče) plačal še avto, ki je bil od firme v kateri je zaposlen.
icewoman12
(Boss @ 23 Aug 2008, 17:58) *

Ne vem, zdele sem take volje, da bi najraje vse skupaj prodal pa kupil novga Proceeda, Mazdo pa čimprej pozabil z0tdntknw.gif

Zakaj? A je Mazda kriva? sad.gif huh.gif

...neeee kie (ok, sej je lepa)...pa ti se le BOSS love0030.gif
Allyssa
jao Boss,..ti pa res nimaš sreče s svojo mazdico sad.gif
Alex
(icewoman12 @ 23 Aug 2008, 18:17) *

Se strinjam,icewoman z tabo.Zakaj zamenjati znamko avtomobila?
Sej meni je tudi ta nova Kia všeč samo Mazda je pa le avto z dušo...z vsemi napakami vred.
Allyssa
(Alex @ 23 Aug 2008, 18:21) *

Se strinjam,icewoman z tabo.Zakaj zamenjati znamko avtomobila?
Sej meni je tudi ta nova Kia všeč samo Mazda je pa le avto z dušo...z vsemi napakami vred.

love0030.gif
Boss
QUOTE(icewoman12 @ 23 Aug 2008, 18:17) *

Ne, seveda ni Mazda kriva ampak, če se bo zavarovalnica odločila, da mi da denar zgolj za totalko in mi ga s tem denarjem ne uspe popravit mi preostane verjetno samo to, da popokam denar in prodam razbit avto.

Nimam volje, ne znanja, da bi se sam zajebaval in iskal dele ter popravljal po kosih. Tak šport namreč traja tudi po nekaj mesecev jaz pa avto rabim zdaj.

Zakaj KIA? Zato, ker mi je nova 6-ka predraga. Cena za novo je namreč cca 27.000€ za tako opremo kot jo imam zdaj. KIA z enako močnim dieslom in max opremo bi bila pa 17.000€. OK res ni to isti razred ampak mi je pač všeč. Pa še 7-letna garancija, pa za 40% nižja premija kaska. z0tdntknw.gif
Lahko pa vzamem tudi Magentisa za 17.000€, kot je zdaj v akciji blink.gif pa imam spet veliko limuzino. Razlika 10.000€ je ogroma pri tem, da pred nesrečo sploh nisem mislil investirati v avto. sad.gif

Zakaj ne rabljene Mazde.

1.) rad bi imel tako opremo kot jo imam zdaj in takih trenutno recimo sploh ni na voljo na netu, če bi pa rad še kakšno manj zahtevno barvo (da ni vsakih 5min na novo umazana) je pa tože skoraj misija nemogoče.
2.) ker delam leto 40kkm je nakup rabljenega lahko problem saj je zelo pomembno kako je bil avto vožen, da se ne bom po letu, dveh znašel pred kakšno večjo napako, ki jo je povzročila nevestna uporaba prejšnjega lastnika.
3.) iskanje rabljenega zahteva svoj čas, ki ga nimam.
4.) kerga kol bi dobil se skoraj upam zagotoviti, da ne bo nikoli tako dobro ohranjen, kot je moj
.
.

nisde
Boss pa kje se teb to zgodi sad.gif
Sicer upam da se jo bo dalo popravt, sam sj kia pa tud ni slab avto. In sam vedno pravm, da dušo da lastnik avtomobilu, ne pa da jo ma avto že sam. Poročaj kok so ti ocenli škodo.
Boss
QUOTE(Allyssa @ 23 Aug 2008, 18:20) *

jao Boss,..ti pa res nimaš sreče s svojo mazdico sad.gif

Mazda sama ni problem - problem je, da je kretenov na cestah veliko jaz sem ogromno časa na cestah in ni hudič, da po 999 rešenih situacijah pride taka, da je ne moreš rešiti in karambol je tu. Žalostno je pač to, da samo nekateri rešujemo situacije eni se pa vozijo kot beboti in sploh ne dojemajo sveta še manj pa sobivanja v prometu. sad.gif sad.gif
ReDevil
Eh Boss, res gnila situacija, po možnosti je bil še mal opit! dry.gif

Upam da boš nakonc ugotovu, da ni tolk škode in bo avto spet ok! happy0064.gif party0024.gif
Boss
QUOTE(nisde @ 23 Aug 2008, 18:56) *

Boss pa kje se teb to zgodi sad.gif
Sicer upam da se jo bo dalo popravt, sam sj kia pa tud ni slab avto. In sam vedno pravm, da dušo da lastnik avtomobilu, ne pa da jo ma avto že sam. Poročaj kok so ti ocenli škodo.

