Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Podaljšek, K&N filter
Mazda forum Slovenija > Razno > Mali oglasi
Symon
Prodam nek Renault podaljšek, ki je bil montiran na 200SX S13. Ker je zelo fleksibilen se ga da montirati na dosti avtov zato prilagam mere. Dolžina 140-160 se pač našpona. Tam kjer je nekaj cm zavoja na začetku se da isto ob montaži poravnati in imamo dobrih 120 cm ravnega prednjega dela. Cena je 20€ V glavnem pomoje je original od Lagune ampak očitno paše na marsikater avto. happy0195.gif Je pa mat črne barve.

Na SXu ga že imam in ga ne rabim, NX bi bil potem že prenizek. blink.gif

Prodam še "K&N Filtercharger kit". :twisted: 35€ Vmesnik je plastičen in se da luknje pomoje brez težav povrtati.

Če kdo SLUČAJNO nabavi mu prodam točno tak spojler kot na tem rdečem za 40€ cool.gif kak poliester maher bi ga že spravil še na kak drug avto. Skrajna mera med nosilci je 116cm, srednji je pomaknjen 7-8cm bolj nazaj in je en cm krajši (zaokrožena hauba pač).

Pa, da se razumemo cene niso zadnje! tongue.gif
Symon
Aja prodajam še 2 modri neonki, ki sem jih imel svoj čas v Mazdi. happy0158.gif Dolžina steklenega dela je 15cm, celotna dolžina pa 35cm. Utripa po basu, občutljivost se da uravnavati. Kabel (z vgrajeno varovalko) je dolg kot ponedeljek. Cena je 20€.

Pa še tile Buddy Club Lug nut (16 komadov) za isto ceno kot sem jih nabavil, 70€. So nerabljeni, ta hudič ne paše na Nissane. happy0195.gif Luknja je 10,4mm pri Nissanu je 10,8 ampak na 323C bi pasali torej zelo verjetno tudi na ostale Mazde. Lahki so kot papir barve so iste kot na sliki. Ultimativna JDM predelava. tongue.gif

Dajmo no malo interesa, da malo pospravim garažo. tongue.gif
Mitja MX6&T
Oj.

Mene zanima tisti čudn podalšek, saj imam svoj del plastike odlaman opa bi to glih pomoje prekrilo.

S kot si?
Symon
Moravče. Kolikor vem si ti v kontaktu z Marko_MX-3 (vsaj tako mi je rekel wink.gif) tako, da ga lahko dam, če bo šel v kratkem kaj do tebe.
Marko_mx-3
Čakam na loputo, pol gremo pa na obisk biggrin.gif ali pa malo prej
Symon
Matice prodane. happy0158.gif
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.