Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
mazda 3, 1.6 TE??
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
stan1
Lep pozdrav!!

Sem nov tukaj, pa bi imel kar na začetku nekaj vprašanj. Odločil sem se za nakup zgoraj omenjene mazde. Dogovor s prodajalcem je bil tak, da avto dobim do konca marca 05. Naj bi šlo za modelno leto 2005. Pred dnevi me pokliče in pove, da je avto že tukaj. Odločil sem se da avta ne vzamem, ker sem hotel da je avto "izpod čekiča", kar pomeni, da nočem takega, ki je že celo leto stal nekje v AVSTRIJI. Vem, da v prometni ne piše več datum registracije, ampak ker je bil dogovor tak in sem za avto dal aro hočem nov, "nov" avto. Prodajalec pravi, da za marec se ne da dobiti moje barve (22V). Lahko kdo to preveri?? Kaj narediti??

Hvala
Mazda323
Pokličeš v drug avto salon pa vprašaš če se še dobi takšna barva za 3-ko če ti bodo oni rekli da ja te je prodajalec kar lepo...
icebreakr
Stan1: tudi sam se odločam za to vozilo (ta motor, TE varianta), ampak rabljeno... bom verjetno še malo čakal whatever.gif
LabiGT
Zivjo in pozdravljen tuki

Mazda prodajalcev v sloveniji je 11 (ce se ne motim), od teh jih ma 8 internet stran na kateri lahko pogledas kaj majo na zalogi, se pravi moras klicat 3 avtohise (mogoce celo 2, odvisno od verjetnosti). to ti bo vzelo 5 minut.

Edin je lahko problem z arom, ker prodajalc bo lahko reku da on ti je zagotovil avta, ti ga pa noces. Tko da ne vem kako bo s tem (upam da ni to kaksen a-cosmos smile.gif
lela_111
Obrni se na zvezo potrošnikov slovenije oz si poglej ali je na njihovi strani morda že odgovorjeno na podobno vprašanje....
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.