Več bom zvedel v ponedeljek, držim palce da bo šlo. Je pa dodatna jeba, da so vsi kleparji zasedeni s popravili zbitih od toče. Se zna zgoditi, da tudi če bom popravljal to pomeni cca mesec brez avta ali pa še več. V tem primeru bom verjetno moral kupiti nekaj za 500€, da bom vsaj mobilen z0tdntknw.gif

QUOTE(ReDevil @ 23 Aug 2008, 19:05) *

Eh Boss, res gnila situacija, po možnosti je bil še mal opit! dry.gif

Upam da boš nakonc ugotovu, da ni tolk škode in bo avto spet ok! happy0064.gif party0024.gif

Jaz tudi močno upam... sem pa zdele malo bolj pesimističen tako, da razmišljam o vseh ostalih možnih rešitvah. So pa žal vse povezane z novimi stroški dry.gif
nisde
Če bi meu kšn avto viška bi ti ga z veseljem posodu. No sj, neki bo že. Tko k sodelvc prav, lajf ni namenjen uživanju. Sam mučenju in trpljenju dry.gif
Symon
(Boss @ 23 Aug 2008, 17:58) *

Pa še to: kreten, ki se je zaletel vame je bil skupaj z ženo, ki jo je takoj po nesreči zganjala histerijo in tulila na moža, kolk je neumen, pa kolk misl vse ubit, pa da je imel od kar je izpit PONOVNO opravljal (leta 2005 po podatkihv vozniški) imel že 4 totalke.

Resno se vprašam, kaj taki sploh počnejo še vedno na cestah. Za malenkostne nenevarne prekrške te ubrišejo do nezavesti takim pa, ki so splošna nevarnost na cesti pa izpita ne vzamejo za vedno.

Sicer bo pa butala itak poleg kazni 250€ (smešna kazen za vožnjo v rdečo in povzročitev nesreče) plačal še avto, ki je bil od firme v kateri je zaposlen.

mad.gif mad.gif Lepo je živet v Sloveniji.

Sicer pa upam, da se bo tole poštimalo je pa jeba ne glede na to, da nisi ti kriv imaš nepotrebno letanje okoli, in izgubo časa, to ti pa nihče ne povrne.
ReDevil
Boss, če češ, ti loh Seliko posodm, k se trenutno z Mazdo vozm! tongue.gif
BOBI
sad.gif sranje glavno da ni tvojo stran razbil keri in da si se cel,upam da se bo dalo zrihtat happy0158.gif
Boss
Tnx stari za ponudbo, res si faca - sem pa kar skeptičen glede na tvojo srečo s "posojanjem avtov", da ne bi jaz nadaljeval to negativno tradicijo tongue.gif

V glavnem... zaenkrat še ni panike glede prevoza... ta teden sem itak na dopustu (super dopust, a ne? tongue.gif ), 5 dni imam priznanega nadomestnega vozila, pol bom pa mal brata žical za Lantro al pa fotra za njegovo 6-ko.

Če pa bo kaj zagustilo te pa še vedno lahko prosim za uslogo? Saj verjetno ne bo treba, je pa vseeno dobr občutek, če veš, da lahko nekdo ponudi backup.
Boss
QUOTE(BOBI @ 23 Aug 2008, 19:43) *

sad.gif sranje glavno da ni tvojo stran razbil keri in da si se cel,upam da se bo dalo zrihtat happy0158.gif

No sej kle je še ena zanimiva zadeva oziroma kako sem bil razočaran nad odnosom nekaterih. Zaradi tega, ker sem jaz zavijal v ulico in so iz te ulice že zaštartali tisti, ki so dobili zeleno, bi tega kretena fasal ta, ki je hoel zapeljati ven a zaradi mene še ni mogel, ker še nisem spraznil križišča.

V bistvu sem ga rešil a ta pizda (da ne rečem še kaj bolj slabšalnega) je nato samo obvozil nesrečo in odpeljal. Lahko bi mi vsaj ustavil in pustil telefonsko, da je bil očividec - 5minut časa bi mu vzelo- pa še hvaležen bi mi moral biti, ker sem ga rešil.

