Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Alu platišča 16"
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
Boss
Ne morem se odločiti katera platišča bi najbolj pasala.

a.) AEZ Intenso Black

b.) Dezent V Dark

c.) OZ Hydra

d.) Platin P53 Black

e.) Platin P53

Marko_mx-3
A kakšne večje cole nebi šlo, ker zelo majhne zgledajo biggrin.gif
Boss
A ti mene mal jebeš? tongue.gif

Že tako bom dal goro denarja - komplet z 17" bi bil še 300-400€ dražji blink.gif
YavarYe X6V6
Ej mam občutek da je sam avto bil poceni, če je pri feltnah potem treba .... biggrin.gif
Allyssa
Time out,..a nisi pod točko a.) neki na velikooooo Bojča hecu? happy0195.gif

btw,..glasujem za d.) happy0158.gif
poky
No ja....nobene niso glih lepe...ampak če že od teh,bi reko da v zaporedju tako-D,B,A. wink.gif
jernic

jaz bi A
Boss
QUOTE(YavarYe X6V6 @ 30 Oct 2008, 07:31) *

Ej mam občutek da je sam avto bil poceni, če je pri feltnah potem treba .... biggrin.gif

Čak mal a teb to ni velik denarja? Gume 400€ + feltne 400€ + senzorji tlaka 200€ + centriranje in matice 50€ = 1050€ blink.gif

Pa še izbira je boga razen pri zlatarjih, kjer bi radi za vse to še dodatnih 200-300€. En model mi je celo naredil predračun za 17" brez senzorjev za 1.600€ - hehe only sky is the limit.
MK_R1
Če te zanima prodam jaz od mojega avta original 16''

http://www.mazda-si.net/index.php?showtopic=5065
sivc
A štirje senzorji stanejo 200 € ? unsure.gif Pomojem bi se dalo še kej spogajat biggrin.gif
Boss
QUOTE(sivc @ 30 Oct 2008, 09:10) *

A štirje senzorji stanejo 200 € ? unsure.gif

cena enega je cca od 45€-75€ ... ker sem optimist upam, da jih bom dobil po 200 za komplet štirih in ne za 300€, kot je višja cena.
madmax
Po teh slikah se mi najbolj dopadejo/pašejo dezentke......in vidim da nisem edini happy0158.gif
KAALman
meni pa se od vseh še najbolj dopadejo tiste, ki jih prodaja MK_R1 smile.gif

drugače pa sem glasoval za Dezent tongue.gif
Ninja
a) ali pa d) happy0158.gif
Alex
Za tako majhne feltne je kar težko glasovat-na takooo velikih odprtinah za kolesa.
Vse mi izpadejo nekako "boge".So mi pa še najbolj padle v oči Dezent. z0tdntknw.gif
Carr
Glasujem za d varianto.
Mater, sem pa danes cel dan okol letal, da bi kakšen pameten komplet srečal. No, potem se je pa splačalo. Sem v Kranju povsem slučajno pri enem vulkanizerju naletel na original Mazdina 16 colska petkraka platišča, ki so mu ostala v skladišču od poletja, ker ga je ena stranka nategnila in jih ni prišla prevzet. Tip je bil ful srečen, da se jih bo znebil in je dal zajeten popust, jaz bom imel pa gor original. Evo, komplet teh platišč in Dunlop Wintersport gume ob brezplačni montaži in centriranju me bo v ponedeljek stal 860 EUR. Meni se zdi OK. happy0064.gif
Boss
QUOTE(KAALman @ 30 Oct 2008, 11:09) *

meni pa se od vseh še najbolj dopadejo tiste, ki jih prodaja MK_R1 smile.gif

drugače pa sem glasoval za Dezent tongue.gif

Sem se že zmenil z MK_R1 tako, da bom kupil njegove feltne smile.gif
IngvarL
(Boss @ 30 Oct 2008, 20:34) *

Sem se že zmenil z MK_R1 tako, da bom kupil njegove feltne smile.gif

A se ne da izklopit nadzora tlaka na računalniku in daš pač navadne ventile? Pri Renaultu se npr. da.
madmax
pametno polde thumbsup.gif

Boss
QUOTE(IngvarL @ 30 Oct 2008, 22:20) *

A se ne da izklopit nadzora tlaka na računalniku in daš pač navadne ventile? Pri Renaultu se npr. da.

Z veseljem bi jih izklopil, če mi poveš kako wink.gif

Nikjer nisem uspel dobiti informacije a se na Mazdi to da oziroma kako se to da. Na servisu pravijo, da ne gre in ne morem trditi drugače, če nimam nobene oprejemljive informacije z0tdntknw.gif

Če slučajno kdo karkoli najde bi mu bil zelo hvaležen.
Deeyan
definitivno "Dezent V Dark"
IngvarL
(Boss @ 30 Oct 2008, 22:40) *

Z veseljem bi jih izklopil, če mi poveš kako wink.gif

Nikjer nisem uspel dobiti informacije a se na Mazdi to da oziroma kako se to da. Na servisu pravijo, da ne gre in ne morem trditi drugače, če nimam nobene oprejemljive informacije z0tdntknw.gif

Če slučajno kdo karkoli najde bi mu bil zelo hvaležen.

Imaš prav. Sem šel pogledat na nemški forum in pravijo enako - pri Mazdi se senzorjev ne da izklopiti (uradni odgovor Mazda Deutschland). Poleg tega pa imajo oni probleme z dobavo senzorjev za montažo zimskih gum - baje jih ni na zalogi.
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.