Airbagi so celi saj je bil udarec bočno spredaj pred kolesom, tako da je avto zavrtelo za cca 60 stopinj. Verjetno premalo, da bi senzorji odprli airbage, kar je v bistvu sreča, saj potem bi bila 100% totalka.
Je pa tako, da brez odpiranja havbe (se je ni dalo

) je uničen zunanji blatnik, notranji blatnik, havba, odbijač, prevleka odbijača, luč, vzdolžni nosilec odbijača in vezne stene, ohišje kolesa, vse pripadajoča plastika... verjetno je zamaknjena tudi komplet vezna stena in nosilci, premaknjen motor in menjalnik (upam, da ni kje zategnjen), itd
V glavnem cel šit... me pa najbolj mori to, da nisem nič kriv pa se bom jebal kaj pa vem kolk časa, ki mi ga nihče ne bo povrnil pa še to ni nujno, da mi bodo dali dovolj denarja za popravilo.
Ne vem, zdele sem take volje, da bi najraje vse skupaj prodal pa kupil novga Proceeda, Mazdo pa čimprej pozabil
Pa še to: kreten, ki se je zaletel vame je bil skupaj z ženo, ki jo je takoj po nesreči zganjala histerijo in tulila na moža, kolk je neumen, pa kolk misl vse ubit, pa da je imel od kar je izpit PONOVNO opravljal (leta 2005 po podatkihv vozniški) imel že 4 totalke.
Resno se vprašam, kaj taki sploh počnejo še vedno na cestah. Za malenkostne nenevarne prekrške te ubrišejo do nezavesti takim pa, ki so splošna nevarnost na cesti pa izpita ne vzamejo za vedno.
Sicer bo pa butala itak poleg kazni 250€ (smešna kazen za vožnjo v rdečo in povzročitev nesreče) plačal še avto, ki je bil od firme v kateri je zaposlen.