Je pa počakal en drug očividec, ki je že stal na rdeči in ga je povzročitelj najprej obslalomiral potem pa trčil vame. Je pa možakar kr ven padel in pizdil na tega, kako je lahko tak kreten in budala. V glavnem očividec je počakal (še 1x hvala) da je prišla policija in bi dal izjavo a je sreča povzročitelj vse priznal in se ni začel lagati in sprenevedati, kar sem se najbolj bal.

Če bi vsi očividci odpeljali bi si ta lahko enostavno zmislil, da je imel zeleno in bi bil jaz kriv, ker sem zavijal na levo. blink.gif blink.gif

Tako, da vsem, ki ste kdajkoli priče karambolom, polagam na srce, dejte pustit podatke če se vam mudi ali pa počakajte do prihoda policije. Oškodovancem boste lahko rešili situacijo in zamislite si, da boste 1x v taki situaciji, nič krivi, a brez očividcev bo bila samo vaša beseda proti besedi povzročitelja.
dravni
Boss moje sožalje za Mazdico še bolj pomembno pa je da si jo ti odnesel brez poškodb, glede norcev na cesti pa NO COMENT unsure.gif
Catya
Boss, mi smo s tabo smile.gif
qwerty
(Catya @ 23 Aug 2008, 21:34) *

Boss, mi smo s tabo smile.gif

love0030.gif love0030.gif
uklopko
se podpišem pod catyino objavo!!
BOJČ
O fAK! Sem zdajle prižgal comp in me je kar stisnilo ko sem videl kaj se ti je zgodilo. Sožalje za avto Boštjan, predvsem pa za vso piz......, ki sledi v takem primeru, saj vem kako potrebuješ avto. V vsej godlji je sicer daleč najpomembneje, da si ti cel in nepoškodovan, me pa ima, da bi po vsem napisanem v zvezi s tipom, ki te je zadel, modela pošteno okoli kepe, saj očitno le ni bila samo njegova nepazljivost, ampak način kako sicer vozi. Si predstavljaš, da bi priletel v bok kakšnega manj varnega avta in pod malce drugačnim kotom... Če ti lahko kakorkoli pomagam, me prosim pokliči.
Activa
Ko med vožnjo opazujem promet, so največkrat vozniki kombijev največji dirkači, ki ne spoštujejo nobenih omejitev. Res da imajo zadaj nalepko za dovoljeno hitrost, a kaj ko nimajo tafografa kot tovornjaki, katerega bi uradne osebe lahko kdaj preverili. Dejansko dirkajo od točke do točke kakor hitro jim paše, pa včasih tudi cele dneve. Potem pa se čudijo, ko je kaj narobe.
BOJČ
Ja, se popolnoma strinjam z napisanim. Sicer jih lahko razumem kar se službe in specifike dela tiče, pa vseh pritiskov v smislu "čim več prepelji, najhitreje, takoj..." Ampak vse ima svoje meje, saj te fantje in njihova vozila niso duhovi katerim se ne more nič zgoditi oz. se ne more nič zgoditi ostalim udeležencem v prometu, ki naletijo na njihove vsakodnevne neumnosti. Se zavedajo, da je njihovo početje pravzaprav ruska ruleta tako za njih kot za vse ostale? Pravzaprav se čudim, da ni podobnih nesreč še več, saj dnevno opazujem podobne "dirkače" in se kar naprej čudim hitrostnim sposobnostim raznih Jumperjev, Boxerjev in tudi manjših dostavnikov whatever.gif .
S tem seveda nisem rekel, da so prav vsi taki, še zdaleč ne, jih je pa vseeno odločno preveč! dry.gif
Sishi
Evo še moje sožalje sad.gif . Upam, da boš čimprej rešil zadevo s popravilom ali pa nakupom.
Alex
(BOJČ @ 24 Aug 2008, 10:26) *

Ja, se popolnoma strinjam z napisanim. Sicer jih lahko razumem kar se službe in specifike dela tiče, pa vseh pritiskov v smislu "čim več prepelji, najhitreje, takoj..." Ampak vse ima svoje meje, saj te fantje in njihova vozila niso duhovi katerim se ne more nič zgoditi oz. se ne more nič zgoditi ostalim udeležencem v prometu, ki naletijo na njihove vsakodnevne neumnosti. Se zavedajo, da je njihovo početje pravzaprav ruska ruleta tako za njih kot za vse ostale? Pravzaprav se čudim, da ni podobnih nesreč še več, saj dnevno opazujem podobne "dirkače" in se kar naprej čudim hitrostnim sposobnostim raznih Jumperjev, Boxerjev in tudi manjših dostavnikov whatever.gif .
S tem seveda nisem rekel, da so prav vsi taki, še zdaleč ne, jih je pa vseeno odločno preveč! dry.gif

