(Boss @ 29 Oct 2008, 21:35)

Ne vem... pol je pa sam z mojo neki hudo narobe - letnik 2008 (prva registracija 8.8.2008) filing je pa tak kot bi vozil avto iz sredine 90'

Potem nisem edini, ki se mi zdi kot da avto vozim z nekim bigbang računalniškim volanom, ki je z neko težavo prek bluetootha povezan na avto? In se ni samo meni zdelo da 1.6 105bhp od astre pospeši pol počasneje kot mojih 105 konjev? In se ni samo meni zdelo, da sem se v ovinku nagnil tako kot, sem se na dedkovem vozu, ko sem imel 10 let in sem bil 7m visoko v zraku na lojtrnem vozu polnem slame? In nisem samo jaz slišal nekega čudnega sopihanja zraka iz motornega dela pri cca. 3k Rpm? In se nisem samo jaz sredi poletja vozil z odprtimi oknami od mb do pragerskega ker je 9 mesecev star avto hladil kot klima ki je že 9 mesecev na odpadu?
Sej po drugi strani pa je opel lep, dober eleganten avto.....
Format če se še nisi odločil, vidim, da si z MB-ja. Lahko ob kaki pijači na pohorju rečema kakšno besedo o mazdi, zmes pa ti bom še pokazal zakaj kupiti mazdo

Častiš pijačo al bencin?
p.s.:
Glede na to da si se kot vidim omejil nekje na 16k€ ti priporočam da ob prihodu nove m3, kupiš staro m3, ki je in še dolgo bo zelo dober avto. Z temi avtomobili so prišli tako daleč da niti 5 let star avto ne zgleda stra. Če gledaš raznorazne megane, m3, lagune in podobne avte ki so že dlje na sceni še kar ne izgledajo tako stari. Tut astra recimo izgleda (vendar pozor, le izgleda) ql, pa je že zelo dolgo na sceni.
lp, Aleš.