...in najbolj zanimivo pri vsem skupaj je to,da če (ko) dobijo kazen zaradi prehitre vožnje,se jezijo in preklinjajo vse po spisku...razen sebe pozabijo,ki so največji ...
zemir
O fak boss moje sožalje sad.gif
adormi11
Moje sožalje.
Glede dostavnikov pa upam ,da ne mečete vseh v isti koš, ker tudi jez sem ga vozil 5 let in to večinoma prehitro, ampak v mojem arhivu ni prometnih, razen 90 € kazni za prekoračitev.
Če misliš prehitro vozit, pol moraš bit 10x bolj pazljiv, kot ostali v prometu in upoštevat šoferski bonton.
madmax
eee Boss, ti pa res nimaš sreče sad.gif

Ampak klub vsemu glavno da si ti o.k.!
Mally
Zdele komi opazu...prvo itak sožalje, če bo res odklenkala 6-ka, pa tud zarad nesreče.
Važn, da si ti v enem kosu!

Js res ne vem, kaj je s folkom...pa dobr, ajde, tud js ga...stisneš avto, ma ne na tak način.
Je vseeno treba upoštevat, da je križišče, da tud ostali čakajo, pa počakaš na vrsto.
Zravn vsega se je popolnoma neodgovorno obnašal do sopotnika (svoje žene) kot prvo, kot drugo pa do vseh ostalih udeležencev, da ne omenjam privatne lastnine(služben avto).

Naj*be ga pa pač nekdo, ki se drži predpisov in zakonov, tako ali drugače.
Potem omenjaš, da je povratnik z nevem kolk totalkami...pa se je očitno vedno rešil.

Da sem na mestu njegove žene...recimo..., ga zapustim, pa še stožim ga za poskus umora...hehe(šala mala)

Dost heca fantje in dekleta. Še vedno sem se na kraju nesreče ustavil, pa tudi če je kdo samo obstal ob cesti z jasnimi znaki, da je neki narobe. Hvala k*rcu, tega nisem velik doživljal!

Ok, ne bom rekel, da sem vzoren voznik, sem tud prekrškar, ampak to počnem na nek način s pametjo (če lahk temu tako rečem) in oceno situacije...kdaj se da, kdaj pa ne.

Pa nikoli se tolk ne mudi, da nebi blo možno vozit po predpisih itd itd.

Še enkrat...ko mi dviga dlake...sožalje.

PS.: Ti samo povej, kdo je bil, pa bo!
primto
Sožalje za Mazdico, škoda je avta, za katerega veš da dela in bo delal še en kup časa, potem pa takole ... že tole letanje zaradi toče mi je odveč (sreča ni bila domača mazda ampak nov službeni Ford).

Smo se pa ravno včeraj čudili s kolegi, kako bo pokalo pri Tosami na Viru, zdaj ko se bo dalo peljat na tistem križišču, ko prideš iz avtoceste tudi naravnost.na Radomlje/Kamnik... Že zdaj imaš zeleno 2 sekunde in ko čakaš za zavijat levo ali desno in folk leti še 5 sekund po tistem v rdečo, ali pa zadnjič ko čakamo na rdeči in se en kar spelje čez križišče, ker se mu ni dalo čakat (rjav metalik Audi A4 cabrio ...) - me prav zanima zakaj niso naredili krožnega...
Symon
(primto @ 25 Aug 2008, 15:07) *

me prav zanima zakaj niso naredili krožnega...

Hmm ni slaba ideja ampak mogoče zaradi drifterjev? happy0195.gif
Srčno pa upam, da ne bo tako kot si rekel, saj je tam moja vsakodnevna pot v službo, iz nje grem pa direkt v Dob iz Heliosa torej okoli. Zakaj? Zato ker mi ni treba pri Tosami se matrati zavijati levo in upati, da do česa ne pride iz istega razloga pa ne grem zjutraj iz Doba tja ker moram spet pri heliosu zavijati levo v dokaj nepregledni situaciji sploh če je ogledalo zarošeno. sad.gif
poky
Ej zaj sn komaj vido......sranje......samo da si ti vredu. sad.gif
Marko_mx-3
Na žalost se tudi to dogaja, nekaterim več nekaterim manj sad.gif

Na Viru pa ne bo krožnega ker ni tolk prometa in tudi na cesti tega razreda naj jih nebi bilo.
primto
(Marko_mx-3 @ 26 Aug 2008, 09:26) *

Na žalost se tudi to dogaja, nekaterim več nekaterim manj sad.gif
Na Viru pa ne bo krožnega ker ni tolk prometa in tudi na cesti tega razreda naj jih nebi bilo.

Zakaj imajo pa Radomlje krožnega? Pa Podgorje? Prometa je kar dost, mogoče ga bo zdaj manj ko so vinjete, lani je bila jeseni kolona nazaj do Želodnika ali pa še dlje, počakajmo še en teden ...

Še ena prometna cvetka je novo križišče v Domžalah, kjer iz naselja Rodica lahko zaviješ samo proti Kamniku, lahko pa iz magistralke zdaj zaviješ na Rodico levo...
David
Boss.... jao.... ti res nimaš sreče.... dry.gif

Ampak mej v glavi da nikoli ni toliko slabo da nebi moglo bit še slabše..... happy0158.gif

Good luck! love0072.gif
Grega_
Boss tole je res šit ko se kaj takšnega zgodi, važno da si vsaj ti celo kožo odnesel.
Drugače pa prvo poravnavo ki ti jo zavarovalnica pošlje zavrni oz. najbolje je da ti kakšen pravnik spiše dobro pritožbo, ker če sam pišeš vse zavrnejo, v mojmu primeru je bilo tako da sem dobil skoraj tržno vrednost avtomobila + razbitina mi je ostala, ki sem jo prodal.
Boss
Danes sem govoril z Gamo pa je zadeva še vedno v statusu quo. Precej dragih stvari bo treba zamenjat vključno z mostom in desno obeso.

Zaenkrat me v "igri" za popravilo drži le dejstvo, da se niso sprožili airbagi. Več zvem ta teden, ko bo še 1x prišel cenilec in se bo točno vedelo kolikšen je strošek.

@Grega - če bo totalka, bom obvezno upošteval tvoj nasvet... če pa imaš še kakšnega odvetnika, ki se spozna na take vrste primerov bi te pa tudi prosil za njegov naslov/telefon.
Grega_
Boss ko boš vedel kako pa kaj me kontaktiraj in ti bom probal enega zrihtat, vsekakor boš pa prej moral dobiti ponudbo zavarovalnice potem pa pritožba če ne boš zadovoljen (jest sem prepričan da ne boš).
Si kaj razmišljal o rabljenih karoserijskih delih? Če bo totalka boš tako ali tako ti dobil denar in te bo ceneje prišlo, če te pa rabljeni motijo pa popraviš in se voziš z njo dokler je ne prodaš.
http://www.bolha.com/oglas2865676/mazda-6-...t-62002-do-2009
handan
Moje sožalje za mazdo,hvala bogu daje stabo vse ok.
Če se odločiš za nakup rabljene mazde,sam povej,moja je naprodaj happy0158.gif
Boss
QUOTE(handan @ 26 Aug 2008, 15:41) *

Moje sožalje za mazdo,hvala bogu daje stabo vse ok.
Če se odločiš za nakup rabljene mazde,sam povej,moja je naprodaj happy0158.gif

Premal opreme ma tvoja wink.gif - saj veš kako težko je it na slabše, pa še ne po svoji krivdi.
Alex
(Boss @ 26 Aug 2008, 15:53) *

Premal opreme ma tvoja wink.gif - saj veš kako težko je it na slabše, pa še ne po svoji krivdi.

To je Boss čista resnica.Na boljše se takoj privadiš samo na slabše pa malo bolj težko.(ali pa sploh ne).

Ko si omenil Kio je to sicer super avto, samo je čisto drugi razred.Jo je kupil kolega pred kratkim,sem jo vozil in ni niti pribljižno podobna vožnja Mazdini.Probaj,če je le možno ostati na 6-ki.Jaz vem,da bom .V vsakem primeru...
Boss
QUOTE(Alex @ 26 Aug 2008, 16:08) *

Ko si omenil Kio je to sicer super avto, samo je čisto drugi razred.Jo je kupil kolega pred kratkim,sem jo vozil in ni niti pribljižno podobna vožnja Mazdini.Probaj,če je le možno ostati na 6-ki.Jaz vem,da bom .V vsakem primeru...

Ja sej sam razlika 10.000€ je pa tud - za ta denar pa mora bit Mazda vseeno kar precej boljša smile.gif
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.